12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 20, 2006 4:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja.. Szavasztam is rá.. Nem rossz, de kb annyira értek hozzá, mint a lópatkoláshoz..

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 1:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi Laci!
Jó az új aláírásod! Laughing

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 3:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti én is szavaztam rá, lenyügöző!
Ági voltál mostanában suliban?!! Én pénteken bent voltam ám! És úgy tervezem, hogy holnap is bemegyek..., ha Isten is úgy akarja!
Amúgy mi van veletek hányadékok? Bori leszokott a fórumról vagy mi a f%sz?! Cool Mr. Oakhood ön is írhtna, hogy vác áp?
puszimuszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 5:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Yo worrap worrap!
Petya én is szavaztam zsír kép van tehetsége a haverodnak!
Na végre! Itt a tavasz dagad a f*** Razz
Vagy nem igy tartja a mondás?! Laughing
Srácok régen láttalak már Titeket pesten jo volna ha föltolnátok a fehér seggeteket!
Nem viccelek haver!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kermit

Esküszöm ez a béka nem normális!!
Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 22, 2006 7:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

CSIPA SRÁCOK!!!!

Hú vazze holnap ünnepeljük a születésnaponat a koliban..... és háááát elég telva vannak a hűtők piával...... Laughing Laughing
SZóval aki csütörtökön végez a sulival... azt szívesen várom a koliba!!!! Razz Razz
Már ha szeretne jó srácokkal megismerkedni és egy jót piálni!!! Confused Sad Very Happy

Ja amúgy elvágtak ma már 3adjára matekból....... háááát ez van!!!

Na mindenkinek jó tanulást a továbbiakban pedig jó szórakozást magamnak!!!!!! Wink Wink

Na csé srácok és csjok!!

Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 22, 2006 7:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Boldog Szülinapot Matyikám!
Lehetőleg ne menj fel a tetőre ittas állapotban.... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 22, 2006 9:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!
Örülök,h nektek is tetszett a kép.
Ááá!Nem tudok menni márciusban Erdélybe Crying or Very sad Lecsúsztam a jelentkezésről Crying or Very sad Akkora balf@sz vok,h ilyen nem létezik még egy.Na jó,esetleg Béla Wink Csak vicceltem Bubu!Ne vedd aszivedre!
Ja tényleg Béla!Veled álmodtam múlt éjjel.Vmi olyasmi volt,h iszonyat mód veszekedtünk azon,h melyikünk a nagyobb paraszt Very Happy És mindez vmi vonatállomáson történt Laughing

Remélem tudjátok ki az a Chuck Norris és szeretitek is,m vannak nagyon beteg poénok róla:
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb.

Csak Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.

Lehetetlen nem létezik, csak olyan hogy, "Csak Norrisnak nincs kedve hozzá.

Az ókorban Csak Norris azért nem lehetett Gladiátor, mert az Oroszlánok nem egyeztek bele.

Chuck Norris elszámolt végtelenig. Kétszer.

Mikor a láncfûrészes sorozatgyilkos aludni megy, mindig megnézi, az ágya alatt nincs-e Chuck Norris.

Nincs globális felmelegedés. Chuck Norris fázott, tehát feljebbcsavarta a Napot.

Chuck Norris 8*10-es funérlemezt használ WC-papírnak.

A világon kétféle ember létezik. A pörgõrúgó Chuck Norris; és aki mindezt beszopja.

Chuck Norris tudja a pi utolsó számjegyét.

Chuck Norris úgy döntött, hogy nem mossa többé a ruháit az óceánban. Túl sok lett a tsunami áldozat.

Chuck Norris az igazi apja Luke Skywalkernek

És mondá az úr "Legyen világosság" És Cuck Norris így szólt: "Talán "légyszíves"...."

Cuck Norris pacalból is tud buborékot fújni.

Gondolj egy gyönyörû nõre. Cuck Norrisnak meg volt.

Na mára ennyi!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 10:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Itt van az öreg!

Chuck Norris és a komája Bruce Lee!!

Krrsss!!!!

Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

elek am, csak mostanaban kicsit melyponton voltam... minden osszejott... Sad de azert eletben tart az a gondolat, h ami nem ol meg az csak erosit es h nem sokara otthon fogok lazulni es bulizni ezerrel es talalkozni veletek. Nem kell az angolok segget fenyesre nyalni, ami amugy sem megy tul jol, gondolom a nyelvemmel vannak problemak... na de azert majd csak menni fog mar ez a koszos kis angol nyelvecske lassan de biztosan...

Egyebkent Nagyim van oda a Chuk Norris filmekert Very Happy imadja oket. Majd el sutok neki nehany petifele poent , jot fog kacagni Laughing o is ugy hianyzik remelem meg epsegben talalkozom vele nyaron Rolling Eyes

itt meg esik az a rohadt ho sorba balesetek vannak, ma is kestem a sulibol mert akkora dugo volt. Ezek a hulyek mennyire befosnak a hotol meg egyaltalan nem tudnak vezetni ilyen kis hoviharocskakban... a jegbordat meg meg hirbol sem ismerik pedig az am csak a szep dolog...

puszi mindenkinek, Anna ne izgulj ha nem jon az ihlet en tudom h ott motoszkal benned valami es csak ido kell h ki tudd irni magadbol , csak lazan van idod, foleg a jo munkahoz ido kell!!!! ja a rosszhoz meg meg tobb Rolling Eyes

Bela el sem hiszem h hianyolsz Exclamation Embarassed
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyi!Boldog szülcsinapcsit!!!Ezt is megértük...a kis Matyikából nagy 14 éves lett!

Most vettem észre,h a tegnapi szöveg néhol olvashatatlan lett.Bocika!
Kárpótlásul írok még:

Chuck Norris a születésnapján találomra kiválaszt egy szerencsés gyereket ... és beledobja a napba.

Chuck Norris egyszer felfalt egy egész tortát...még mielőtt a haverjai szóltak volna,h egy sztriptíztáncos van benne.

Chuck Norrisnak egyszer erekciója volt az utcán...mindenki meghalt!!!

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 6:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti ezek nagyon.. hogy is is mondjam.. Érdekes poénok:D de jókVery Happy
Ja Matyi téged meg isten éltesssen sokáig!!!!!!!!

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 9:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Micsoda?? Ezek zsír poénok!! Én beszarok tőlük!! Razz

Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 24, 2006 10:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Örvendek,h tetszenek Very Happy Szerintem nagyon nagyok.
Hétvégén elrajtol a magyar bajnokság is.Jeee!Vasárnap fradimeccs! Cool

Miért nem hord Csák Norisz karórát? Mert ő dönti el mennyi az idő.

Chuck Norris tele tárral is játszott már orosz rulettet. És nyert.

Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris elől menekül.

Nincs evolúció,csupán azon élőlények listája,akiket Chuck Norris élni hagyott.

Chuck Norrisnak 12 holdja van. Ezek közül az egyik a Föld.

Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 24, 2006 11:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csipa sra'cok!!!!
Ha't koszike a jo' kiva'nsa'gokat!!!! Very Happy
Igaz majd csak szerda'n lesz a "szulinapcsim" Laughing , de a kolibuli az megvolt rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON HIA'NYOZTATOK A'm A SORBO'L!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad ,De aze'rt ku..va jo't tomboltunk!!!!!

Ha'' t mindenkinek tova'bbi sze'p napot kiva'nok e' s legyetek jo'k,ha tudtok!! Twisted Evil Cool Wink

CUPPPPPPPPPPPPPPPPP

MATYESZ&AMCSI &me'g sokan ma'sok!!!
Partyman
Partyman Toilet monster
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 127, 128, 129  Következő
70 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban