A tészta hozzávalóit összekeverjük, és annyi vizet adunk hozzá, hogy összeálljon a tészta. Ezután hűtőbe tesszük. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és vékony szeletekre vágjuk. Leöntjük a citrom levével. A cukrokat, szerecsendiót, fahéjat, lisztet összekeverjük egy tálban, hozzáadjuk az almát, meg egy kevés reszelt citromhéjat. Kivajazunk egy 24 cm átmérőjű pie-formát. A tésztát elfelezzük, egyik felét kinyújtjuk és a formába tesszük. Ezután hozzáadjuk ez almás keveréket, úgy, hogy középen több legyen. Ezután a maradék tésztát is kinyújtjuk és 1,5 cm széles sávokat vágunk. Ezeket rácsosan rátesszük az almatöltelékre. A végét hozzányomkodjuk a szélén lévő tésztához. 200 fokon 10 percig, majd 160 fokon 60 percig sütjük, amíg a tészta barna nem lesz. Langyosan tálaljuk.