12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Eszterke

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 10:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát..Laci! Én az első szóbeli vizsgámon nem vigyáztam eléggé a köszönésre. Nagy vigyorogva bevonultam a prof.-hoz, és odaköszöntem, hogy "áldás, békes.... illetve jó napot...kívánok". Megkérdezte református vagyok-e, de olyan zavarban voltam. Mondom: igen..öö...nem. Na, aztán lehiggadtam, és elmondtam, hogy Kecskemétre jártam a Refibe. Taglalta nekem, hogy az mennyire jó nevű gimnázium. Meg hogy ő is református. Horvátul idézett nekem János evangéliumából, aztán engem kérdezgetett. Egy szót nem tudtam, de tényleg. Beírta a 4-est, és kifelé köszönt, hogy "Áldás, békesség". Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 12:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eszterke írta:
Hát..Laci! Én az első szóbeli vizsgámon nem vigyáztam eléggé a köszönésre. Nagy vigyorogva bevonultam a prof.-hoz, és odaköszöntem, hogy "áldás, békes.... illetve jó napot...kívánok". Megkérdezte református vagyok-e, de olyan zavarban voltam. Mondom: igen..öö...nem. Na, aztán lehiggadtam, és elmondtam, hogy Kecskemétre jártam a Refibe. Taglalta nekem, hogy az mennyire jó nevű gimnázium. Meg hogy ő is református. Horvátul idézett nekem János evangéliumából, aztán engem kérdezgetett. Egy szót nem tudtam, de tényleg. Beírta a 4-est, és kifelé köszönt, hogy "Áldás, békesség". Very Happy

Az egy dolog hogy egy jó nevű gimnázium.. de a refi is már csak a nevéből él basszus.. egy nagy kalap szar szerintem.. A vezetőség meg pláne..
Na mindegy, de nem hinném hogy bejönne ez a húzás, mondjuk a szilárdságtan szóbelin:D

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Eszterke

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 1:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ott talán ne próbálkozz!Smile Azért ne mondj ilyeneket a refire, kérlek, mert az öcsém is oda fog menni hatosztályosba. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 3:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eszterke írta:
Ott talán ne próbálkozz!Smile Azért ne mondj ilyeneket a refire, kérlek, mert az öcsém is oda fog menni hatosztályosba. Very Happy

Esküszöm az az iskola egyre rosszabb.. Elsöbe még talán szerettem is oda járni.. De azóta egyre rosszabb lett. Föleg az a kibasz kolesz.. Az öcséd még nem tudja mi vár rá.. szegény..

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci azért ne mond már, hogy enniyre rosz volt, és hogy most mennyire rossz.
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 4:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

LazyG írta:
Laci azért ne mond már, hogy enniyre rosz volt, és hogy most mennyire rossz.

Jól van Gergő te nem voltál koleszos.. Ott az azé voltak durva dolgok.. Meg most is vannak ahogy hallok róla.. Nem is maga az iskola rossz.. Hanem az konzervatív gondolkodás.. És hogy ők semmiből nem engednek.. sőt..
na mindegy ez már a múltté.. Meg nem azt mondtam hogy most nagyon rossz, csak hiányzik az a régi közösség..a haverok..a tekázások..
Na jol van

Vissza az elejére
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 4:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igazad van a koleszt tényleg nem ismertem. És tényleg elég konzervatív a suli, ami néha rossz, néha jó.
Nekem is anniyra hiányoztok, és ez tényleg rossz.
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 9:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci!Nagyon jó volt olvasni a visszaemlékezésedet!
És igazad van!A refi azzal büszkélkedik,h mekkora jó suli.Miért jó?Semmikülönleges nincs benne.Csak az,h iszonyat konzervatív.
És pont ez az!Az iskola neve az,h Kecskeméti REFORMÁTUS Gimnázium és nem Kecskeméti Konzervatív gimnázium.Vagyis nem az lenne az isi feladata,h konzervatív gondolkodásra nevelje a 14-15 éves emberkezdeményeket,akik még azt se tudják,h mi az élet hanem egészen más...Na ennyit erről.
Én annyira jól érzem magam mostanában!!!Nagyon boldog vagyok!
pápá

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 11:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

El is hiszem Peti:D Neked most jól áll a szénádVery Happy És irigyellek tudd meg!Very Happy ajj mingyá kezdödik a második félév.. ne mááá.. de jó lenne felvennének a koleszba..

Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 12:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Háááát csipa skacok!!

Jaj ne is emlegesséek a refis emlékeket.......
Nektek legalább jó, hogy kikerültetek ebből a közösségből és egyúttal Kecskemétről....!!
De én még benne vagyok.., szomszédségomban a kolesz!!, az a kolesz, ami lehet, hogy egy börtön volt tele szabályokkal és tiltásokkal..., de emlékezettek, hogy mennyiszer át lehetett hágni ezeket és együtt tudtuk élvezni a nagy baromságokat.., wc-bulikat és társait!! Very Happy Very Happy
És most az ablaból néha-néha áttekintek...és látom, hogy ott vannak a 4éve szerzett barátaim, haverjaim.., csajok.. Embarassed Smile Very Happy és NEM LEHETEK VELÜK!!
Háááát ez van......
Tudjátok azért...a nagy konzervatívságában mi azért megmutattuk, hogy milyen lenne az, mikor liberálissá válna egy kicsit!! Rolling Eyes Razz
Hááát ennyit erről... KEZDŐDIK A 2. félév!!!!
Új célok, új lehetőségek!!!, de mit ér ez nélkületek?!?!?!? Crying or Very sad Crying or Very sad

Na pusszantok mindenkit és csak gyűjtsétek azokat a rohadt krediteket!!! Evil or Very Mad

Na cupPpPpPp Shocked

macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 3:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

matyesz írta:

Tudjátok azért...a nagy konzervatívságában mi azért megmutattuk, hogy milyen lenne az, mikor liberálissá válna egy kicsit!! Rolling Eyes Razz

Hát igen! Furcsa dolog rájönni, hogy valójában azért utáltak annyira minket (pl. Herkó), mert féltek tőlünk! Rolling Eyes Laughing Twisted Evil
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 3:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kepzeljetek tegnap megneztem az Underworld 2. reszet a moziban, es kurva jo volt, magyarul beszeltek benne a zsaruk Smile na meg Gorog Zita is szerepelt benne Exclamation igaz most se vitte tulzasba a beszedet, de baromi jo nyillal lott fejbe egypar verfarkast Very Happy annyira elveztem h a moziba csak en ertettem h mit beszelnek magyarul a filmben persze csak egypar mondat volt na meg olyan oroszoknak abrazoltak a zsarukat h az rohelyes volt ilkyen nagy ruszki sapkaban voltak meg minden... gagyi...

na meg ma vettem egy digitalis kamerat es en kerestem meg a penzt ra nem szuleimtol nyavalyogtam ki...

azt meg el ne felejtsem mondani h azt hiszem kapok majd egypar fekete pontot a jogsimra mivel egy kicsit gyorsabban hajtottam a kelletenel. Rolling Eyes na meg azt hiszem nem lesz oltso mulatsag a szaguldozas...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is láttam a múlt héten, igaz itt még nem adják a mozikban. És tök jót röhögtem, mikor magyarul olvassa a híreket a nő a TV-ben, de oroszos akkcentussal, meg a zsaruk is milyen jók már. Hát igen Görög Zita alakítása hatalmas volt abban a 2 percben. (Alig ismertem fel)
Szóval Bori egyetértek veled, kicsit oroszos, kicsit amcsi, de a Miénk!

u.i. Milyen fényképezőgépet vettél?
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 05, 2006 6:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is most láttam..........................NAgyon jó film!
A magyar részek nagyon durvák........(elektromos ajtón vigyázat felirat........Smile
ALexander Corvinus zsinóros ruhában:)
Magyar rendőrség vs. kommandósok:)
................................(JA és persze G. Zita..........SmileSmileSmileSmileSmile
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 05, 2006 10:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hamár Görög Zita:d a 8mm2ben szerintem jobb szerepet kapott:d nekem jobban teccik az amit ott alakít:dVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 127, 128, 129  Következő
66 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban