A héjas krumplit alaposan megmossuk, hosszában négybe vágjuk. Serpenyőben felforrósítunk 60 g zsiradékot és kb. 15 perc alatt egyenletes pirosra sütjük benne a krumplit. A gombát megtisztítjuk és négyfelé vágjuk. A megtisztított hagymát felaprítjuk, a zöld hagymát leöblítjük, szárazra töröljük és ferdén vékony karikára vágjuk. Amint a krumpli piros ropogósra sült, mellétesszük a gombát és a hagymát. Beleforgatjuk és 5 percig tovább pirítjuk.
A rozmaring ágat leöblítjük, szárazra rázzuk és kisebb darabokra osztjuk. 2/3 részét a zöldhagymával együtt a krumplihoz adjuk, sóval, borssal fűszerezzük és 2 percig sütjük. A húst leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és a maradék zsiradékon oldalankét 2 percig sütjük. Sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk a citromlével. A krumplival együtt tányérokra osztjuk és a maradék rozmaringgal díszítve tálaljuk.