12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 6:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ági!Ugye ezt most nem mondod komolyan!Nem hagyhatsz itt minket!!!!Ááááágiiiiiiiii!!!! Crying or Very sad

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 6:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja!És boldog névnapot,Ági!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 6:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[b]Gyerekek én rájöttem ki lehet ez az "ismeretlenség"!!!! Laughing Laughing Laughing

SZERINTEM A Szokolai Évi!!!!!!!!! Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Very Happy

CSÖCS!!!! Wink [/b]

matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 6:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és BOLDOG NÉVNAPOT ÁGI!!!!!! Smile Smile
ÉS nehogy feldobd a talpad,vagy itt hagyj minket, mert .... Mad Evil or Very Mad Mad

Na csipa srácok és csajok és "Szokola Évi"!!!! Applause Super

Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 6:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem Boldog Szülinapot is Ági..

Legutóbb Vuka szerkesztette (Vas. Jan. 22, 2006 11:06 am), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 11:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Anonymous írta:
Anonymous írta:
Hat halljatok mar regen nem olvastam a forumot es ha Evi nem hivja fol ra a figyelmemet lehet h meg sokaig nem irtam volna. En most teljesen kiakadtam.Ez nagyon durva.nem is jutok szohoz.Most en is kezdjem el osztani az embereket? Evi a legjobb baratnom es valahogy nem hiszem h hirtelen mindenki megutalta. De Brigli ( bocsi h igy mereszellek hivni de sztem sokszor fogom meg emliteni a neved es ez a rovidites most szerintem helyen valo ugyanis nem kell kiirnom azt az irdatlan hosszu nevedet, na meg most nem is szivlellek tulsagosan igy visszaterek a regi jol bevallt csufnevedhez)
Szoval Brigli en nem ertem h mi tortent igy hirtelen veled azt hittem h lett szived , mert mi mar egeszen joba voltunk, de akkor ugylatszik csak egy nagy fekete rideg melyseg tatong a hejen. Most nehogy azt mereszeld mondani h ne vedjem Evit , mert ki vedene ha nem en??? Most mindenki utalja? Miert? Miert nem beszeltetek meg vele h mi a bajotok vele??? Most egyvalaki elkezdte ocsarolni es mindenki eloveszi a regi sebeket amiket egykor okozott neki. Hat mar bocsanat de ez kicsit igazsagtalanul hangzik.Most kepzeljetek el ha minden baratotok ellenetek fordult volna csak ugy a hatatok mogott hirtelen semmi elozmeny, nem is tudja miert haragszotok ra. legalabb azt megtehetnetek h kozlitek vele h mi a baj! Es ezt most komolyan mondom mert ez nem fer! es ez titeket is lealacsonyit . Brigli en meg nem ertem h egyaltalan mi a kapcsolatod Evivel mikor te Pesten vagy o meg Kecskemeten. Neked nem mindegy h mit hallassz ( ami ugy mellesleg masod vagy harmad kezbol jut el hozzad es tudjuk h h torzul ilyenkor az informacio. Lehetnel olyan okos , es gondolkodhatnal felnott modjara, es felfoghatnad h nem biztos h minden szobeszed igaz. Amit meg ez a nevtelen egyen muvelt hat az egyenesen gusztustalan! Ez a gyavasag, megis mitol fel? Mi lesz ha megmondja a nevet? Legfeljebb jol kiosztjuk es akkor mi van? nem is talalok szavakat. Csak rohadt szomoru vagyok es mindjart elbogom magam mert olyan faszan tehetetlennek erzem magam! Itt vagyok a messzesegben nincsenek itt barataim kiidegel a kolok es mindvegig az tartor=tta bennem eddig a lelket h ha majd hazamegyek megint lathatom a barataim meg Brigli teged is tok szivesen latnalak, mert hianyoznak a regi dolgok a regi bulik dumalasok, meg Bela is hianyzik es hanyszor gondoltam azokra a lazulasokra amit suliba csinaltunk. Es erre tessek csak az megy h h golyozzuk ki a masikat. Ez elegge elkeserito. Es mivelhogy Evi a legjobb baratnom szerintem egy nagyszeru lany senki sem tudta volna ugy megallni a helyet mint o itt Angliaban es csak emlekezzetek vissza h elcseszodott az osztalyunk amikor o elment! De gondolt rank meg csokit is kuldott, ott szurkolt a szalagavatonkon az o otlete volt h a fiuk adjanak rozsat a lanyoknak is, ott volt amikor erettsegiztunk es most ti meg ellenefordultak raadasul nem is mondja meg senki h miert, csak mindenki azt ecseteli h hallott valamit. Mostmar nem is akarok hazamenni... minek ha mar minden megvaltozott amig tavol voltam? nincs szuksegem h engem is szivassatok, mert most majd az jon h hu en is hallottam valamit Borirol...hu ha ti tudnatok h en miket csinaltam, el se hinnetek. Arra is kivancsi lennek h Brigli neked olyan makulatlan a multad h mindenki mast baszogathatsz? Emlekszem amikor Lacival jartal es kozbe meg Mate hatat simogattad szunetben...na meg ott kelletted magad neki. Gondolom most tudod h milyen jelzot hasznalnek , de nem irom.
Csak annyit meg h ez igy tortent ahogy tortent, de legalabb kozoljetek mar vele h mi a bajotok hadd legyen eselye legalabb megvedeni magat vagy beismerni h mit csinalt rosszul kinek mi rosszat mondott.Ennyit megerdemel szerintem mert nem emlekszem h barki is annyit tett volna az osztalyert mint o. Na azt meg mar meg sem emlitem amikor szulinapi ajandekot vett Lacinak meg Petinek meg szervezett a Dallasba egy kis osszeroffenest. Pedig tudom h nagyon le volt akkor egve es megis vett nektek egy kis aprosagot. Ti vettetek szulinapjara valamit valamikor? Egyaltalan tudjatok h mikor van a szulinapja? Es erre Laci te is vadolod. En ezt az egeszet nem birom most feldolgozni. Csak nagy igazsagtalansagot erzek.

Majd irjatok h mit gondoltok errol mert szerintem ez most olyan dolog amit ne soporjunk a szonyeg ala hanem beszeljuk meg mint baratok es mint ertelmes kozel a 20-hoz levok.

Koszi h vegigolvastatok.

A legjobb valóban az lenne ,ha nem jönnél haza te 2színű kis senki! Évike annyi rossz fát tett már a tűzre,h. őt kéne fölé kötni a máglyára!! nekem speciel sosem hiányzott! Nehogy egyedül maradjatok ketten.....az elég gázos lenne,ha már csak ti maradnátok egymásnak!
Remélem az vagy akire gondoltam,de ki tudja,ha nem talált,akkor bocs. Nyugodtan szakadjon meg a kis szived!Ha van.......sztem' nincs!

u.i.:a gyáva idegen

Kedves Idegen!

Nem tudom,hogy ki lehetsz,de tutira uninteligens vagy!Ha elolvasgatod a hozzászólásokat rájössz,h a két Évi már nem szidja egymást(legalábbis a fórumon nem).A másik dolog,hogy ha lenne egy kicsi inteligenciád is,akkor tudnád értelmezni a szövegeket,melyek anyanyelveden íródtak és egyből levágnád,hogy Évi meg Bori nincsenek(illetve a vita során nem voltak) egyedül.
Ha már feljössz a MI fórumunkra lécci vedd a fáradságot és olvasd el a hozzászólásokat!És ha ilyen hangnemben beszélsz legalább vállald fel a neved!A senki név ,mellyel illettünk nem művésznév vagy dícséret akart lenni(nem is csoda,h el kell neked ilyen dolgokat magyarázni-hülye vagy)
Ha lány vagy,akkor tutira szőke,ha meg "fiú" ,akkor tutira töketlen vagy!
Ennyit rólad!Viszlát!

