12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hat remelem h legalabb valaki elment a flortre... es ha akad valaki akkor nyugodtan beszamolhat az elmenyeirol.
az tuti h ha en mentem volna akkor nagyon merges lettem volna azokra akik nem mentek.
Kepzleljetek begyujtottem az elso angol csokomat Very Happy nem volt rossz Laughing , nem is tudom milyen velemenyen legyek, angol pasik jobbak ? Rolling Eyes na de azert annyi osszehasonlitasi alapom nincsen, de majdcsak lesz Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 4:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hat remelem h legalabb valaki elment a flortre... es ha akad valaki akkor nyugodtan beszamolhat az elmenyeirol.
az tuti h ha en mentem volna akkor nagyon merges lettem volna azokra akik nem mentek.
Kepzleljetek begyujtottem az elso angol csokomat Very Happy nem volt rossz Laughing , nem is tudom milyen velemenyen legyek, angol pasik jobbak ? Rolling Eyes na de azert annyi osszehasonlitasi alapom nincsen, de majdcsak lesz Very Happy
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 10:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gratula Bori! De azért is hogy ezt sikerült nekünk 3szor is elküldeni:D Na látom alakul az angliai életed. A végén meg haza sem akarsz jönni:D

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 10:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Én meg a másik voltam,aki mondta,h megy.De én se tudok elszakadni Pécsről a suli miatt.
Egyébként nem tudom Laci,h most ki a francnak írtuk ezt meg, m mindenki nagyívben tesz az osztályfórumra minket leszámítva...Még a Matyika se járogat ide.Biztos lefoglalja az idejét a Nusika meg az Amcsika meg mit tudom én még kicsoda Crying or Very sad
No de mind1.
Ha valaki mégicsak felszédülne erre a honlapra,annak üzenem én is,h jó mulatást!Meg ha találkozik vki Icu nénivel,akkor adja át neki üdvözletem!
Kötyike!
p

Peti én sem tudom minek irogatunk ide akármit.. Mindenki nagy ívben szarik már rá.. A FÖRTre is hárman mentek el.. Jó mondjuk az még haggyán.. De ha véletlenül csinálunk egy osztály bulit, akkor hogy fognak értesülni róla? Mert elég sokan még az elérhetőségüket sem voltak hajlandóak megadni.. Na ennyit a volt osztályról.. hahh

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 11:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na azért nem kell teljesen leírni az osztályt!Szerintem azért elég sokan kíváncsiak lennének a másikra.Csak hát egyrészt szerintem fél osztály nem is vágta,h most volt a fört másrészt meg gondolhatnának rá,h most zhidőszak van az egyetemeken és nem mindenkinek frankó az időpont...
Vizsgaidőszak után kéne csinálni egy osztálytalálkozót.Mármint egy hivatalosat.Meghívóval meg mindennel.Arra sztem elég sokan eljönnének.

Basszus!Most tudtam meg,h óraátállítás van.Ez felborította az egész napirendemet.Még a fedélszék makettel nem állok sehogy és a holnapi mechanika zhra is fel kéne valahogyan készülni.Para... Sad No de keménykötésű gyerek vok Cool
Vki majd írja már meg,h mi volt a förtön.
pápuszi

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 1:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na heloka!
Én voltam a flörtön!! Tök jó volt! Ez volt életem legjobb hétvégéje!!! sunny

Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 6:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kösz Balázska ezt nagyon részletes élménybeszámolót!Most már én is sajnálom,h nem mentem.
Mégis nem tudnád részletezni az eseményeket?

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 8:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

NA csipa ti léha, lusta banda!!!! Twisted Evil Very Happy

Háááát én voltam, de megmondom őszíntén, hogy nem az volt, amire számítottam...
Kezdődött valami szaros műsorral, amit még a Kúltúrális napon adtak elő..., de kbb a kamarakórus, meg a Janiék gitáros műsora voolt nézhető, és hallgtható...
Ja és a refi kórusa és a kamarakórus is Aranypálma-díjat ért el az Éneklőifjúság c. rendezvényen, vagy versenyen?!?
Remélem ez azért valakiknek mondd valamit.... Cool Razz , vagyis értik, amiről panpogni próbálok!!!
Aztán leléptem kocsmázni Amcsival meg Nusival, meg Csabival...
Igen Peti... ők maradtak csak nekem..... Crying or Very sad Wink
És háááát kb. Dórival, Gergővel, Krisztiánnal és Gyuriczával futottam össze, ja meg persze Herkóval Gives thy a finger ezen a közösségformáló és megtartó öszzeröffenésen!!!!!!
REMÉLEM ÉRTITEK A CÉLZÁST BASSZÁTOK MEG!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

hááát aztán a többit úgyis tudjátok, vagy sejtitek.... Rolling Eyes Embarassed Laughing

Na mék tanulni mer hónap Filozófiából zh-t írok...., ha bemegyek... Rolling Eyes

Üdv. mindenkinek!!

U.i.: Laci te olyan képeket tudsz berakni magadhoz, hogy kurvára le kéne szedned.... Shocked Shocked

Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 27, 2006 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti ne legyél naiv!
Volt a fas**m! Razz

Legutóbb Oakhood szerkesztette (Hétf. Márc. 27, 2006 11:54 am), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 27, 2006 11:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Amugy feljöhetnél most
pestre ezen a hétvégén őrületes szórakozás veszi kezdetét!!
Erotikus táncoslányok!
Jön a T.Jani is! Meg a Bak Lacit is megerőszakolom h maradjon fent!
A Bubu Bélával is tárgyalok!
occasion7 occasion5 3some Dancing kermit

Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 28, 2006 6:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

Bocsi Bazsi,h ilyeneket feltételeztem!
Nem tudok most felmenni pestre,m már 3 hete nem voltam otthon,uh hazamegyek inkább.Egyébként két hete pénteken voltam fent fradimeccsen.
Nektek azért jó szórakozást a kurvákhoz Laughing
Egybként Bélával nem hiszem,h tudsz tárgyalni ilyenekről,m ahogy észrevettem az utóbbi időben nem kapható az ilyenekre.Na persze 300km távolságból nem tudom megmondani a "frankót"Smile
Pusszantok mindenkit!

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 01, 2006 8:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na asszem lejárt a honlap ideje sajnos.. Remélem hogy ez csak azért van mert mindenki jól érzi magát az új helyén.. De azért néha ide is beirogathatnátok valamit..

Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 03, 2006 6:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szerintem azert eleg jol birtuk Exclamation vegulis csak enkunk van honlapunk az evfolyambol, meg mar majdnem egy eve es meg mindig irogatunk a forumra. ez meg hanszos lesz majd az osztalytalalkozokor is , nem kell leirni szerintem a forumot, most mindenki el van foglalva, meg csomoan olvassak csak nem irnak.de egybol ha van valami akcio megint surun latogatott forum lesz. na meg a honlap azert is jo mert csomo kep tajta van es ha valaki nosztalgiazni akar akkor fel fog jonni a honlapra.

jovoheten jonnek meglatogatni a tesoim Very Happy Cool tokjo fozni fognak nekem magyar kajat Exclamation Laughing nem is tudjatok elkepzelni mennyire hianyzik a magyar koszt, komolyan a suli kaja is jol jonne itt Rolling Eyes mondjuk nekem soha sem volt azzal bajom csak nem kellett eszrevenni benne a hajszalat es maris izletes lakoma Wink ha valamit kuldeni akartok a szamomra tesoim elhozzak nekem Very Happy kuldhettek boci csokit Laughing pusszancs
Vissza az elejére
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 04, 2006 11:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci van egy uj olyan játék mint a Hattrick csak ez sokkal frankobb
ha van kedved meg ilyesmi akkor ajánlanám figyelmedbe!
www.freekick.org
Try it now! Smile

Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 04, 2006 2:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bori ebben tévedsz hogy csak nekünk van honlapunk.. Mert az A-soknak is van.. És ők már egy csomó osztálytalálkozót szerveztek.. Legaláb is többet mint mi.. És sokkal többet irnak is mint mi..

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 127, 128, 129  Következő
73 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban