Redőny szervíz és gyártás szakértőktől

 

Köszöntöm a honlapomon!

Kádár Dénes vagyok.

2002-óta foglalkozom nyílászárással, árnyékolástechnilával és szereléssel. Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolástechnikai berendezést.
Szakképzett kollégákkal rendelkezünk, akik a gyártás során is a folyamatos minőségre törekszenek. Munkánk eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy már nem elsősorban a hirdetések hatására, hanem a jó hírnév miatt keresnek bennünket.
Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden feladatot vállalunk.

Reméljük hamarosan leendő ügyfeleink között üdvözölhetjük, Önt is!

Kellemes böngészést!

 

A műanyag redőny ára igen kedvező, közkedvelt, könnyű a működtetése, beeső fény mennyiségének szabályozására jól használható. A műanyag redőny sokáig uralta a lakossági piacot, ma azonban korszerűbb megoldás is létezik nála, ez pedig az alumínium redőny.

Külső árnyékolók legfőbb feladata: a nyílászárókon, vagy felettük elhelyezve megakadályozzák, meleg, napsütéses időben a belső helyiségek túlmelegedését. Rendkívül fontos, hogy az árnyékolók ezzel csökkentik a ma divatos légkondicionáló berendezések energiaigényét, illetve ki is válthatják azokat. Az árnyékolókkal szabályozhatjuk belső tereinkben a fényviszonyokat, megteremtve a munka optimális elvégezhetőségét, biztosíthatja otthonunkban az ellazulást és minden körülmények közt javítja közérzetünket. A külső árnyékolók egyben csökkentik hideg időben a fűtési energia felhasználását, mivel megakadályozzák a hideg bejutását és ugyanakkor a meleg kiáramlását.

Fontos díszítőelemei épületeinknek: A külső árnyékolók meghatározhatják megjelenését, egyedi karaktert adhatnak nemcsak az épületnek, de környezetének is.

 

 

Szolgáltatás

Ingyenes felmérés és árajánlat:

Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden feladatot vállalunk.

Redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron.

Redőnyök és Nyílászázók javítása Karbantartása.

 

Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP

Tevékenységi körünk kiterjed a redőnyökön kívül reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására is kiterjed.

Siófokon és 50 km-es környékén

Tevékenységünk területe:
balatoni redőnyös, redőny Siófok, redőny Zamárdi, redőny Szántód, redőny Balatonvilágos, redőny Balatonaliga, redőny Balatonföldvár, redőny Balatonszárszó, redőny Balatonszemes, redőny Balatonlelle, redőny Balatonboglár, redőny Fonyód, redőny Balatonfenyves, redőny Balatonakarattya, redőny Balatonfűzfő, redőny Balatonkenese, redőny Lepsény, redőny Enying, redőny Ságvár,

szolgáltatásrovarháló

Néhány munkánk

Kérjük tekintse meg referenciáinkat az utóbbi évek néhány projektje közül.

További termékek

 

Nyílászárók értékesítése és beszerelése Bővebben...

Garázskapuk és kertkapuk

 

 

Árnyékolástechnikáról

Redőnyök:

A redőnyök rendkívül sokoldalú termékek. Az ablakok védelmét elsősorban redőnnyel kívánják a legtöbben megoldani. A redőny az épület homlokzatának meghatározó eleme, hő és mechanikai védelem mellett színeivel esztétikai funkciója is meghatározó.
Két fő csoportja:

  • műanyagredőnyök - üreges műanyaglamellákkal
  • alumínium redőnyök - hő és hangszigetelt alumínium lamellákkal A redőnyök nagy előnye, hogy viharállók.

Télen a redőny hatékonyan védi a lakás hőjét, nagymértékben csökkentve a fűtési költséget. Nyáron a redőny a kívülről bejutó hő ellen véd, biztosítva a lakás elfogadható hőmérsékletét, növelve a komfortérzetet.

Szúnyogháló:

A szúnyoghálók nélkül ma már nehéz elképzelni lakást, nyaralót. A szúnyogháló élelmiszerbiztonsági szempontból nélkülözhetetlen, éttermek, konyhák, élelmiszerraktárak ablakain. Az emberi tartózkodásra kialakított helyiségek, irodák ablakaira is célszerű szúnyoghálót szerelni, mely biztosítja a kellemetlen rovarok kizárásával a zavartalan munkavégzést. Az igények szerint többféle szúnyogháló közül választhatunk. Kaphatók nagyon egyszerű, a nyílások kereteire, belülről, öntapadóval rögzíthető szúnyoghálók.

Az igazi megoldást a korszerű szúnyoghálók jelentik, újabb és újabb fejlesztésekkel. A korszerű szúnyoghálók anyaga leginkább sűrű szövésű üvegszálás szövet, mely biztosítja a helyiség légcseréjét is. A szúnyoghálók kerete, tokja legtöbbször alumíniumprofil, de létezik műanyagkeret is. Különböző igények és helyszín adta lehetőségnek megfelelően több szúnyogháló típus közül lehet választani. Fix keretes szúnyogháló a nyílászáró keretére rögzítve. Egyes esetekben levehető is lehet. Az ablakokra szerelve a föntről tokból, rugós működtetéssel lehúzható, két oldalon megvezetett szúnyogháló ideális megoldást kínál.

Az ajtók szúnyoghálóval történő ellátására több féle szúnyoghálót kínálnak a gyártók. A hagyományosnak tekinthető rendszerben működő, zsanéros nyílószárnyas szúnyogháló ajtó, egy és kétszárnyas kivitelben. Az oldalra eltolható keretes szúnyogháló. Általában fix résszel rendelkező tolóajtók elé. Az oldalsó tokból rugós működtetéssel, alul, fölül megvezetett, oldalirányban elhúzható szúnyogháló, egy és kétszárnyas kivitelben. Lehetőség van oldalirányban harmonikaszerűen összezáródó szúnyogháló ajtók elhelyezésére, melyekkel az előzőeknél nagyobb szélességben biztosítható a rovarok elleni védelem.

Napernyő:

A napernyők egyedi hangulatukkal különleges színfoltot biztosítanak. A napernyők éttermek teraszán, intézmények udvarán, közterületen és otthonunk kertjében egyaránt jelen vannak, kellemessé téve az ott tartózkodást. Műemlék jellegű helyszíneken a napernyők nem igénylik sem a homlokzatra, sem az aljzathoz történő fix rögzítést, ezzel megóvva az épületeket és díszburkolatokat. Természetesen a napernyőt is lehet fixen rögzíteni, ha erre igény és lehetőség van. A napernyők anyaga, mérete, formája, működtetése rendkívül sokféle. A napernyő legismertebb formája a középső oszlopról esernyőszerűen nyíló textília. Ezek a napernyők lehetnek kerek, négyzet, téglalap formájúak és méretük is változatos.

Megjelentek olyan napernyők melyek tartószerkezetei nem középen helyezkednek el, hanem oldalt, így ernyőrészük alá akadálymentesen helyezhető el asztal és szék. Találkozhatunk olyan megoldással, hogy egy tartószerkezetről négy darab napernyő nyílik. Biztosan jelennek meg még érdekes és mutatós napernyők a jövőben is.

Kapcsolat

Kapcsolattartó

Kádár Dénes

+36 70/ 3843 681

redony-siofok@mailbox.hu

Redőny és ablakszerviz:

ajto-therm@mailbox.hu