Csirkemell aszalt szilvával és Camembert-tel töltve

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 1 csirkemell
  • 10 dkg Camembert sajt
  • 10 dkg aszalt szilva
  • Fehérbors



Elkészítés

A csirkemellet szeletelem, sózom, borsozom. A sajtot felszeletelem, a szilvát kis kockára vágom. 1 szelet húsra 1 szelet sajtot és ízlés szerinti mennyiségű szilvát rakok, és felgöngyölöm. Megtűzöm fogpiszkálóval/hústűvel, és a tetejére ételízesítőt szórok. Ha marad sajt, a tetejére is rakok egy darabkát. Kivajazott tepsibe/jénaiba rakom, és 40 percig sütöm. Köretnek krumplipürét, ínyenceknek áfonyaszószt is javaslok. Ha marad a szilvából, mellérakhatjuk a tepsibe.