A leveles tésztát hagyjuk felengedni. A hagymát megtisztítjuk és finomra aprítjuk. Apróra vágjuk a szalonnát. A májat megtisztítjuk, leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, és kockákra vágjuk. A felforrósított olajon megpirítjuk a hagymát, a szalonnát, a májat és a darált húst. Hozzáadjuk a paradicsomot és a levest. Körülbelül 15 percig főzzük, majd sóval, borssal fűszerezzük. A sütőt 180 fokra felmelegítjük.
A makarónit sós, forró vízben ropogósra főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük és összekeverjük a mártással. Felverjük a tojásokat és a reszelt sajttal elvegyítve a tésztába forgatjuk. Kizsírozunk egy felfújtformát. A tészta 3/4 részét kinyújtjuk a forma méretére, és kibéleljük vele. Beletöltjük a makarónit, majd befedjük a maradék kinyújtott tésztával. A tészta szélét körben lenyomkodjuk. Megkenjük a sűrített tejjel, villával többször megszurkáljuk, és 60-90 percig sütjük. Ha nagyon barnul a teteje, takarjuk le alufóliával Kakukkfűvel díszítve tálaljuk.