12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 10, 2006 10:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Engem teljesen lelombozott a Real veresege, de jonnek meg rank szebb napok is, ugye Laci Exclamation Nem kell elkeseredni, volt mar minden csapat melyponton, es innen meg szebb lesz a gyozelem Exclamation Very Happy

A teli olimpian en vegig jegokcsojat fogok nezni azt hiszem es az orosz kiraly paisknak fogok szurkolni, persze csak a magyarok utan Laughing azta itt milyen kurva jo a reklamja az Olimpianak otthon gondolom a kampanyok zudulnak a tv-bol... ha megint az MSZP nyer en nem akarok hazamenni, meg fog szunni a szuleim munkahelye, tesom nem fog allast kapni , fizetnem kell csomot az egyetem miatt ha tovabb akarok tanulni Magyarorszagon, minden dragabb lesz pia, kaja, cigi ( de ugye nem cigizek..) szoval minek hazamenni??? remelem mindenki egy jobb oldali partra teszi a vogsat Exclamation Evil or Very Mad

Asszem most elkezdodik egy ujabb vita a forumon... de legalabb felpezsdul megint az elet, csak semmi durva hangnem...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 10, 2006 1:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bori ezt azért nem kellett volna ide írni.. Mint már mondtad, ez egy osztály fórum, és nem politikai nézeteket hírdető oldal.. Ugyhogy itt fejezzük be.. A Real Madridról való beszélgetés is.. Otthon nyerünk sima 5:0ra és már el is van felejtve az ügy.. nah

A többi kedeves exosztálytársunk merre van? Dani, Anna, Ági, BÉLA??? Velük mi van? Mért nem irnak? Ennyire szétszéledtünk? nehéz ezt felfogni.. Confused

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 10, 2006 4:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci en csak kivancsi vagyok a regi osztalytarsaimnak a velemenyere es az allaspontjara a mai helyzettel kapcsolatban. Igazabol nem vagom h mi van otthon.na de hagyjuk nem eroltetem a dolgot csak ugy beugrott amikor elsobe mennyit pofaztunk errol, Dani meg h magyarazta a dolgokat Very Happy meg mekkora botrany volt mar amikor Evi kokardakat osztogatott es a Siko teljesen kiakadt es Icu neninek panaszkodott... tenyleg kinek hianyzik Siko poenkodasa ? van meg egy olyan poenos tanarotok mint o volt? egyebkent en itt azt vettem eszre h a tanarok egybol megtanuljak mindnekine a nevet, en nem vagom h csinaljak mikor egy par tanar meg 2 ev utan sem tanulta meg a neveket. Rolling Eyes
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 10, 2006 10:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az oké hogy kiváncsi vagy.. De kire? Senki nem tolja ide a seggét.. fura érzés.. Tök jó volt régen.. mindig feljöttem és volt új hozzászólás.. most meg semmi..

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 4:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A milliomosnak az autókiállításon megtetszik egy olyan kocsi,
amelyik
>>>>vazelinnel megy. Hiába mondja neki a feltaláló, hogy ez csak egy
>>>>prototípus, a milliomost nem érdekli, megveszi ott rögtön. Ahogy
aztán
>>>>megy hazafelé, a pusztaságban kifogy a tankból a vazelin.
Emberünk
>>>>körbenéz, honnan lehetne segítséget kérni, mikor a távolban
észrevesz
>>>>egy tanyát. El is indul arra felé. Eközben a tanyán épp a
vasárnapi
>>>>ebédet fejezte be a család, apuka, anyuka, meg a 18 éves
lányuk. Azt
>>>>mondja az anyuka:
>>>>- Jaj, én úgy elfáradtam, ma nincs kedvem elmosogatni. Majd
elmosogat
>>>>a
>>>>gyerek.
>>>>- Na, anyu! Ma van a szülinapom, nehogy már én mosogassak el!
Majd
>>>>elmosogat az apu!
>>>>Az apának bedurran az agya, és az asztalra csap.
>>>>- A kurva életbe, ilyet nem játszunk! Akkor az fog mosogatni, aki
>>>>eloször
>>>>megszólal! És addig itt fogunk ülni az asztalnál!
>>>>Ülnek, nézik egymást, mikor odaér a házhoz a milliomos és
bekopogtat:
>>>>- Jó napot! Ne haragudjanak a zavarásért, de lerobbantam a
kocsival és
>>>>szeretnék segítséget kérni.
>>>>Csend.
>>>>- Bocsánat! Mondom segítséget kérnék!
>>>>Csend. Gondolja a milliomos, hogy ezek biztosan nem teljesen
>>>>normálisak.
>>>>Beljebb lép, és észreveszi az ételt az asztalon.
>>>>- Hú, de megéheztem! Megengedik, hogy harapjak valamit?
>>>>Csend. A milliomos megvonja a vállát és letelepszik enni. Amikor
készen
>>>>van, végignéz a családon.
>>>>- Hmm! Milyen csinos lányuk van! Megengedik, hogy
megcsókoljam?
>>>>Csend. Megcsókolja.
>>>>- Megfoghatom a mellét is?
>>>>Csend. Megfogja.
>>>>- Fel is vihetem a szobába megdugni?
>>>>Csend. Elviszi és jól megdugja. Mikor visszajön, ismét kérdez:
>>>>- A felesége is csinos. Ot is elviszem megdugni.
>>>>Csend. Vele is elmegy, aztán amikor végzett odafordul az
apához.
>>>>- Ha nem most már arra válaszoljon, van-e itthon vazelin?
>>>>Az apa dühösen felpattan az asztaltól és felkiált:
>>>>- A büdös kurva mindenit! Akkor inkább mosogatok!
>>>>
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 4:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci csak azert tunik fel h pangas van a forumon mert regen nem volt neted es nem jartal fel sokszor a lapra. Egyebkent meg azert nem irnak a tobbiek mert biztos kemenyen tanulnak es bejarnak minden eloadasra , h ne vizsgaidoszakban magoljanak hanem folyamatosan tudjanak tanulni, mert ahogy bolcs osztalyfonokunk mondotta volt a folyamatos tanulas nagyon fontos nem az utolso pillanatban jon ra az ember h mennyi mindent kene meg megtanulnia es mar csak 4 napja van, aztan elmegy bebaszni aztan mar csak 3 nap 2 1 es vegul utcso nap ejszaka nekiall vedeli a kavet eszi a csokit vegul hajnalban uveges szemmel lefekszik persze azzal a gondolattal h ugyis meghuzzak. Szoval ebbol az esetbol tanulva most bizti mindenki nagyon kemenyen tanul... de azert ket buli kozott igazan irhatnatok tenyleg Rolling Eyes

foleg gondoljatok ram nem tudom kivel mi van... Anna , Agi , Eszter??? mi van veletek???
Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 5:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hááát ja Bori!!! I agree with u!! Very Happy Wink

Húúú vazze megtörtem a jeget.., vagyis az ürességet a honlapon!!! Super

Na pussszantok mindenkit!!!

TANULJATOK CSAK!!!!!! Laughing Cool Razz Rolling Eyes Crying or Very sad
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 6:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bori itt csak annyi a bib, hogy most kezdődött el a félév., és ilyenkor mindenki baszik, ahelyett hogy tanulna.. Mert ki az a hülye aki önszorgalomból előre tanul.. Hát nem sok ilyen ember létezik.. sztem..
Én sztem az az indok, hogy mindenkki hulla másnaposan fekszik otthon.. Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Vissza az elejére
Eszterke

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 8:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát, Bori, én éppen itthon vagyok a rossz Dusnok cityben. Uncsi, de legalább itt van a nagybátyám, akin jókat röhöghetek. Egyébként nekem még nincs suli, csak jövő héten kezdődik. És rohadtul elrontottam az órarendemet, merő lustaságból alig vettem fel órákat a magyaron. Ja, nemcsak lustaságból, hanem mert elegem is van már a magyarszakból. Ez mégse olyan jó, mint gondoltam. Bezzeg a horvát. Abból felvettem 8 nyelvgyakorlatot. Meg makedónul is fogok tanulni. Az a gáz, hogy semmit nem tudok arról a nyelvről, csak megismertem a pasit, aki tartja (pirul, pirul...Smile, és kérdezte, nem akarok-e tanulni makedónt. Smile
Amúgy meg voltam Lívivel Barbinál meg Dórinál Szegeden 3 napot! Nagyon szuper volt minden, főleg a Kispál-koncert. Csak szegény Dórit berántották a tömegbe, és elesett, mi meg azt hittük, a sok állat agyontapossa. Barbi hívta a biztonsági őrt, de nem reagált. Dóri szerencsésen megúszta egy kis orrfájással. Ja, Barbi, ezúton is köszi mindent.
Bori, Te mennyire laksz Liverpooltól? Képzeld, egy nagyon kedves barátnőm hétfőn ment ki 4 hónapra! eddig nem sok jót mesélt...Sad
Szóval mindent egybevetve megvagyok, csak ne kezdődne a suli. Már nagyon elszoktam a koránkeléstől.Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 9:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem mondod Eszter? Az utóbbi három hétben nem sok olyan nap volt, amikor 11nél elöbb keltem ki az ágyból.. És ha elkezdödik az egyetem akkor sajna ez reggel fél 6ra fog módosulni.. uhhh

Vissza az elejére
Eszterke

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 9:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baklaci írta:
Nekem mondod Eszter? Az utóbbi három hétben nem sok olyan nap volt, amikor 11nél elöbb keltem ki az ágyból.. És ha elkezdödik az egyetem akkor sajna ez reggel fél 6ra fog módosulni.. uhhh

Nekem 5:40-re. 10 perccel több.Smile Még Neked sincs suli?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 12, 2006 12:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Basszus az eleg durva lehetett h pont szegeny Dorit rantottak be a tomeg ala...Viszont azt tokjo hallani h osszejartok neha Very Happy

Basszus kepzeljetek el mi tortent Exclamation tegnap este dolgoztam az etteremben es munka utan jovok le a lepcson erre elem all a foszakacs, es kerdezi h meginnek e vele egy italt valamikor. Odaadta a szamat vagyis a kezembe nyomta es mondta h hivjam fol ha igen es h csak tolem fugg. Rolling Eyes de nekem annyira nem jon be, alacsony meg olyan kis szanalmas, tudod az a tipus aki jaj de aranyos, jaj de szanalmas.De nem akarom megbantani...szoval ez olyan szivas, miert nem a masik szakacs kerdezett meg vagy adta oda a szamat az a gyerek annyira jol nez ki Exclamation
na meg kepzeljetek felvettem a kapcsolatot egy itteni magyar sraccal irtam neki sms-t aztan o meg visszahivott, es negyed orat dumaltunk, Adamnak hivjak es Szekedfehervari. eleg jofejnek tunt, remelem nem egy rondasag, bar ugye aa kulso nem szamit ha jofej nem? Ugy beszelnek mar magyarul valakivel es vegre kibeszelni ezeket a gyoker angolokat...

szoval most ezek vannak velem hirtelen felgyorsult az eletem, Laci biztatasa miatt most rakapcsoltam a baratok keresesere Cool

puszi mindenkinek

Laci gondoltam h senki sem tanul csak ironizaltam...
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 5:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!Srácok,ez már nem punnyadás,hanem néma kuss!Sad
Laci!Mia pálya a kolesz jelentkezéseddel?
Meg hallod!Beszélté a Movrin Mátéval?Kiszoptak a sulikupán a Szabó Laciéktól!!!Szégyen!Elértéktelenedett az Inter FC név!!! Crying or Very sad
Beadtam a jelentkezésemet az egyetemi szakra.Most vhogy gyorsabban ment,mint tavaly.Lehet,h azért nert mindenképp be kellett mennem matekra ma és volt kb 50percem,h feladjam...ráadásul baromi messze van a posta.Uh nagyot sprinteltem.Nem volt kellemes.Főleg,h kissé fáradt és másnapos voltam...
Az ugye nem para,h nem fénymásoltattam le a csekket???Nen volt rá időm Embarassed
Jók legyetek!cupp

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 5:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!Srácok,ez már nem punnyadás,hanem néma kuss!Sad
Laci!Mia pálya a kolesz jelentkezéseddel?
Meg hallod!Beszélté a Movrin Mátéval?Kiszoptak a sulikupán a Szabó Laciéktól!!!Szégyen!Elértéktelenedett az Inter FC név!!! Crying or Very sad
Beadtam a jelentkezésemet az egyetemi szakra.Most vhogy gyorsabban ment,mint tavaly.Lehet,h azért nert mindenképp be kellett mennem matekra ma és volt kb 50percem,h feladjam...ráadásul baromi messze van a posta.Uh nagyot sprinteltem.Nem volt kellemes.Főleg,h kissé fáradt és másnapos voltam...
Az ugye nem para,h nem fénymásoltattam le a csekket???Nen volt rá időm Embarassed
Jók legyetek!cupp

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 5:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ohhh!Hát ez dupla lett.Bocika! Embarassed

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 127, 128, 129  Következő
68 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban