Szárnyas nyárs zöldséges palacsintában tálalva

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 60 dkg csirkemell filé
  • 8 db palacsinta
  • Bors
  • Szójaszósz
  • Méz
  • Curry por
  • 20 dkg gomba
  • 10 dkg cukkini
  • 10 dkg padlizsán
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 csomag petrezselyemzöld



Elkészítés

A csirkemell filéket vastagabb csíkokra daraboljuk, és a fűszerekben lemarinírozzuk, közben a zöldségeket nagyon apróra összevágjuk és lepirítjuk. A fűszerezett csirkemell filéket bambusznyársra vagy hurkapálcikára fűzzük, és így sütjük meg. A palacsintára rátálaljuk a pirított zöldségeket, majd tetejére kerül a csirkemell nyárs. Kedvünk szerint készíthetünk hozzá különböző önteteket is, melyek közül ezen a honlapon kedvükre válogathatnak.