Felhasználónév
Jelszó

Remember?
Click here to register.
Forgot Your Password?
Search:
2020/09/30

Mai névnapos
Ma 2020. September 30. Wednesday,
Jeromos napja van.
Holnap Malvin napja lesz.

Navigáció

Legújabb cikkek
· A-recipe quest
· Cardinal Quest
· Dominator Quest
· Eva's Saint Quest
· Spectral Dancer Quest
· Storm Screamer Quest
· Dynasty reci/km váltó
· A Játékról
· Dark Mansion
· Path to Hellbound
· Horgászat
· Nagy sárkány quest
· Kis segítség kezdőknek
· Dye leírás
· Clan lvl5
· Clan lvl4
· PK csökkentés
· Subclass Skills List
· More Than Meets the ...
· Little Wings
· Sevensign (Catacombá...
· Wedding (Házasság)
· Formal Wear (Esküvői...
· Antharas quest
· Baium élesztése
· Noblesse Quest

Tag Infó
Csatlakozott:
2020.07.25.-01:13
fthjuuygkjja 1 éves
Weboldala
Utoljára itt volt:
2020.07.25.-01:13
67 napja

Még nem értékelték!

Szavazás
Ki jönne vissza játszani aktivan ha újra lenne indítva a REDSTAR klán?

Szavazáshoz be kell jelentkezni

A legek
Felhasználók
Legújabb
Legnézettebb
Részletek

Ajánlott Böngésző

Használj te is Firefoxot!


Linkek

Google PageRankMagyar toplista

Revolution MMORPG Toplista


Harcolj a spam ellen! Katt ide!


Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Véletlen választott link ajánlatunk
Phoenix Lineage Server
Phoenix Lineage Server

Megtekintve: 319 | Beküldve: 2012.05.21 15:15

Leírás: H5 100X server! Minden Infó a weboldalon megtalálható!

  Klánszabályzat

Redstar Klánszabályzat!1. Kommunikáció a tagok között

1.1 Klánhonlap
Az egyik szükséges kommunikációs csatorna a klánhonlap. minden tagnak kötelező a regisztráció klántag karaktere nevével. A honlapon és a fórumon keresztül kaphatnak körlevelet a klántagok, értesülhetnek fontos kláneseményekről, hírekről. Mivel a honlapra való regisztráció semmilyen különleges eszközt nem igényel, így a klánba való belépés előfeltétele a honlap-regisztráció megléte. Regisztrálást követően kérd, hogy biztosítsunk neked elérést a klántagoknak szóló részhez. A honlap használatának szabályai nincsenek külön írásba foglalva, mert reméljük, hogy mindenki kulturáltan tudja megfogalmazni a véleményét, de azért a fórumon, és üzenőfalon való viselkedést a moderátorok felügyelik.

1.2 Ventrilo
A másik szükséges kommunikációs csatorna a Ventrilo. Ez egy mikrofont és fejhallgatót igénylő beszélgető program. Használata viszonylag egyszerű, de ha segítségre van szükséged a beüzemeléshez, fordulj bátran a klánból bárkihez, valaki biztosan tud segíteni. A program használata kötelező a kláneseményeken, valamint előfeltétele a klántagságnak még akkor is ha nem rendelkezel mikrofonnal, csak hallgató vagy. A Ventrilón szobák állnak rendelkezésre, így lehetőség nyílik kisebb csapatok kalandozására anélkül hogy a klántagok zavarnák egymást. A privát szoba az „elöljárók” szobája,nem véletlenül van levédve jelszóval,ami másra is vonatkozik nyilván nem marad titokban. A Ventrilón is kötelező a klántag karakter nevével bejelentkezni. Az általunk használt Ventrilo verziószáma: 2.1.4

1.3 Klán-chat használata
Köszönni nem szégyen! Ne használd a csatornát feleslegesen. Ne linkelgess mutogatás céljából itemeket, hidd el láttunk már annál különbet is :). Mivel a klánchatre való postolásról nem ad külön hangjelzést a játék, így ha nem reagálnak üzenetedre ne add fel, keresd fel az illetőt személyesen privát üzenetben.


2. Tagok aktivitása

Minden tagnak kötelessége valamilyen szinten részt venni a klán életében. Ha bizonyos okokból kifolyólag az illető hosszabb ideig nem tud játszani, akkor a klán honlapon legyen aktív. Előre be nem jelentett 10 napos kihagyást lefokozással, 15 naposat kirúgással szankcionálunk. Ha valaki előre jelzi játékban vagy az erre kialakított fórum témában inaktívságát, úgy a fenti szankciók nem lesznek rá érvényesek.


