A sütés előtti napon a tésztába valókat összegyúrjuk. Először a lisztet, a sót, a sütőport összekeverjük, a puha vajat belemorzsoljuk. A tojások sárgáját ezután fokozatosan adjuk hozzá. Összegyúrjuk, majd az adag felezéseivel 64 db kis golyót formálunk, amit a másnapi sütésig lefedve hűtőbe teszünk. A tojásfehérjékből habot verünk, belekeverjük a porcukrot és a darált diót.
Az előzőleg elkészített golyócskákat réteslap vékonyságúra, téglalap alakúra kinyújtjuk. Közepére kb. 1 evőkanál tölteléket teszünk, és a tészta két végét egyszerűen felhajtjuk, majd az oldallapokat is egymásra. A hajtogatott fele kerül a sütőlapra, amit olajos szalvétával végigtörlünk. 190 fokos sütőben aranysárgára sütjük. Még melegen vaníliás porcukorral gazdagon megszórjuk.
(A hozzávalók 64 darabhoz elegendőek.)