A lehártyázott szürke marha hátszínt kétszer ledaráljuk, majd a tojássárgájával, a finomra vágott vöröshagymával, a fűszerekkel és az ízesítőszerekkel pépesre keverjük. A savanyú káposztaleveleket leforrázzuk, lehűtjük, kiterítjük, majd az ereit kivágjuk. A káposztaleveleket betöltjük a tatár beafsteak-kel.
Elkészítjük az öntetet, a tejfölt sóval, fűszerpaprikával, őrölt köménnyel és az apró kockára vágott kaliforniai paprikával összekeverjük. A salátacsokorhoz a cukkinit négy felé vágjuk, közepét karalábévájóval kiszedjük és a megmosott salátaleveleket belerakjuk. Tálalása: a tányér közepére rakjuk a salátacsokrot, köré rakjuk a félbevágott, töltött savanyú káposztaleveleket és a tányér szélét körbeöntjük az öntettel.