Sárgabarackos palacsinta

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 21 dkg finomliszt
  • 1 tasak sütőpor
  • 1 csipet só
  • 3 evőkanál kristálycukor, vagy szőlőcukor
  • 2 tojás
  • Vaníliaaroma
  • 3,5 - 4 dl tej
  • 3 evőkanál puha vaj
  • Pár szem sárgabarack
  • Porcukor



Elkészítés

A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem, a sárgabarackot felkockázom. A hozzávalókból sűrű palacsintatésztát keverek, majd óvatosan beleforgatom a tojáshabot, és a gyümölcskockákat. A palacsintasütőben vajat hevítek, és szép sorban kisütöm a palacsintákat. Gyümölcsgerezdekkel és porcukorral tálalom.