Töltött sertésborda görög salátával

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 4 db paradicsom
  • 4 db zöldpaprika
  • 1 közepes fej lila hagyma
  • 1 db újhagyma
  • 1 db kígyóuborka
  • 10 dkg feta sajt
  • 5 dkg olívabogyó
  • 1 dkg oregánó
  • Olívaolaj
  • Borecet
  • 4x16 dkg sertéskaraj
  • 1 kávéskanál zúzott tárkony
  • 5 dkg bacon
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 1 csomag petrezselyemzöld
  • Olaj



Elkészítés

A nyersanyagokból elkészítjük a görög salátát. A sertéskarajt klopfoljuk, megkenjük a zúzott tárkonnyal, fűszerezzük, majd betöltjük a bacon-nel és a füstölt sajttal. Készre sütjük. Tálaláskor a görög saláta mellett kínáljuk.