Epres tiramisu

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 40 dkg eper
  • 250 g mascarpone
  • 2 tojássárgája
  • 3 evőkanál porcukor
  • Fél csomag vaníliás cukor
  • 1 doboz babapiskóta
  • 5 cent Grand Marnier



Elkészítés

Az epret oszd 2 részre, az egyik felét negyedeld, vagy szeleteld fel. A másik felét botmixerrel pépesítsd. A tojássárgáját keverd ki a porcukorral és a vaníliás cukorral. Kézi habverővel keverd össze a mascarponét és az eperpépet, majd add hozzá a cukros tojást. Öntsd hozzá a Grand Marnier-t, majd keverd simára az egészet. Üvegtálkákba, vagy poharakba rétegezd a krémet, az eperdarabokat, és az összetördelt babapiskótát. A tetejére krém kerüljön. Kekszmorzsával, és eperdarabokkal díszítsd. A Grand Marnier-t egyébként a piskótarétegre is hintheted, ha nem akarod a krémbe keverni.