Zöldséges hal 2

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 50 dkg hal
  • 20 dkg burgonya
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg gyalult patisszon
  • 1 késhegynyi őrölt fehér bors
  • 20 dkg gomba, delikát
  • 20 dkg paradicsom
  • 4 evőkanál olívaolaj



Elkészítés

A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát, a répát, és a gombát. Egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot. Ezután a zöldségeket olajban együtt megpirítjuk. Előmelegített tűzálló edényben olajon megsütjük a halat a forró sütőben. Kb. negyedóra sütés után a halhoz hozzáadjuk a megpirított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd fóliával letakarva még fél órát sütjük.