Lazacos macskafej

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • Szendvicskenyér
  • Füstölt lazac olajban
  • Vaj
  • Citrom
  • Kaviár
  • Metélőhagyma
  • Paprika
  • Fekete kaviár
  • Ketchupos tejföl
  • Mentalevél



Elkészítés

A szendvicskenyerekből macskafej alakú kiszúróval macskafejeket szúrunk ki. A szeleteket megkenjük vajjal, majd ráfektetünk egy szelet lazacot. Citromszeletekből vágjuk ki a fülek háromszögeit. Orrának és a két szeme helyére egy-egy pötty ketchupos tejfölt teszünk. A mentalevelekből ovális szemeket vágunk ki és a helyükre tesszük, majd a közepükbe egy-egy pici halom kaviár kerül. Az orr alá paprikából vágott íves csík lesz a szája, az orrba beleszúrt snidlingdarabok pedig a bajsza.