Vissza

 

Tárkonyos gomba ragu leves

 

Hozzávalók:

3-4 Sárgarépa
1-2 Zöldség
60 dkg Pulykamell

Vegeta
Tárkony
Gomba
1 evőkanál Liszt
Ecet

 

Elkészítés:

A répát és a zöldséget kockára aprítjuk és kevés oljaon megpároljuk.Hozzáadjuk a húsit és aztis megpároljuk.Ezután fel kell önteni vizzel(4dc személlyenként).Hozzáadunk egy teáakanál sót,vegetát és egy kávéskanál tárkonyt.Ezt fözzük 10percig majd hozzáadjuk a megmosott felaprított gombát.Eztis kb.10percig főzzük majd egy evőkanál lisztet pici vizzel behabarjuk,hozzáadjuk a leveshez.ha a gomba megpuhult a végén még adunk egy evőkanál tejfőlt és egy fél kupak ecetet

---------------------------

 

Vissza