Felhasználónév
Jelszó

Remember?
Click here to register.
Forgot Your Password?
Search:
2020/08/03

Mai névnapos
Ma 2020. August 03. Monday,
Hermina napja van.
Holnap Domonkos napja lesz.

Navigáció

Legújabb cikkek
· A-recipe quest
· Cardinal Quest
· Dominator Quest
· Eva's Saint Quest
· Spectral Dancer Quest
· Storm Screamer Quest
· Dynasty reci/km váltó
· A Játékról
· Dark Mansion
· Path to Hellbound
· Horgászat
· Nagy sárkány quest
· Kis segítség kezdőknek
· Dye leírás
· Clan lvl5
· Clan lvl4
· PK csökkentés
· Subclass Skills List
· More Than Meets the ...
· Little Wings
· Sevensign (Catacombá...
· Wedding (Házasság)
· Formal Wear (Esküvői...
· Antharas quest
· Baium élesztése
· Noblesse Quest

Tag Infó
Csatlakozott:
2017.11.09.-08:45
ezozogaro 31 éves és jelenleg Ksi±ż Wielkopolski településen lakik
Weboldala
Utoljára itt volt:
2017.11.09.-08:47
998 napja

Még nem értékelték!

Szavazás
Ki jönne vissza játszani aktivan ha újra lenne indítva a REDSTAR klán?

Szavazáshoz be kell jelentkezni

A legek
Felhasználók
Legújabb
Legnézettebb
Részletek

Ajánlott Böngésző

Használj te is Firefoxot!


Linkek

Google PageRankMagyar toplista

Revolution MMORPG Toplista


Harcolj a spam ellen! Katt ide!


Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Véletlen választott link ajánlatunk
L2 Ace
L2 Ace

Megtekintve: 414 | Beküldve: 2012.09.30 14:34

Leírás: L2 Ace High Five magyar szerver elindult. XP=70 Drop=70. Sűrű GM jelenlét, sok event. Teljes High Five! Minden quest üzemel (seven sign összes is), minden boss működik!!! Teljesen bug mentes szerver komoly fejlesztő csapattal a háttérben!

  Lineage 2 Godess of Destruction
Redstar Hírek
Lineage 2 Godess of Destruction

Ha Ncoft akkor Lineage II és ha már itt tartunk miről is írhatnák ha nem egy újabb Lineage II kiegészítőről :) 2011-ben sem leszünk elhanyagolva kiegészításek javítások terén eme színes játékban. A híresztelések szerint az eddigi kiegészítések javítások semmik az elkövetkezőkhöz valja ezt az ncoft. Ez lesz az L2 életében az eddigi legnagyobb Update!
De hol is tartunk pontosan? kérdezhetnétek már :D
Ugyebár most az L2 Freya az aktuális (bár ez is több részből áll)
Elméletileg a Freya végterméke lesz a High Five (ami szintén több részből áll) de most nem is ebbe szeretnék belemenni ezt majd később :D Nézzünk a jövőbe ahol is olyat láthatunk ami fejestől felforgatja az L2 világát! A Lineage 2 Godess of Destruction teljesen átszabja a játék alapjait olyan alapdolgok változnak amikhez már évek óta nem nyúltak a készítők. Elég sok helyen kutattam és még csak töredékét se tudom hogy mit takar eme új kiegészítés, de pár szösszenetet azért megosztok veletek.


Lineage II Goddess of Destruction


Lineage II Goddess of Destruction
"Szintén a leginkább érdelődés középpontjában lévő játék volt a Lineage II. A már 7 éve Ázsiában töretlenül nagy sikerrel futó illetve nyugaton is nagy sikereket elért (mostanra viszont kevesebb érdeklődés övezi) game. Szóval a Lineage II ugyan már jelentkezett 16-17 kiegészítővel is felérő bővítéssel az elmúlt idő alatt még azt mondják a fejlesztők ez lesz az igazán nagy kiegészítő. 35 új terület, 60 új raid boss megújuló harc rendszer, a maximum szint 90-re emelkedik, 4-dik kaszt is elérhetővé vállik, egy új speciális ugrás/mozgás kerül a játékba, érkezik a régóta emlegetett System of Awakness, az első szintől az utolsóig át dolgozzák a fejlődés menetét (ezze valószínű rengeteg új élményt adnak az új és visszatérő játékosoknak), sokkal látványosabbá és sokkal pörgősebbé teszik a vár ostromokat (az erről szóló bemutató videó szerintem a leglátványosabb videó votl a game show-n), jelentősen javítják a kasztok közötti balanszot, javítják és optimalizálják a grafikát és még tömeges mennyiségben várhatóak az újítások mindezek mellett. Forumokat olvasva azt tapasztaltam, hogy a legtöbb játékosnak nagyon tetszik a megújuló Lineage II illetve sokan írták amint megérkezik a kiegészítő elkezdik vagy újra elkezdik a játékot."

Forrás: Link

Az NcSoft-nak az az ötlete támadt, hogy valami olyan kiegészítőt adjon ki, amely a régi/új playereknek is sok újdonságot jelent. Éppen ezért átdolgoztak egy pár dolgot.
Na vegyük csak gyorsan sorra pár újdonságot:
1. Bevezették a 4. kasztot amit pontosan nemtudni mennyinél lehet még váltani, de a max level 90 lesz. (bár a lvl99 is láthatáron van)
2. Meglehetősen új harc rendszer lesz, vagyis kicsit megváltoztatták az effecteket és új skilleket vezettek be. (pl. Summonerek egyszerre több summont idézhetnek 2-3 stb. Wizárdok képesek egyszerre több elemet is használni pl Spellhowler használhat viz és tűz elemü támadásokat kombókat is, a tankokról már nem is beszélve stb stb higgyétek el hogy az összes kaszt gyökeresen változik mivel a kasztok balanszát is rendesen javítják!
3. Gyökeresen áttoldoznak rengeteg területet. 35 új terület, 60 új raid boss és bevezetnek egy speciális ugrást. Az új hajakról kinézetekről már nem is beszélve. Megannyi újdonság vár még felfedezésre az elkövetkezőkben.
Ezen kívül az egész játékmenet megváltozik, illetve a fejlődés menete az új lendület végett. (valjuk be 20. kari után már kicsit unalmas karit húzni) Mindenesetre arra számíthatunk hogy a gépigény is jóval megnöl, illetve ez lesz a legnagyobb update eddig az L2 életében. Így végezetül még egy kis illusztráció:


Forrás: Link

Hát így végezetül nem tudom mi valósul meg idén mindenesetre a híreket lehet figyelni és remélem akit érdekelnek még az L2vel kapcsolatos hírek azoknak tudtam segíteni. Figyelni fogom ezután is a fejleményeket ha kérdés van írj ha vélemény van kommentelj :P
Jó játékot kívánok minden L2 Gamernek :)

Szerkesztette: Flaco


  Hozzászólások
#1 | Flaco - 2011.01.30 01:20:34
ShockHát elég hosszúcska letthmmm
#2 | ubulharcos - 2011.08.28 15:44:03
nah Flaco barátom itten egy kis friss infó a cikkhez

