12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 10:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyuri a főnők! Mindenki hallgasson csak rá! Jah és köszönjük szépen Gyuri, az új izgalmas rangokat:D Nem is reméltem, hogy ilyen hamar cselekszel:D KÖSZI

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 10:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szijja Laci!Látom itt vagy te is!
Na so igaza van Lacinak is meg Gyurinak is!Uh mindenkitől bocsi!Csak tegnap a szokásosnál is jobban felb@sztam az agyam,ezért írtam meggondolatlanul a dolgokat.Ne hari!
Ma megyek Kkmétre meg hnap délelőtt is ott leszek,so aki a közelben lesz,azzal szivesen összefutnék!
Sok sikert azoknak,akiknek még van hátra vizsgájuk!
pussz

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baklaci írta:
Gyuri a főnők! Mindenki hallgasson csak rá! Jah és köszönjük szépen Gyuri, az új izgalmas rangokat:D Nem is reméltem, hogy ilyen hamar cselekszel:D KÖSZI

Én nem vagyok főnök, csak megprobálom végezni a munkámat, és rendbe tartani a dolgokat, nehogy a Káosz eluralkodjon. Attól még, hogy nem írok "gyakran" attól még mindig elolvasom (naponta legalább egyszer) a hozzászólásokat, és kéréseket.
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 11:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jajj Gyuri ne szerénykedj:D Te itt olyan vagy mint Neo a mátrixban Very Happy Azt csinálsz amit akarsz Very Happy

Peti te meg amit hallani fogsz a Mátétól azt ne kürtöldd szét a fórumon ha lehet.. Majd utólag érteni fogod, miröl magyarázok.. Inkább irj emailt, ha nagyon akarsz vele kapcsolatban mondani valamit.. Vagy most ugyis ottnon leszel, akkor majd MSN.. Na puszika

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 11:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baklaci írta:
Na bazz! Engem ne keverjetek már bele a dolgokba! A tököm ki van! Mindenki bekattant? Fejezzétek be! Ami meg Évi meg közöttem volt azt meg PLÁNE ne keverjétek ide ha lehet! Hát ez hihetlen azért..Anka Évit se bántsátok.. Mindenkinek lehet saját véleménye róla, és abban igaza van Borinak, nem itt kéne baszogatni.. És akit zavar hogy eljön buliba, az ne beszélgessen vele, ne törödjön vele.. Én nem utálom Anka Évit, igaz néha meggondolhatná mit csinál, de ne itt kezdjetek el veszekedni.. Rendezzétek le egymás között..
És B.Évi! Ezt az egészet te kezdted.. Most mindneki mindenkivel veszekszik!
Itt és most fejezzétek be az egészet! Mindenki!

Na most mindenki engem fog utálni amiért rendet próbáltam tenni. Ezt azért el szeretném kerülni. Én csak a tényeket vizsgáltam.

sztem anka évi kezdte:p

kb 2 napja írtam h én lezártam a témát=)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 11:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baklaci írta:
Jajj Gyuri ne szerénykedj:D Te itt olyan vagy mint Neo a mátrixban Very Happy Azt csinálsz amit akarsz Very Happy

Ha már Mátrix, akkor láttátok már a Vektort? Nézzétek meg, ha megtaláljátok. Igaz hosszú majdnem 2 óra, de megéri.
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 3:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"Brigli,nem tudom mi megfontolasbol inditottad ezt a bunkozast, ha csak nem azert, mert neked paraflash, hogy nem mindenki olyan tokeletes mint te.de most visszafordult, es ennek csak abbol a szempontbol orulok,hogy most megerzed, hogy milyen erzes..amikor ok nelkul radtamadnak."

Engem nem ok nélkül támadtok most, énis írhattam volna névtelenül ésakkor most nemis tudnátok h rólam van szóVery Happy

"Peti, Laci! Ne csináljatok már békét! éN baromira élvezem, ami itt folyik!"
Béla, most kurva nagy arc vagy:D

"Szoval Brigli en nem ertem h mi tortent igy hirtelen veled azt hittem h lett szived , mert mi mar egeszen joba voltunk, de akkor ugylatszik csak egy nagy fekete rideg melyseg tatong a hejen."

Ez nagyon költői volt.. és nem kötök bele h a helyén az ly

Na ha már ennyire eldurvultak itt a dolgok, csak anniyt akarok mondani h ezalatt a pár hónap alatt mindenki megváltozhatott, és én elis hittem h mindenki tök jó lett meg szeretjük egymást és minden régi dolgot elfelejtünk, én most nemis régi dolog miatt vagyok mérges Évire, hanem egy elég új miatt, és csak azt nem értem h ha még midnig utál akkor miért jópofizik. Én nem utáltam mikor beszéltem vele hétfőn csak aztán a Kata mondta h nemrég ott szidott a tekában h milyen hülye kurva vagyok mert vmi oylat írtam a fórumra ami nem tetszett neki (bocsi Bori, de jobban hiszek neki, nem hiszem h felnagyított valamit vagy h sokadik kézből mondta volna). . na most kiderült, remélem a Katát nem fogod szétszopatni emiatt.

A többiek nem tudom miért írtak az Évire rosszat.

Most ez van, biztos h énvagyok a legszemetebb dög ja meg picsa meg kétszinű is – Peti jóhogy tisztáztuk:p
De egyáltalán nem régi dolgokat akarok itt előhozni.
Mással még mindig nincs bajom, ezt le is írtam még az elején. MÉg ezek után se, mert lehet h az életben többször nem fogunk találkozni. Itt meg nagyon könnyű leírni ezeket.

puszka
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 3:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"mert vmi oylat írtam a fórumra ami nem tetszett neki "

olyat

Ennyit errol ezt nem hagyhattam ki... de mostmar en is lapoztam.
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 4:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

óó jee
keressünk még helyesírási hibákaaaatttt léccilécciiii
Vissza az elejére
EVi...
Vendég
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 4:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

EVi, erre csak annyit hogy: hehe..
Kata?
utal engem meg mindenkit a tekaban, mert tamassal kavar allandoan es mi pedig Edinanak szurkolunk.a nagy tekas esetre pedig tisztan emlexem..
Edina: "Evi, te nem szereted Katat?"
"Hat...nemnagyon szivlelem..."
"miert?"
"vilag nagy baratnok kis briglovics evivel, es mindekit lealaznak"

Ez volt az ultranagy kurvazas..es ha elhangzott a kurva, az csakis kataval kapcsolatban, es mondtam Edinanak, hogy ne haragudjon, mert neki legjobb barinoje, de amit tamassal "muvelt az kesz volt", hogy teged idezzelek.

errol ennyit .
maskor jarj jobban utana, mielott anyazni kezdesz.

Bori:) meg mindig imadlak:) OLYAN edi vagy:)
kepzeld bioszbol tuti meghuz Juhasz Kati, mert akkora gaz voltam..
megkerdezte mi a receptor, en meg meg a nevemet is elfelejtettem, egtem:( benn volt vargane is, es xandra mondta, hogy mondjam ki azt a szot , hogy posztembrionalis fejlodes:), es a Vargane imadni fogja. imadta is.
NA MINDENKIT UDVOZLOK, KIVETEL NELKUL, REMELJUK VISSZATER MINDEN A REGI KEREKVAGASBA, ES VEGE LESZ MAR A VITAZASNAK, MERT AZ VOLT AZ IGAZI MIKOR MEG EGYUTT LAZULTUNK, ES ORULTUNK NEKI, HOGY KRISZTIAN LEGALABB EGYSZER MINDEN SZUNETBEN KIFIGURAZZA BOVIERT:)
Vissza az elejére
EVi...
Vendég
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 4:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem....te kezdted...es kulonben is ..megmondom a mamamnak...
jesszus..hova sullyedunk?
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 5:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja valószínű. többet nem is vártam
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na most már kivitázhattátok magatokat végre.. Most már remélem be is fejeztétek.. Mondjuk kikapcsolódásnak nem volt rossz igy tanulás után.. Very Happy
De nem örülök neki hogy marjátok egymást.. Majd a jövő hét pénteki bulin jól összeveritek egymást mi meg jót mulatunk rajtatok.. nevetséges.. na addig mindenki gyúrjon a nagy találkozásra.. De jobban örülnék ha inkább meginnátok végre a pertut, és elásnátok a csatabárdot..
Mindenki hibás a kialakult helyzetért.. Én már azt sem értettem mért kellett utálnotok egymást 4 éven keresztül.. Senki sem tökéletes, és mindenki csinált olyat ami a másiknal nem tetszett. De ennyi erővel mindenki utálhatna mindenkit.
Na ezzel csak azt szeretném elérni, ha végre rádöbbennétek, hogy nem a rossz dolgokra kéne emlékezni, hanem mondjuk arra hogy mekkora röhögések voltak hittanon amikor mondjuk a Bovier a Bélát meg engem szopatott, vagy a Herkónak az undorító kisujjára..meg a hülye megjegyzéseire.. Jó lenne ha nem utálnátok egymást örökre, és állandóan megjegyzést tenni a másik háta mögött.. És ez a vita minden résztvevőjére igaz. Ideje lenne felnőni.. /mondjuk ez viccesen hangzik az én számból Very Happy /

Remélem érdemes volt ennyit gépelnem, meg eröltetnem a nyelvi helyességet, ami nekem mindig gyenge pontom volt ugyanis szűkbeszédű vagyok.. na peace

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 6:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"Jó lenne ha nem utálnátok egymást örökre, és állandóan megjegyzést tenni a másik háta mögött.. "

Javítva még mielött valaki beleköt:

Jó lenne ha nem utálnátok egymást örökre, és tennétek állandóan megjegyzést a másik háta mögött..

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 19, 2006 6:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jah meg ezzel az is volt a célom, hogy növeljem hozzá szólásaim számát, és végre beérjem azt a köcsög Peti, akivel ezennel vitát szeretnék kezdeményezni, és valami hülyeségen veszekedni..

Bazd meg Peti! Twisted Evil

na bocs mindenkinek a kikomikálásért, de kb ez az igazság

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 127, 128, 129  Következő
61 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban