Tojásos tonhalsaláta

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • Kb. 5 dkg (1 marék) zöldsaláta
  • 2 kemény tojás
  • 1 kis doboz natúr lében lévő tonhalkonzerv
  • 1 szál újhagyma
  • Bors
  • Natúr krémsajt
  • Kevés feta sajt
  • Citromlé
  • Olívaolaj
  • 1 paradicsom



Elkészítés

A tojásokat főzzük keményre, majd várjuk, meg amíg kihűlnek. A tojásokat vágjuk hosszában ketté, és a sárgájukat tegyük egy tálba. A sárgákat keverjük el a lecsepegtetett tonhalkonzervvel, sóval, borssal, az apróra vágott hagymával, majd annyi sajtkrémmel, hogy jól formázható krémet kapjunk.

Tegyük a megmosott salátaleveleket egy tányérra, locsoljuk meg citromlével, olajjal. Tegyük a salátára a töltött tojásokat, a szeletelt paradicsomot, és szórjuk meg kockára vágott feta sajttal.