A pulykamellet megmossuk, szárazra töröljük, és kisujjnyi csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, a cukkínivel együtt megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A konzerv kukorica levét leöntjük. Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, üvegesre pirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a húst, sóval, borssal ízesítjük, és 10 percig kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket (a konzerv kukoricát ráérünk a párolás végén hozzátenni), összekeverjük, 4-5 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, megszórjuk a curryporral, és jól átforraljuk. A petrezselymet leöblítjük, lerázzuk a vizet róla, és felaprítjuk. Az ételt a petrezselyemmel megszórva, forrón tálaljuk.