Zöldséges-tejszínes tészta

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • Olívaolaj
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • Gomba
  • Bébirépa
  • Spárga
  • Petrezselyem
  • Kakukkfű
  • Bors
  • 3 dl tejszín



Elkészítés

Egy kevés olívaolajon megpároltam egy felkockázott hagymát, 2 gerezd apróra vágott fokhagymát, a felnégyelt gombafejeket, és a bébirépát. Amíg párolódtak, feldaraboltam a spárgát, majd az is ment a többi mellé egy kis sóval. Mikor már elég puhák voltak a zöldségek, egy kevés petrezselyemmel, kakukkfűvel és borssal fűszereztem, majd nyakon öntöttem kb. 3 dl tejszínnel. Mikor besűrűsödött, kifőztem hozzá a tésztát, amit melegen tálalok.