Felhasználónév
Jelszó

Remember?
Click here to register.
Forgot Your Password?
Search:
2020/08/15

Mai névnapos
Ma 2020. August 15. Saturday,
Mária napja van.
Holnap Ábrahám napja lesz.

Navigáció

Legújabb cikkek
· A-recipe quest
· Cardinal Quest
· Dominator Quest
· Eva's Saint Quest
· Spectral Dancer Quest
· Storm Screamer Quest
· Dynasty reci/km váltó
· A Játékról
· Dark Mansion
· Path to Hellbound
· Horgászat
· Nagy sárkány quest
· Kis segítség kezdőknek
· Dye leírás
· Clan lvl5
· Clan lvl4
· PK csökkentés
· Subclass Skills List
· More Than Meets the ...
· Little Wings
· Sevensign (Catacombá...
· Wedding (Házasság)
· Formal Wear (Esküvői...
· Antharas quest
· Baium élesztése
· Noblesse Quest

Tag Infó
Csatlakozott:
2020.07.30.-13:44
trcgtqnpkurf 1 éves
Weboldala
Utoljára itt volt:
2020.07.30.-13:44
16 napja

Még nem értékelték!

Szavazás
Ki jönne vissza játszani aktivan ha újra lenne indítva a REDSTAR klán?

Szavazáshoz be kell jelentkezni

A legek
Felhasználók
Legújabb
Legnézettebb
Részletek

Ajánlott Böngésző

Használj te is Firefoxot!


Linkek

Google PageRankMagyar toplista

Revolution MMORPG Toplista


Harcolj a spam ellen! Katt ide!


Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Véletlen választott link ajánlatunk
L2 Ace
L2 Ace

Megtekintve: 417 | Beküldve: 2012.09.30 14:34

Leírás: L2 Ace High Five magyar szerver elindult. XP=70 Drop=70. Sűrű GM jelenlét, sok event. Teljes High Five! Minden quest üzemel (seven sign összes is), minden boss működik!!! Teljesen bug mentes szerver komoly fejlesztő csapattal a háttérben!

  Boldog Karácsonyt!
Redstar Hírek
Boldog Karácsonyt!


Csillagszóró szórja fényét, Kíván melegséget, békét.
Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet;
Békés, Boldog Karácsonyt! Kívánok, Nektek!

By Flaco


  Újra itt a Télapó!
Redstar Hírek
Újra itt a Télapó!


Ismét egy újabb remekmű az ünnepekre Flaco tollából :P Decemberben nem maradhatunk ünnepi hírek nélkül így hát meg is kezdem a sort a pár nap múlva bekövetkező Mikulásról :) Remélem idén is bőven gazdagodtok virgáccsal :) így hát Kellemes ünnepeket kíván még mindig a Redstar klán!
  Lineage II - New Project
Redstar Hírek
Lineage II - New Project


Üdv! Ismét volt egy kis időm hogy körbe lessek a neten és lám csodát újabb LineageII hír látott nap világot. Remélem még azért teljes mértékben nem idegenettetek el az L2 világától bár nekem sincs mostanában nagyon időm játszani de azért még mindig próbálom figyelemmel kísérni az újdonságokat :) (persze amint időm engedi).

"Azt hiszem aki már régi motoros a Lineage 2 vagy akár egyéb MMO-k világában az láthatja, hogy itt bizony valami igen komoly közeleg . Egyszerűen lenyűgöző! Leginkább csak az "OMG" jelzőkkel illetik a játékosok miután megnézték ez a kis videót. Ahogy a videóban is láthattuk 2010 Novemberében Busanban tudhatunk meg róla még többet, itt rendezik meg ugyanis Korea legnagyobb videó játék kiállítását ami a G-Star nevet viseli.

Tehát akkor kicsit részletesebben magáról a videóról! Ami leginkább észrevehető, hogy a grafika nagyon jól nézki, továbbá ha már a látvány világról beszélünk mindjárt észrevehetjük (elsősorban ugye az L2-t jól ismerők), hogy új haj illetve arc formák kerülnek majd a játékba amit már sokan régóta hiányolnak.

A másik talán leglátványosabb dolog, hogy a Ghost Hunter úgy ugrál a falon mint egy ninja. Ez abból a szempontból lehet nagyon érdekes és jelentős dolog, mivel eddig a játékban nem lehetett ugrani, viszont, hogy pontosan milyen módon használhatjuk ezt a lehetőséget még nem tudni.

A következő kiemelhető rész a trailer-ből, az amikor az Ork Titan két fegyverrel a kezében esik neki az ellesnégnek, illetve mikor a Spectral Master egyidejűleg két summon-t is megidéz, míg végül a Mystic Muse-t láthatjuk amint egyidejűleg két varázslatot küld az ellenre.

Szóval mindenképpen érdemes lesz figyelni a Busanban zajló eseményeket. Úgy látszik az NCsoft tényleg nagyot akar szakítani ami a 2011-es évet illeti! Szóval sok sikert kívánunk nekik!"


Forrás: Lineage II - New Project Trailer


  L2Cerberus LostSouls Siege
Redstar Hírek
L2Cerberus LostSouls Siege!

L2 L2 L2 :) Muszáj ismét feldobnom ide egy szösszenetet :P Hétvégén bepótolásra került az ezelött héten elmaradt Siege és TW L2Cerberuson természetesen :) Talán a várakozásoknál is jobban sikerült ez a hétvége ujdonsült klánom számára :) Vasárnap 20:00-kor megrohantuk Dion várát hogy reményeink szerint bevegyük magunknak :) Egész szépen gyültünk úgy 60+ online-al :D Ezen a siegen aztán lehetett látni mindent pl siege gólemet meg annyi emebert hogy csak na :D Mint azt megszokhattuk már h 20-30klán regel egy várra igy nem volt meglepő :D A várat gyorsan elvették a Spanyolok :D de 10percnel tovább nem birták tartani mert jött a következő hullám :D Aztán láss csodát feléledt az LS és a következő támadásban már mi voltunk a vár urak :) A sok ratyi nem akarta hagyni hogy milyénk maradjon így meg érkeztek nagy klánok. Közel 300+ an rohantak meg de a jó taktikánknak köszönhetően pórul jártak :D igy első teljesen magyar klánként szereztünk kastélyt :) Persze köszönet az allynknak meg a segitőknek stb :) Pár kép Flaco tolmácsolásában :) (Bl4k3 néven vagyok még a képeken!) Sajnos nem volt egyszerű még képeket se csinálni a tömeg miatt de lessétek meg :)

By Flaco


  Freya Start!
Redstar Hírek
Freya Start!

Lineage II Freya - Start Augusztus 24!
Gondoltam ismét egy kis ismertető mivel most jött ki az L2 új része, legalább is offon! Már frissíteni lehet, de a mi szervereinken még körülbelül 1 hónap az átállás. Persze az átállás még nem fogja magában hordozni az összes újítást, de már képben leszünk a Freya-ról. A következő cikket érdemes átfutni sok érdekességet találhattok benne.

Nos, a Freya egy igen tartalmas update lesz a Lineage II-höz. A közel egy hónapos tesztelés után két nap múlva új kalandok várnak minden Lineage 2 játékosra illetve jövendő beli játékosra. Mint az ahogy lenni szokott az NCsoft ismét egy eventtel is kedveskedik az új kieg mellé. Az event részben a fejlődést és részben a skill enchantolást fogja elősegíteni. Na, de vegyük át tömören mit is hoz a következő kiegészítés.
Maga a kiegészítő neve egyben az aktuális story fő bossának teljesen nevén Ice Queen Freya-nak a neve. A jég királynő megölésére legfeljebb 25 főre lesz szükségünk a Command Channel-en. Jutalmunk lehet Freya nyaklánca ami egyben egy új boss ékszer és ráadásul igen jó stat-okkal rendelkezik. Továbbá Istance Zone-ba kerülnek más fő bossok is mint Valakas, Antharas, Frintezza, Zaken és a Hellbound-os raid-ek is istance-okban lesznek megtalálhatóak ezentúl. Valakas, Antharas és Zaken sokkal erősebb lesz mint eddig főleg a két sárkány valószínű kemény fejtörést fog okozni a sárkányok legyűrése mivel minimum 200 azaz 200 embernek kell Command Channel-en lenni csak azért, hogy egyeltalán beléphessenek az Instance-ba.

Több új illetve megújult terület lesz a játékban. Teljesen új terület lesz Seed of Annihilation Gracia kontinensen. Meg újult terület lesz:
Pavel Ruins(külső területe 70-72 szólózó közelharcosok részére, a laboratóriumok pedig nagyobb partyk részére)
Plains of Lizardmen (80 fölötti íjászok részére)
Monstery of Silence (84 feletti játékosoknak az alsó rész szólózásra a felső partyzásra lesz alkalmas)
Beast Farm (83 feletti közelharcosok részére)
Sel Mahum Training Grounds (szintén 83 feletti karakterek részére)
Labirynth of the Abyss (83-as szintű Kamaloka)

Ezek mellett rengeteg új fegyver, armor, ékszer és egyéb kiegészítők kaptak helyet a Freya-ban továbbá craftolható lesznek a vesper fegyverek, ékszerek, armorok. A Moirai egy top S80-as armor és ékszer kategórai ami kraftolható is lesz. A Vorpal és az Elegia S84-es kategórai lesz előbb mid grade utóbbi a top grade lesz ezek nem kraftolhatóak Antharastól és Valakastól lehet majd megszerezi őket. Ugyan ez a helyzet a két új fegyver kategóriával a mid és a top s84-es fegyverekkel csak is a két boss leölése árán juthatunk hozzájuk. Továbbá új petet is kapunk.

Nagyon sok új küldetés lesz a játékban, ezek nagy része az új területekre fog vonatkozni. Eddig többször szó érte az NCsoft-ot, hogy a Lineage 2-ben a questek olykor igen nehezek és hosszúak viszont a jutalom értük igen alacsony és véletlen szerű. Már a Gracia Epilogue-ban is tapasztalhattuk, hogy az új questek igen hasznosak voltak és nem is voltak olyan nehezek. Hasonló a helyzet a mostani küldetésekkel is, ami további újdonság, hogy az L2-ben is megjelennek a napi questek amit naponta egyszer lehet megcsinálni.

A Fortress és Castle ostromoknál is lesznek változások leginkább, hogy a Fortoknál az őrök ezentúl 76-os a Castle-knél 80-as szintűek lesznek illetve a kastély kapujának HP-ja is jelentősen megemelkedik.

Néhány új skillt is hoz magával a játék főleg a tankok részére. Illetve néhány kasztnak megemelkedik bizonyos százalékokkal a maximum CP-jül.

Maga a játék kezelőfelülete is javul. Javul elsősorban küldetéseknél tapasztalhatjuk majd meg ezt. Az eddigi 25 helyett 40 küldetést vehetünk fel, előre láthatjuk mi lesz a jutalmunk egy küldetés teljesítése után. A recommedation pontoknak is jelentősége lesz mostantól ha elég sok van belőlük akkor akár naponta egy órán keresztül +50% xp-t is bezsebelhetünk. Illetve a karakter statisztikai lapján is történtek át alakítások.Néhány csoportos Emotion is bekerült a játékba. Ezentúl még a grafikát és karakter animációt is javították a srácok.

Ezen kívül még igen sok újítás, javítás és fejlesztés megtalálható lesz a Freya-ban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, főleg azért is mert ez a kieg mindent hoz amit egy kiegészítőtöl el lehet várni!

Forrás: L2 Hírek!

Jó játékot kíván mindenkinek a Redstar Clan!Redstar Website
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

UJNFilm-NM
LERFilm-RC
NSTFilm-WR
volygyspnkhe
EEKFilm-LD
oullcm
Aijtvvma
ltdvdn
FUCFilm-DK
ofndbr

Vendég 2 Ma 172 tagunk volt itt.

