12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csipa srácok!

Bazze... 2szaros vizsgám maradt..., de a 2leggázabb!!!!!
Szerdán matek:))) Bárcsak itt lennétek..: PEtike, Lacika!!!!Smile, ja és Béla is!!!Smile)), mert azért a Pesti Borisok is tudtak ám rendesen, csak mi voltunk a felfedezetlen zsenik...NEMDEBÁR?? Razz Very Happy

SZÓVAL mindenki gondoljon rám szerdán, mert nagyon szükségem van RÁTOK.....Sad(
Már mióta nem ittam...., mert nekem igenis fontosabb a TANULÁS!!!! Rolling Eyes Laughing

JAj de ki..aszottul várom már a 27-ét!!!!!!!!!!
Leadhatom a feszültséget végre... Very Happy Very Happy Very Happy

Na csősztök!! Puszika! Cool

Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na hi

mi is jövünk a Timivel, rávettem.
Remélem mindenki jön!
Ja, kivéve az anka éva, mert utálom a kétszinű picsákat, mint ő.. amit ma levágott az kész volt:D
de ha jön az se baj, jót fogunk röhögni rajta!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 9:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vuka írta:
na hi

mi is jövünk a Timivel, rávettem.
Remélem mindenki jön!
Ja, kivéve az anka éva, mert utálom a kétszinű picsákat, mint ő.. amit ma levágott az kész volt:D
de ha jön az se baj, jót fogunk röhögni rajta!

kedves Smea.....egyetértek veled,már ami személyek megítélését jelenti.Az vagyok akinek szalagavató után írtad az sms-t! Smile Asszem',de ne áruld el senkinek,ha beugrik a nevem,majd írok, és dumcsizunk,ok ? Smile
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 9:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én megyek:D És örülök , hogy jöttök mind a ketten, meg hogy kibékültetek..vagy mi.. Mert ha az emlékezetem nem csal nem voltatok ti mostanában ilyen jóban.. De milyen csodás is az újra egymásra találás Very Happy

Matyi! sok sikert a matekhoz. Engem ma statikából elég rendesen m,egvágtak..12%os lett a vizsgám..harmatgyenge finoman szólva.. De majd csak lesz valahogyan tovább. Confused

Jó lenne ha már 27-e lenne.. de még menyire.. És az is jó lenne ha rég nem látott Petink is csatlakozna sorainkba.. Exclamation Wink

U.i.: Nem szép dolog névtelenül megjegyzést tenni valakire.. Ez azt jelenti, hogy jóban vagy vele, és a háta mögött meg szidod..Te is akkor ugyanolyan vagy mint a véleményed róla.. De ezzel most nem védeni akartam..csak csúnya dolog igy..

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 10:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baklaci írta:
Én megyek:D És örülök , hogy jöttök mind a ketten, meg hogy kibékültetek..vagy mi.. Mert ha az emlékezetem nem csal nem voltatok ti mostanában ilyen jóban.. De milyen csodás is az újra egymásra találás Very Happy

Matyi! sok sikert a matekhoz. Engem ma statikából elég rendesen m,egvágtak..12%os lett a vizsgám..harmatgyenge finoman szólva.. De majd csak lesz valahogyan tovább. Confused

Jó lenne ha már 27-e lenne.. de még menyire.. És az is jó lenne ha rég nem látott Petink is csatlakozna sorainkba.. Exclamation Wink

U.i.: Nem szép dolog névtelenül megjegyzést tenni valakire.. Ez azt jelenti, hogy jóban vagy vele, és a háta mögött meg szidod..Te is akkor ugyanolyan vagy mint a véleményed róla.. De ezzel most nem védeni akartam..csak csúnya dolog igy..

miért jelentené azt h jóban van vele?
Másrészt egyáltalán nem névtelenül szidja, nekem írta, én meg tudom ki ő
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 12:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jol van. De akkor mér nem meri elárulni a kilétét? Jo mindegy. A legutóbbi akcója óta nekem sem a szívem csücske Anka Évi..
Meg azóta hallottam még egykét cifra dolgot róla.. Elég gáz.. Na mindegy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 1:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baklaci írta:
Jol van. De akkor mér nem meri elárulni a kilétét? Jo mindegy. A legutóbbi akcója óta nekem sem a szívem csücske Anka Évi..
Meg azóta hallottam még egykét cifra dolgot róla.. Elég gáz.. Na mindegy

biztos fél h az anka éva megveri..
énis félnék, amekkora..

ja és bocsi mindenkitől aki szereti, annak ellenére amiket csinál.. itt most Borira gondolok mert jóban vannak, pedig volt olyan amikor nem voltak. szóval Bori ne szólj be emiatt, veled nincs most bajom:)
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 2:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!
Azt hittem tisztában vagytok vele,h megyek 27én!!!Ott a helyem!

Az egy dolog,h vki nem bír valakit!Az másik dolog,h ezt nem túl irodalmi módon,sőt egyenesen sértően és megalázóan hozza a másik tudomására.De az,h valaki nyilvánosan szid valakit és ehhez nem hajlandó a nevét adni sztem a legalantasabb emberi dolog!Uh igaza van a Lacinak.És Évi!Az nem mentesítő tényező,h mindezt neked írta az a valaki,mert ez egy nyilvános fórum!Írjon sms-t neked az illető,ha másoknak nincs közük hozzá!
So névtelen ember!Sztem vagy kérj elnézést ezért,vagy mond meg ki vagy!Sztem ez így korrekt!Vagy esetleg kitörölheted a honlap címét az emlékezetedből!Ez is egy megoldás!
Én is hallottam Évinek olyan dolgairól,amik egyáltalán nem pozitívak.So Brigli!Mielőtt nekem esnél,h mért védem Anka Évit:nem azért védem ,amiket tett(mert nem is tudom pontosan,h mikre gondoltok)hanem azért,mert sztem undorító,amit ez a névtelen hölgy vagy úriember v nem tom ki tett.

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 2:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jól van azért nem kell igy lehordani senkit sem Wink Te is meg mondtad a magadét, mostmár hagyjuk az egészet. Látszik nincs jobb dolgunk, csak ilyeneken vitatkozni Laughing de ennél rosszabb ne legyen Rolling Eyes
NA PUSZILOK MINDENKIT!

Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 2:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na csipa srácok és csajok!!
Miért nem telik mán az idő egy kicsit gyorsabban?!?!?!?!? Crying or Very sad Crying or Very sad
Mikó lesz má 27e??????
[color=red][b]Ja! és Anka Éviről száljatok má le.., mert sztem nem ér annyit..., de amúgy igaza van annak a Petrof gyereknek!! Very Happy
Mégha én is eléggé -mostmár mondhatom- távol állok Évitől rendesen....
Na mindegy!! Inkább nem mondok semmit..., nem akarom még tovább szítani ezt a "hajbakapást".... Confused

Na mindenkinek üzenem!!:hogy 27éig bírja ki egészségileg és vizsgaügyileg.., mert nem szeretném, ha vki is megbetegedne, vagy hasonló dolgokkal kifogásolná, hogy eljöjjön a buleszba...!!!!
Értitek?!?!? Evil or Very Mad Evil or Very Mad

N csőpuszipá mindenkinek!!!
És minden még versenyben lévő vizsgázónak 2kalappal!!!! bandhead

Na pá!
[/color][/b]
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 4:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sztem se ér még ennyit se, részemről téma lezárva.
Vissza az elejére
Evi..
Vendég
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát kedves Mindenki.
Örülök hogy mindenki tudja mekkora buzeráns fasz vagyok,meg stbstb.Tök jó így visszaolvasni, hogy ennyit vitaztatok, meg hogy milyen szemét vagyok, úgylátszik már ha az osztályhonlapra jövök itt is megkapom ezeket a dolgokat.
Évi, neked csak annyit hogy nem vágom mi a problémád, bejossz a suliba, osszefutunk, beszelunk 10 percet(Ica nenirol, Herkorol, meg Totyarol es a pesti alberletedrol), es aztan kinyogod hogy faszkalap vagyok? megis megmondanad, hogy mi okod volt?
Aztán Laci, nem tudom melyik utolso dolgomra gondolsz ,amiota nem vagyok a szived csucske es egyatalan nem vagom,legutoljara meg msn-eztunk es nem volt semmi gondod, most meg igy vagod.
Mashoz nem tudok hozzaszolni.Mostansag mindenki mindent jobban tud mint en, es nem vagom hogy mi a problematok, de ez ilyen formaban most mar nem is erdekel.
Amikor meg egy osztaly voltunk, akkor mindent megbeszeltunk,es meg EVivel is tarthato volt a viszonyunk, ez elmult es most ez van.Gondolom mennyi minden juthatott el mondjuk Pécsre, és milyen formaban.
Bizonyara sokat valtozik az info 100km-enkent, es mire odaer mar kiderul, hogy en vagyok a nemzeti maffia alvezere, lemeszaroltam 21 embert, es en okoztam a szeptemberi ovodatuzet, amiben mellesleg 210kisgyermek eletet vesztette.
Mindezekert a buneimert bocsanatotokert esedezem.
Vissza az elejére
Evi..
Vendég
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 5:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

JA, es Briglovics EVi...
meg valami,,ha arra gondolsz, mikor ketszinunek belyegzel, hogy kedvesen szoltam hozzad, az lehet hogy nem szemetsegbol volt, hanem mert mar szarok ra hogy mi volt regen, es igazabol kivancsi voltam mi a tema veled...viszont ha nem is igy lenne kurvara nem lenne jogod lealazni emiatt, mert hogy te hogy viselkedtel azt en sem reszletezem...te se nagyon mondtad ki a velemenyed, csak jopofiztal meg mosolyogtal meg meseltel az eletedrol.
errol ennyit.na mindegy, nem szandekozom vitazni senkivel. bizonyara igazatok van, hogy mekkor szarkevero vagyok csak meg nem vettem eszre.
Vissza az elejére
Evi..
Vendég
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 5:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja...csinaljatok egy "szidjuk egyutt anka evit" szobat, ahol kozosen fikazhattok, Peti szivesen elmondja hogy kell.
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 9:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Evi.. írta:
Hát kedves Mindenki.
Örülök hogy mindenki tudja mekkora buzeráns fasz vagyok,meg stbstb.Tök jó így visszaolvasni, hogy ennyit vitaztatok, meg hogy milyen szemét vagyok, úgylátszik már ha az osztályhonlapra jövök itt is megkapom ezeket a dolgokat.
Évi, neked csak annyit hogy nem vágom mi a problémád, bejossz a suliba, osszefutunk, beszelunk 10 percet(Ica nenirol, Herkorol, meg Totyarol es a pesti alberletedrol), es aztan kinyogod hogy faszkalap vagyok? megis megmondanad, hogy mi okod volt?
Aztán Laci, nem tudom melyik utolso dolgomra gondolsz ,amiota nem vagyok a szived csucske es egyatalan nem vagom,legutoljara meg msn-eztunk es nem volt semmi gondod, most meg igy vagod.
Mashoz nem tudok hozzaszolni.Mostansag mindenki mindent jobban tud mint en, es nem vagom hogy mi a problematok, de ez ilyen formaban most mar nem is erdekel.
Amikor meg egy osztaly voltunk, akkor mindent megbeszeltunk,es meg EVivel is tarthato volt a viszonyunk, ez elmult es most ez van.Gondolom mennyi minden juthatott el mondjuk Pécsre, és milyen formaban.
Bizonyara sokat valtozik az info 100km-enkent, es mire odaer mar kiderul, hogy en vagyok a nemzeti maffia alvezere, lemeszaroltam 21 embert, es en okoztam a szeptemberi ovodatuzet, amiben mellesleg 210kisgyermek eletet vesztette.
Mindezekert a buneimert bocsanatotokert esedezem.

sztem vágod h mi volt az okom:p
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 127, 128, 129  Következő
59 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban