12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 7:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ÁGI!!!

Mi van veled!? Ha tudsz, hívj föl, tudod, h nincs pénz a kártyámon! emmi hír felőled, pedig még lógok is neked!

Szeretlek!

Boldog szüli és névnapot!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 22, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

figyu ha Agi nem nezi a honlapot akkor folodlegesen irjatok ezt...
probaljatok mar folvenni a kapcsolatot vele Exclamation remelem majd jobb idoszakaban meggondolja magat. bar ahogy ismerem eleg makacs.

Ma voltam Londonba, vettem egy csomo kepeslapot csak nem tudom a cimeteket... Confused a jelszot meg mar megint elfelejtettem ahol elvileg a cimek vannak... Rolling Eyes ugyh aki akarja h kuldjek neki kepeslapot az en gyongy betuimmel ( ja es persze csak olyannak kuldok akit nem zavar a hejesirasi hiba...) szoval kuldje el nekem a cimet Exclamation

puszi mindenkinek
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi Matyika!-Nekem ugye szabad?!!
Én nem nagyon tudom a névnapokat, pl. a sajátomat sem szoktam tudni, de ha valkinek mostanában lesz akkor boldog névnapot!- Na ezzel remélem egész évre elintéztem! Azt tudom, hogy az Áginak mostanában van!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

legyen má száz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 26, 2006 4:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Halika!
Látom megy a punnyadás...
Béla!Gratulálok a százhoz!Tudtam én ,h egyszer még viszed vmire Cool
Ki mit csinál?Vannak még vizsgára várakozó versenyzők?
Kik jönnek hnap a hatalmas fergetegpartiba?
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 26, 2006 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az előbbi én voltam!Nem a névtelen senki.Nehogy vki leb@sszon! Laughing Smile Very Happy Twisted Evil Razz

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 26, 2006 4:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kösz Peti!
Mostmár 101
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 26, 2006 4:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaj Béla!Én annyira közelinek érezlek most,h dumálunk az msnen is meg itt is!Mintha csak újra szobatársak lennénk...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 26, 2006 5:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy Meg van a statika kettesem:DVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy nem is tudjátok milyen boldog vagyok ettölVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy Holnap buli!! És emmi és senki nem fogja elrontani a kedvem , és egy hatalams jókurva nagyot bulizok, bulizunk:DVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Evi..
Vendég
HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 27, 2006 9:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szijatsztok:)
Szoval mindenkinek total jo bulizast kivanok ma estere,es remelem hogy mindenki -aki akarja-az le fogja tudni inni magat a sarga foldig:)
Aki meg nem tud a pianak orulni, az oruljon annak hogy nem leszek ott, Evi!Smile
na jo csak vicc colt, nehogy azthigyjetek ujra akarom inditani a vitat, csak olyan viccesnek hiszem magam... Smile)))))
TOk jo, hogy mindenki megbeszelte a problemakat:)
na jo szoval aztan nem furkarkodjatok a szavakkal, amikor azt reszletezitek majd milyen volt Smile
JOOOOOOOOO bulizast!!!!!!!!!
puszi mindkeinek...
Bori, majd valamikor msn-ezunk, nagyon hianyzol:(
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 27, 2006 9:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja, mi se megyünk mert temetésre megyek, meghalt a volt magyartanárom mármint az áltsulis. Timii meg beteg:(
Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 28, 2006 10:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na csipa srácok és csajok!!
Húúúúúúú...
Azért nem volt rossz!!! Cool Laughing
Én még ma mék az Aranykerékbe..... Rolling Eyes Razz
Hááát akkor sikeres józanodást és egyéb pihenési fajtákat!
Ja és köszönöm mindenkinek, aki megtisztelte jelenlétével a koleszomat!!!, és persze emelte a nap fényét!!! prayer Partyman
Na cső!

Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 29, 2006 9:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Meghalt a Pinky. Karácsonykor volt 2 éves. Illetve akkor kaptam. Már nagyon öregnek számított mert a hörcsögök csak 2évig élnek.
Nagyon szomorú vagyok.
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 29, 2006 11:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Őszinte részvétem!

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 12:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Figyi Gyuri!Az a Balázs,aki képeket küldött a fotóalbumunkba az Egri Balázs volna?
Már baromi régóta csak ezen töröm a fejem és egyszerűen nem tudok rájönni.
Ugye nem volt Balázs nevű osztálytársunk,so most nem bántottam meg senkit és nem is csináltam magamból hülyét?!Ugye nem???

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 127, 128, 129  Következő
64 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban