Hamburger

Hozzávalók:
60 dkg darált sovány sertéshús
2 nagy fej lilahagyma
10 dkg parmezán sajt
4 vékony szelet keménysajt
1 fej saláta
40 dkg uborka
40 dkg paradicsom
4 db puffancs
só
bors
ketchup
mustár
csípős paprikakrém
worcestershire szósz
Elkészítés:
A marhahúst, az apróra vágott hagymát, a parmezán sajtot, egy kevés sóval és borssal nagyon alaposan összegyúrjuk, és pogácsákat formázva belőle olajban kisütjük. A szalonnát és a gombafejeket megpirítjuk. A ketchupból a worcestershireből és a csípős paprikakrémből készítünk egy mártást, a puffancsokat elvágjuk, és összeállítjuk a hamburgereket. Az összeállításnál egy dologra kell odafigyelni: minél könnyebben leeszi magát az ember, annál jobb!
---------------------------
|