persze,persze igazad van,csak írni tanulj meg helyesen....
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 11:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Anonymous írta:
Anonymous írta:
Hat halljatok mar regen nem olvastam a forumot es ha Evi nem hivja fol ra a figyelmemet lehet h meg sokaig nem irtam volna. En most teljesen kiakadtam.Ez nagyon durva.nem is jutok szohoz.Most en is kezdjem el osztani az embereket? Evi a legjobb baratnom es valahogy nem hiszem h hirtelen mindenki megutalta. De Brigli ( bocsi h igy mereszellek hivni de sztem sokszor fogom meg emliteni a neved es ez a rovidites most szerintem helyen valo ugyanis nem kell kiirnom azt az irdatlan hosszu nevedet, na meg most nem is szivlellek tulsagosan igy visszaterek a regi jol bevallt csufnevedhez)
Szoval Brigli en nem ertem h mi tortent igy hirtelen veled azt hittem h lett szived , mert mi mar egeszen joba voltunk, de akkor ugylatszik csak egy nagy fekete rideg melyseg tatong a hejen. Most nehogy azt mereszeld mondani h ne vedjem Evit , mert ki vedene ha nem en??? Most mindenki utalja? Miert? Miert nem beszeltetek meg vele h mi a bajotok vele??? Most egyvalaki elkezdte ocsarolni es mindenki eloveszi a regi sebeket amiket egykor okozott neki. Hat mar bocsanat de ez kicsit igazsagtalanul hangzik.Most kepzeljetek el ha minden baratotok ellenetek fordult volna csak ugy a hatatok mogott hirtelen semmi elozmeny, nem is tudja miert haragszotok ra. legalabb azt megtehetnetek h kozlitek vele h mi a baj! Es ezt most komolyan mondom mert ez nem fer! es ez titeket is lealacsonyit . Brigli en meg nem ertem h egyaltalan mi a kapcsolatod Evivel mikor te Pesten vagy o meg Kecskemeten. Neked nem mindegy h mit hallassz ( ami ugy mellesleg masod vagy harmad kezbol jut el hozzad es tudjuk h h torzul ilyenkor az informacio. Lehetnel olyan okos , es gondolkodhatnal felnott modjara, es felfoghatnad h nem biztos h minden szobeszed igaz. Amit meg ez a nevtelen egyen muvelt hat az egyenesen gusztustalan! Ez a gyavasag, megis mitol fel? Mi lesz ha megmondja a nevet? Legfeljebb jol kiosztjuk es akkor mi van? nem is talalok szavakat. Csak rohadt szomoru vagyok es mindjart elbogom magam mert olyan faszan tehetetlennek erzem magam! Itt vagyok a messzesegben nincsenek itt barataim kiidegel a kolok es mindvegig az tartor=tta bennem eddig a lelket h ha majd hazamegyek megint lathatom a barataim meg Brigli teged is tok szivesen latnalak, mert hianyoznak a regi dolgok a regi bulik dumalasok, meg Bela is hianyzik es hanyszor gondoltam azokra a lazulasokra amit suliba csinaltunk. Es erre tessek csak az megy h h golyozzuk ki a masikat. Ez elegge elkeserito. Es mivelhogy Evi a legjobb baratnom szerintem egy nagyszeru lany senki sem tudta volna ugy megallni a helyet mint o itt Angliaban es csak emlekezzetek vissza h elcseszodott az osztalyunk amikor o elment! De gondolt rank meg csokit is kuldott, ott szurkolt a szalagavatonkon az o otlete volt h a fiuk adjanak rozsat a lanyoknak is, ott volt amikor erettsegiztunk es most ti meg ellenefordultak raadasul nem is mondja meg senki h miert, csak mindenki azt ecseteli h hallott valamit. Mostmar nem is akarok hazamenni... minek ha mar minden megvaltozott amig tavol voltam? nincs szuksegem h engem is szivassatok, mert most majd az jon h hu en is hallottam valamit Borirol...hu ha ti tudnatok h en miket csinaltam, el se hinnetek. Arra is kivancsi lennek h Brigli neked olyan makulatlan a multad h mindenki mast baszogathatsz? Emlekszem amikor Lacival jartal es kozbe meg Mate hatat simogattad szunetben...na meg ott kelletted magad neki. Gondolom most tudod h milyen jelzot hasznalnek , de nem irom.
Csak annyit meg h ez igy tortent ahogy tortent, de legalabb kozoljetek mar vele h mi a bajotok hadd legyen eselye legalabb megvedeni magat vagy beismerni h mit csinalt rosszul kinek mi rosszat mondott.Ennyit megerdemel szerintem mert nem emlekszem h barki is annyit tett volna az osztalyert mint o. Na azt meg mar meg sem emlitem amikor szulinapi ajandekot vett Lacinak meg Petinek meg szervezett a Dallasba egy kis osszeroffenest. Pedig tudom h nagyon le volt akkor egve es megis vett nektek egy kis aprosagot. Ti vettetek szulinapjara valamit valamikor? Egyaltalan tudjatok h mikor van a szulinapja? Es erre Laci te is vadolod. En ezt az egeszet nem birom most feldolgozni. Csak nagy igazsagtalansagot erzek.

Majd irjatok h mit gondoltok errol mert szerintem ez most olyan dolog amit ne soporjunk a szonyeg ala hanem beszeljuk meg mint baratok es mint ertelmes kozel a 20-hoz levok.

Koszi h vegigolvastatok.

A legjobb valóban az lenne ,ha nem jönnél haza te 2színű kis senki! Évike annyi rossz fát tett már a tűzre,h. őt kéne fölé kötni a máglyára!! nekem speciel sosem hiányzott! Nehogy egyedül maradjatok ketten.....az elég gázos lenne,ha már csak ti maradnátok egymásnak!
Remélem az vagy akire gondoltam,de ki tudja,ha nem talált,akkor bocs. Nyugodtan szakadjon meg a kis szived!Ha van.......sztem' nincs!

Kedves Idegen!

Nem tudom,hogy ki lehetsz,de tutira uninteligens vagy!Ha elolvasgatod a hozzászólásokat rájössz,h a két Évi már nem szidja egymást(legalábbis a fórumon nem).A másik dolog,hogy ha lenne egy kicsi inteligenciád is,akkor tudnád értelmezni a szövegeket,melyek anyanyelveden íródtak és egyből levágnád,hogy Évi meg Bori nincsenek(illetve a vita során nem voltak) egyedül.
Ha már feljössz a MI fórumunkra lécci vedd a fáradságot és olvasd el a hozzászólásokat!És ha ilyen hangnemben beszélsz legalább vállald fel a neved!A senki név ,mellyel illettünk nem művésznév vagy dícséret akart lenni(nem is csoda,h el kell neked ilyen dolgokat magyarázni-hülye vagy)
Ennyit rólad!Viszlát!

persze,persze igazad van,csak írni tanulj meg helyesen....
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 11:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Anonymous írta:
Anonymous írta:

Koszi h vegigolvastatok.

Kedves Idegen!

Ennyit rólad!Viszlát!

persze,persze igazad van,csak tanulj meg helyesen írni......részemről a vita lezárva,csak védtem akit védenem kellett
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 21, 2006 11:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mért kell mindent töbször leirnod? a hejesirásrol meg csak annyit, hogy itt nem hüje senki, de ez itt nem hejesirás verseny, hanem csak egy osztáj forum, és mindenki leszarlya itt a HEJESIRÁST.. na peace

u.i:juk

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 10:25 am    Hozzászólás témája: nemá gyerekek Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mi lenne, ha vmi másról témáznánk, komolyan kész röhej, gogy így több kilométerekre egymástól is képesek vagyunk ilyenekre. Hát hiába egy osztály voltunk... javascript:emoticon('Rolling Eyes')
Rolling Eyes

Békesség legyen mindenkinek, akinek van még vizsgája annak jó tanulást, akinek nincsen már annak pedig jó megérdemelt pihenést...
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 10:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jóreggelt kedveskéim! Very Happy

Főleg neked Béluskám!!!! BOLDOG VINCE NÉVNAPOT Testvérem az Úrban!!!! prayer Applause

Háát csak ennyit akartam..... Confused Smile

Ja és fa..om fejezzétek, vagy inkább fejezd be te hegylakó itten a dumáidat, mert nem félünk tőled, mert az Úr velünk van, aki Mózest átsegítette a Vörös-tengeren, Ábrahámnak szült gyereket, Dávid leszármazottait védelmezte a gonosztól!!!!!
Átok rád!!!!! HALLELUJAH!!!!!!!!

De most lécci ficsurkám tényleg zizzenny le a honlapunkról és keress másik baszogatós helyet, ahol kitudnád élni magad...,, mert EZ NEM AZ!!!!!! Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Mad

Na csipa kedveskéim!! 27én talizunk!!! Laughing Laughing Partyman
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 10:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

matyesz írta:
Jóreggelt kedveskéim! Very Happy

Főleg neked Béluskám!!!! BOLDOG VINCE NÉVNAPOT Testvérem az Úrban!!!! prayer Applause

Háát csak ennyit akartam..... Confused Smile

Ja és fa..om fejezzétek, vagy inkább fejezd be te hegylakó itten a dumáidat, mert nem félünk tőled, mert az Úr velünk van, aki Mózest átsegítette a Vörös-tengeren, Ábrahámnak szült gyereket, Dávid leszármazottait védelmezte a gonosztól!!!!!
Átok rád!!!!! HALLELUJAH!!!!!!!!

De most lécci ficsurkám tényleg zizzenny le a honlapunkról és keress másik baszogatós helyet, ahol kitudnád élni magad...,, mert EZ NEM AZ!!!!!! Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Mad

Na csipa kedveskéim!! 27én talizunk!!! Laughing Laughing Partyman

édes vagy Matyika,ezt egyszer majd rendezzük
Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 11:09 am    Hozzászólás témája: Szavazás Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elindítottam egy szavazást: Ami sok az sok... Szigorítások! címmel. Egy hétig fog menni. Kérem szavazzon mindenki, aki egy kicsit is fontosnak tartja, hogy kiszűrjük a zavaró elemeket.
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 1:53 pm    Hozzászólás témája: szigorítások Hozzászólás, az előzmény idézésével

A szigorításokkal kapcsolatban, sztem annyi bőven elég lenne, ha csak regisztrált felhasználók írhassanak a fórumba.

Gergő
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 6:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyet értek a Gergővel!Szerintem is csak regisztrálva lehessen ezentúl hozzászólni.
És idegen!Ezentúl kérlek,ha írsz ne tegezz minket!Még nekem is rosszul esett,hogy Matyit úgy szólítottad,h Matyika!Neked inkább csak Mátyás!Egy ilyen alak ne nézze le a barátaimat!!!Egyébként te kit védtél?Mert nem emlékszem,h bárkit is védtél volna.Inkább csak szidalmaztál,nem?

Na jók legyetek!
puszi

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 127, 128, 129  Következő
63 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban