Először 1,5 dkg vajat mélyhűtőbe teszünk. A hátszínszeleteket sózzuk, borsozzuk, a maradék vajat az olajjal összevegyítjük, és ezen sütjük elő a szeleteket hirtelen, forró serpenyőben. Az elősütés után 180 fokon sütőbe helyezzük 10 percre, és kihúzatjuk a szeleteket. Közben a hagymát gerezdekre vágjuk, a visszamaradt zsiradékban aranysárgára sütjük a zsályalevelekkel együtt.
Felengedjük vörösborral és a marha húslevessel. Erősen összeforraljuk, felére elfőzzük a levét. Sózzuk, borsozzuk kevés cukorral ízesítjük. A mélyhűtött vajat nagyobb darabokra összevágjuk, és a forrásban lévő mártáshoz adjuk, így sűrítjük. Tálaláskor a mártást a hátszín mellé szervírozzuk, toast kenyeret adhatunk hozzá.