Mirinda szelet

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

Tésztához:

  • 6 tojás
  • 4 evőkanál liszt
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 dl étolaj

Krémhez:

  • 25 dkg Rama margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 25 dkg túró

Mázhoz:

  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 7 dl szénsavas narancslé (Mirinda)



Elkészítés

A hozzávalókból téglalap alakú tésztát sütünk, sütőpapírral kibélelt tepsiben. A krémhez valókat habosra keverjük, és a kihűlt tésztára kenjük. A narancsmázhoz valókat összefőzzük. Mikor langyosra hűlt, a süti tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük és tálalás előtt rombusz alakúra szeleteljük.