Tengeri hekkfilé karalábé- és burgonyasalátával

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 4 db tengeri hekkfilé
  • 20 dkg karalábé
  • 20 dkg burgonya
  • 1 fej zöldsaláta
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 3 evőkanál mustár
  • 3 evőkanál fehérborecet
  • 0,5 dl olívaolaj
  • Fehérbors
  • Cukor



Elkészítés

A karalábét a burgonyával puhára főzzük. Megtisztítjuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk. A vöröshagymát karikára vágjuk, lesózzuk. A mustárt összekeverjük a fehérborecettel, olívaolajjal, borssal, majd összekeverjük a karikára szelt karlábé és burgonyával. Tépett fejes salátát keverünk hozzá. A tengeri halfiléket fűszerezzük, sóval, borssal, majd vajban, forró serpenyőben, így befűszerezve készre sütjük.