http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=216369

egy egészen rövidke patch notes a korean life serverről
#3 | WilliamBal - 2017.01.04 04:12:04
Составляя бизнес букет, предназначенный коллеге или знакомому, можно сделать акцент на его профессии: например, доктору можно подарить набор из целебных растений. Но на нас с вами лежит достаточно большая ответственность. А вот оборудование для проведения локальной формы ультразвукового массажа подобрать можно. Кроме того, рекомендуется согласовывать с врачом и применение серебряной воды, особенно, если лечение болезни сопряжено с приемом сильнодействующих препаратов и антибиотиков. Ринорея является распространенным симптомом аллергии или определенных заболеваний, таких как простуда или сенная лихорадка. Сколько стоит свадьба в Симферополе в статье описаны важные моменты подготовки свадьбы в Крыму и Симферополе Одним из ярчайших и важнейших событий в жизни русского человека и его семьи является свадьба. Тематика свадебной одежды, вечерних платьев и стильных костюмов очень близка многим ведущим дизайнерам мира. Затраты предприятия - сложное и многогранное явление. Форма поильника должна быть удобной для малыша: снабжена ручками или заужена посередине. Вообще, удобный напиток, в этом плане. Телескоп-рефрактор содержит два основных узла: линзовый объектив и окуляр. Народ должен уважать эти органы за это, а не за взяточничество, полное отсутствие уважения к тем, кого они якобы оберегают. Поэтому, чтобы сайт был посещаем, он должен отвечать ожиданиям и требованиям посетителей. Вы уже начинаете верить в свои силы? Профессионалы предлагают даже, прежде чем закупить, поваляться на избранном варианте. К примеру, если путешествие осуществляется с целью конференций, то лучше первоначально обеспечить в гостинице наличие зала переговоров соответствующего уровня, где можно было бы комфортабельно и результативно побеседовать. Причем не просто гуляли - мы катались на велосипедах по набережной. А вот креативный букет нестандартной цветовой гаммы и с использованием экзотических цветов сможет оценить по достоинству лишь молодой человек. После прочтения статьи материала, безусловно, Вы теперь не будете мучаться в выборе, что же подарить близкому человеку. Так, например, лады обозначаются арабскими цифрами. Как ухаживать за жирными волосами и кожей головы? Он не будет тратить часы и недели на примитивное интервьюирование тысяч потенциальных работников ради одной вакансии. Позвольте поделиться своими знаниями и с Вами Какой должен быть пеленальный столик (Мой родительский опы&#1090Wink Пеленальный столик. Для некоторых компаний 4-ех значный номер стал аналогом сайта. Там выложено более 500 партнерских программ на различные темы, причем с демо версиями, анонсами, видеороликами, отзывами и ссылками для регистрации. Зимой растение нуждается в минимальном поливе. Основные признаки тахикардии помимо сердцебиения включают головокружение, слабость и нехватку воздуха. При чём здесь это? И это верно: травы не всегда бывают безобидны. Что такое твердотопливный котел, какие типы и классы этого оборудования есть на рынке.
серый или китайский nokia lumia
мед халат нск
комод клубина 35 сантиметров
чугунная каминная печь везувий легенда вп в спб
запчасти на стиральную машину в новопеределкино

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Redstar Website
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

PCYFilm-IY
limytp
VTAFilm-PU
URFFilm-NB
Pqygd
JVEFilm-WR
GCUFilm-KD
MCVFilm-VQ
UMLFilm-US
DMEFilm-UW

Vendég 5 Ma 420 tagunk volt itt.

(Összes tagunk 6%-a)
Legtöbb: 649
Dátum: 2020.07.30

Online Statisztika
Online vendégek: 5

Regisztrált tagok: 7300
Legújabb tag: fcockykaoajz

Látogatók ma: 18932
Online látogató: 22
Max. Onlinerekord: 155
Max. napi rekord: 29612
Látogatók tegnap: 27821
Látogatók a hónapban: 76365
Összes látogatók: 1901401

Utolsó 24 órában: 

Szülinaposaink

Alienek
Wdjldbond


[ winbooiDic (93) ]

Kedvenc Képek

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

2020.08.03 07:57
Torrent: New Zealand Episodio 3 Watch [url=http://166ap.
com/]Site de telechargement de films gra

2020.08.03 06:43

2020.08.03 06:07
Torrent: movies villains Bad Education [url=https://www.p
interest.com/pin/6
86728643171772060/
]The Two of Us Read online Ke

2020.08.03 05:33

2020.08.03 04:57

2020.08.03 04:27
Torrent: Watch now movies fear darkness 2015 [url=https://www.p
interest.com/

2020.08.03 03:51

2020.08.03 03:15
Torrent: 3x22 Ataque a los Titanes Skidrow [url=https://www.p
interest.com/]

2020.08.03 01:59
Torrent: Watch now Titlovi [url=https://www.p
interest.com/]Tabl
e No. 21 (201

2020.08.03 01:15
Torrent: Watch Now [url=https://www.p
interest.com/pin/6
19174648762107555/
]Le Monde de Narnia : L'OdyssГ©e du Passeur d'aurore[/u