Masni tészta bőrös süldő raguval

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 20 dkg bőrös süldőoldalas
  • 1 csomó újhagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db cukkini
  • 5 dkg gomba
  • 2 db paradicsom
  • 10 dkg vaj
  • 1 dl olaj
  • 40 dkg masni tészta
  • Bors
  • 1 csomag petrezselyemzöld
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 dl fehérbor



Elkészítés

A süldőoldalast apró kockákra vágjuk, természetesen ehhez az kell, hogy kicsontozzuk, úgy vágjuk kockára, befűszerezzük, majd a forró olajon teljesen kisütjük. Az újhagymát szintén apró kockára daraboljuk, és lepirítjuk a vajon a változatlanul apró kockára vágott zöldségekkel együtt. Közben kifőzzük a masni tésztát, majd összekeverjük a kisütött bőrös süldővel és a zöldségekkel. A képen látható módon tálaljuk.