3. Viselkedés a játékban

3.1 Viselkedés klántársakkal
Első és legfontosabb, hogy klántársadon ne próbálj meg meggazdagodni. Kereskedésnél illik beszerzési áron továbbítani neki az itemet. Halmozódó nyersanyagot, ha nem feltétlenül nélkülözhetetlen, adjunk ingyen klántársunknak, és kérjünk is bátran. Ha lehetőségünk van segíteni egy klántársnak, segítsünk neki. Azonban ez senkit sem kötelez, így a segítség megtagadását csak akkor jelentsük vezérnek ha indok nélkül kapunk visszautasítást. Fogadjuk el, hogy aki egy bizonyos szinttel felettünk van, az is igyekszik fejlődni, ne sértődjünk meg ha nem folyton velünk foglalkozik. Ha nézeteltérés akad, azt mindenki privát üzenetben, illetve ha tettlegességig fajulna a dolog, akkor arénában rendezze le a másikkal, fölöslegesen ne szítsuk a feszültséget.

3.2 Viselkedés az allyval
A Chat-et feleslegesen ne használjuk, ne floodoljunk, ne írogassunk feleslegesen ally-ban. Ezek mind a klán hírnevét rontanák.

3.3 Névválasztás
Klántagok számára egy személyhez egy név lehetséges azonosítás képpen. Ventrilón és fórumon ugyanazt a nevet kell használni, mint amit klántag karaktered visel..... - A klántagok egymást elsősorban a karaktereik neve alapján tudják azonosítani, éppen ezért kérjük, hogy a klánhonlapra a mainkarakteretek nevével regisztráljatok, és ventrilon is azt használjátok, vagy ha más néven vagytok jelen, akkor mindig egyértelműen jelezzétek, kik is vagytok valójában (pl ventrilon név mögött zárójelben commentként).


4. Felvétel a klánba

A klánba való jelentkezés szintkövetelménye 76 (kivéve, ha academybe jelentkezel, oda természetesen 1-es szint szükséges). Erre azért van szükség hogy ne váljunk tömegklánná. Klánunkban mindenki 76 körüli, így nem tudnánk hatékony segítséget nyújtani alacsonyabb szintű játékosoknak. Faj megkötés nincs. Kasztarányok elcsúszásakor vezetők döntenek. Az új tag Újonc rangot kap a felvételét követő legalább 15 napos időtartamra. Ez lehetőséget ad neki, hogy betekintést nyerjen a klán életébe. Akitől felvételt nyerhetsz: Klánvezér, Tanács tagok, Kasztvezetők.

Alapkövetelmények dióhéjban:
- min 15 éves korhatár
- ventrilo használata
- klánhonlap használata
- min 76-os karakter szint
- aktivitás
- másik klánban ne legyen karakter
- maximum 2 karakternek biztosítunk helyet a fő klánban, többit az al-klánban lehet elhelyezni (bővebbet erről a játékban)5.Rangok

5.0 Academy
Semmilyen joga nincs a klánban. Kezdőtőkét biztosítunk, hogy elérje a tag a lvl 40-et, és sikeresen végigjárja az academy-t. Jelenleg a kezdőtőke 5 millió adena. Aki 2 napon belül nem végez az academyben szintén elbocsájtásra számíthat.

5.1 Újonc
Az Újonc rangot az újonnan felvett tagok kapják 15 napos próbaidejükre. Ez nem is rang, inkább egy állapot. Nem kell érte semmit különösebben tenni, csak be kell kerülni a klánba.
Hozzá tartozó rank: lvl5


5.2 RedStar
A klán teljes jogú tagja, extra privilégiumok nélkül. Kap klánskilleket. A közös eseményeken részt kell vennie, ugyanúgy mint a többi tagnak. Legjobb tudása szerint a klán előrejutását kell támogatnia, rá már vonatkozik az adózási rendszer is.
Hozzá tartozó rank: lvl4


5.3 Kasztvezető
Minden kasztból egy tag, aki elég rég óta tagja a klánnak, elég jól ismeri a kasztját, elég aktív a fórumon. Kaszttársai és a Klánvezetőség által kerül erre a rangra. A Kasztvezetők segítik a klánvezetést, raidekre felveszik a jelentkezőket, farmoláskor ők határozzák meg kaszttársaiknak miből mennyit kell gyűjteni.
Hozzá tartozó rank: lvl 3


5.4 Elöljáró
Az Elöljárók olyan tagok akik lvl1es jogot kaptak de mégsem tartoznak a vezetőség köreibe. Ők olyan kiemelt játékosok akik kiérdemelték a vezetőség bizalmát. Idővel sokra vihetik még a klánban.
Hozzá tartozó rank: lvl 1


5.5 Tiszteletbeli klántag
A Tiszteletbeli klántag csak nagyon ritkán játszik velünk (casual játékos) akit régóta ismerünk és tisztelünk, s bár nem kíván vagy nem tud aktívan részt venni a klán hadjáratain, ha ideje engedi klánunk hírnevét öregbíti.
Hozzá tartozó rank: lvl 2


5.6 Vezető
A Vezetők a klán legősibb tagjai. Az alapítók közül is csak keveseknek adatik meg ez a rang. A Vezetők közössége egy zárt közösség. Vezetői rangot csak kivételes esetekben osztanak ki a vezérek: például ha egy Vezetőnktől el kell búcsúznunk és a többi Vezető talál valakit a klánban akit méltónak talál erre címre. A Vezetők a Klán leaderrel együtt vezetik a klánt. A pillanatnyi Klán leader a Vezetők közül kerül ki.
Hozzá tartozó rank: lvl 1


5.7 Klánvezér
A Klánvezér tisztségében megegyezik a Vezető tagéval. Hangsúlyos diplomáciai jelentősége a klánon kívülre. Klánvezér csak Vezetőből válhat, és a többi tag választja. Diplomáciai kérdéssel minden külsőst hozzá kell irányítani. A klánon belül szerepe a Vezető tagéval teljesen megegyezik. Távollétében helyettest nevez ki, aki teljes jogú klánvezér az időre.
Hozzá tartozó rank: lvl 1


A játékban lévő rang rendszer:
- Academy rank (semmifele joga nincs)
- lvl5 (title jog)
- lvl4 (title jog, clan hall & castle funkciók)
- lvl3 (title jog, clan hall & castle funkciók, invite)
- lvl2
- lvl1 (minden jog)


Az újoncok 15napja a klánhonlapra való regisztrálás időpontjától lesz számolva!


6.Szabályzat elfogadása

A Klánszabályzat elfogadását az redstarklan@citromail.hu e-mail címre küldött levéllel kell igazolnod, melynek témájában feltűnteted a "Szabályzat elfogadása" szöveget, és karakterneveddel aláírod. Ezt követően játékban, illetve ventrilon beszélsz a Klánvezérrel vagy egy Tanácsossal, akik csak ezután vesznek fel a klánba.
A szabályzattal kapcsolatban REDSTAR klán vezetősége a változtatás jogát fenntartja. A szabályzat el nem olvasása nem ment fel annak ismerete alól. A szabályzat megszegése azonnali kizárással jár.
JÓ JÁTÉKOT, KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁN A REDSTAR KLÁN!Redstar Website
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Pqygd
AOZFilm-RP
jczqdj
YPPFilm-IA
ducguf
oullcm
Utjwf 00:08:35
NPUFilm-IP 00:11:57
LERFilm-RC 00:15:16
CGVFilm-HU 00:16:21

Vendég 13 Ma 20 tagunk volt itt.

(Összes tagunk 1%-a)
Legtöbb: 649
Dátum: 2020.07.30

The SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET SQL_MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okayThe SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET SQL_MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okayThe SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET SQL_MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okayThe SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET SQL_MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okay
Online Statisztika
Online vendégek: 13

Regisztrált tagok: 9035
Legújabb tag: Banning

Látogatók ma: 
Online látogató: 15
Max. Onlinerekord: 155
Max. napi rekord: 34769
Látogatók tegnap: 
Látogatók a hónapban: 
Összes látogatók: 3393616

Utolsó 24 órában: 
- még nem elérhető -

Szülinaposaink

Ainnons
buikBoymn


[ ezisosaxo (32) ] [ Pzkinferno (31) ]

Kedvenc Képek

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

2020.09.26 20:43
generic tadalafil http://ciallaled.c
om/ <a href="http://cialla
led.com/#">http://ci
allaled.com/</a> cialis professional

2020.09.25 16:44
cialis without doctor prescription <a href=" http://camzone.org
/# ">ed doctor</a>

2020.09.25 10:43

2020.09.25 01:17
<a href="https://lexap
ro2020.top/">buy lexapro no prescription</a>

2020.09.24 17:30
viagra online usa <a href=" http://sildenafilg
eneric100.com/# ">buy sildenafil</a>

2020.09.21 19:39
Последние
Новости Науки и Техники на нашем сайте:[url=ht
tp://hdsmartvideor
eg.ru/2020/03/29/m
odel-rossijskogo-t
ransportnika-slon-
proshla-produvochn
ye-ispytaniya

2020.09.18 09:31
phd no thesis best thesis writing dissertation thesis writing <a href="https://termp
aperlow.com/#">thesi
s titles</a> thesis in writing

2020.09.18 06:17

2020.09.18 02:25
reviews of essay writing services essay writing service reviews writing essays services <a href="https://essay
writingservicenews
.com/#">

2020.09.17 00:15
dissertation help service dissertation writing services illegal dissertation editors <a href="https://disse
rtationaas.com/#">di
ssertation writin