(Összes tagunk 2%-a)
Legtöbb: 649
Dátum: 2020.07.30

Online Statisztika
Online vendégek: 2

Regisztrált tagok: 8624
Legújabb tag: xrbcpkuhkclh

Látogatók ma: 16254
Online látogató: 9
Max. Onlinerekord: 155
Max. napi rekord: 34769
Látogatók tegnap: 27669
Látogatók a hónapban: 389944
Összes látogatók: 2214980

Utolsó 24 órában: 

Szülinaposaink

nadziejameduza
Tfomaserync
uvady


[ eqetoz (35) ] [ ewufukas (33) ]

Kedvenc Képek

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

2020.08.15 13:59
pnqdipwvsmggeto http://patriotika.
wezom.net/forum/vi
ewtopic.php?pid=10
8341#p108341 http://xn--l1adgmc
.xn--80aaeowim.xn-
-p1ai/viewtopic.ph
p?f=50&t=9120 http://www.mondopa
ppagalli.it/forum3
/view

2020.08.15 13:43
xdkhnpwvsmgsdqz http://foruml.fear
node.net/general-d
iscussion/88014590
3/xagoxmqd http://forum.l2-aq
uarius.ru/index.ph
p?/topic/82206-fdp
aluwr/ http://forum.eren2
.ro/index.php?topi
c=157325.new#new

2020.08.15 12:59
bsfekpwvsmgpwnk http://nasamokate2
4.ru/phpbb/viewtop
ic.php?f=37&t=44582
http://hr29-forum.
com/viewtopic.php?
f=6&t=33990 http://tv-pul.ru/c
ommunication/viewt
opic.php?f=23&t=154
7888 htt

2020.08.15 12:17
ihynmpwvsmgpyou http://metr.by/obj
ect/1579529 http://flamingmind
.ru/%d0%bf%d0%be%d
0%bf%d1%83%d0%bb%d
1%8f%d1%80%d0%bd%d
1%8b%d0%b5/%d1%81%
d1%8b%d1%80%d0%bd%
d0%b8%d0%ba%d0%b8/
?unapproved=5661&mo
de

2020.08.15 12:08
khgggpwvsmgbduz http://forumz.fear
node.net/general-d
iscussion/88011330
7/gtmyyuhk http://bbs.51jinqu
.com/forum.php?mod
=viewthread&tid=822
&extra= http://scitechfitn
ess.com/dir/viewto
pic.php?

2020.08.15 12:07
mbvftpwvsmgqluo http://fifacup.pl/
showthread.php?tid
=2859&pid=11423#pid
11423 http://jetclub.gr/
forum/viewtopic.ph
p?f=52&t=212821 http://www.onpfleg
eforum.de/post/225
7219/#p2257219 http://

2020.08.15 11:56
bzlhtpwvsmgzhhj http://forum.gambl
ersbetting.com/vie
wtopic.php?f=28&t=7
9743 http://forum.realt
or-room.ru/showthr
ead.php?tid=3449&pi
d=13914#pid13914 http://www.forum.a
rs-heusenstamm.de/
view

2020.08.15 11:32
dlndqpwvsmgfdxs http://www.xn--q3c
x6g8a.net/board/in
dex.php?topic=3996
38.new#new http://www.alcohol
-injection.com/for
um/showthread.php?
t=1024274&p=2604254
#post2604254 http://veganchalle
nge.it/

2020.08.15 11:23
ruhjzpwvsmgjpgo http://www.onpfleg
eforum.de/post/225
7253/#p2257253 http://trader724.c
om/forum.php?mod=v
iewthread&tid=56142
4&extra= http://163.32.94.2
34/artcms/forum/vi
ewtopic.php?pid=71
433

2020.08.15 10:46
zdwcapwvsmgjrog http://forum.skedc
.ir/viewtopic.php?
f=5&t=10840 http://newtopassau
.com/viewtopic.php
?pid=745843#p74584
3 http://ru.evbud.co
m/projects/1452925
/ http://nsu-club.co
m/forum/viewtop