Vissza

 

Pikáns kínai egytál

 

 

Hozzávalók:

fokhagyma, póré, vöröshagyma
bambuszrügy
sárgarépa
uborka
bébikukorica, sima kukorica
mungó babcsira
gomba

Pác:
fokhagyma
olívaolaj
szójaszósz
bors
méz
steak fűszerkeverék
magos mustár

Elkészítés:

A vöröshagymát megpároljuk, majd rátesszük az előre bepácolt húst. Mikor már a színe megváltozott hozzáadjuk az apróra vágott póréhagymát, a csíkokra vágott sárgarépát, az uborkát,a bébikukoricát,a sima kukoricát ,és a bambuszrügyet. Ezt sürün kevergetve sütjük a wokban, majd később hozzárakjuk a gombát. Mikor a hozzávalók megpuhultak, de még nem főttek szét ,elkészült az étel. Köretnek szójaszószos spagettit kínálunk mungóbabcsírával.

---------------------------

 

Vissza