Cézár saláta 2

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 1 fej jégsaláta
  • 15 dkg pirított fűszeres hús (pl. csirkemell)
  • 2 szelet kenyér bele kockázva,
  • 3 - 4 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 mokkáskanál citromlé
  • Egy kevés Worchester szósz
  • 2 kis gerezd fokhagyma
  • 5 dkg reszelt trappista, vagy parmezán
  • Bors



Elkészítés

A salátát megmosom, hagyom megszáradni, majd egy tányérra széttépkedem. A kenyérkockákra öntök egy kevéske olívaolajat, rányomok egy gerezd fokhagymát, sózom, és miután jól összekevertem, egy tepsibe öntöm, és ropogósra sütöm. Miután meghűlt, ezt is a salátára rakosgatom, a sült húskockákkal együtt. Az öntethez összekeverem a mustárt, a majonézt, a Worchester szószt, a citromlevet, 1 gerezd reszelt fokhagymát és egy kevés borsot. Ezzel meglocsolom a salátát, majd megszórom a reszelt sajttal.