12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 06, 2005 3:44 pm    Hozzászólás témája: Vegyes felvágott Hozzászólás, az előzmény idézésével

Minden mennyiségben 12.c! Very Happy

Legutóbb TGYET szerkesztette (Szomb. Júl. 09, 2005 6:40 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 9:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hú!!!Ez egész jól sikerült Gyurikám!Kösz szépen!
Szurkoljatok,h ne boruljon árokba a buszunk!
Szijjasztok![/b]

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 10:58 pm    Hozzászólás témája: új fórum Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyuri, nekem tetszik az új fórum, meg elvileg ismerem is, mert ilyen van a tolkienen, ahhoz képest most jól megszenvedtem vele, mert olyan késő van, és én olyan fáradt vagyok. Na mindegy.
De vannak édes emotikonok, meg minden. Szóval tetsz.
Peti, nektek meg jó utat, és ezerszer össze vissza mindenfelől puszilom az Ágit, vigyázz rá, mert kicsipkézem a füled!!! Rolling Eyes
Szóval jó legyen mindenki. Weedman
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 08, 2005 3:30 pm    Hozzászólás témája: avatar Hozzászólás, az előzmény idézésével

[size=18][color=red]köszönöm szépen, hogy feltetted nekem a képet, nagyon jó lett! örök hála, meg minden[/color].[/size]/tök édi amúgy, nem??? /
Vissza az elejére
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 08, 2005 3:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem sikerült ez a valami. eza izé. eza színes betű.
Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 08, 2005 4:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

macskaszemu írta:
nem sikerült ez a valami. eza izé. eza színes betű.

Alul van egy olyan rész, hogy BBCode kikapcsolása, onnan el kell távolítnai a pipát, és máris működni fog. Ha gondolod tudok segíteni.

Legutóbb TGYET szerkesztette (Szomb. Júl. 09, 2005 6:41 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 08, 2005 5:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na most kipróbálom...
Vissza az elejére
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 14, 2005 8:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én eéhiszem, hogy mindenki nyaral, meg ilyesmi, de azért, amellett, hogy néha felnéztek, és elolvassátok, hogy más alkotot-e valamit, és magatokban morgolódtok, hogy ilyen lusták vagyunk, amellett ti is írhatnátok vmit! Mert tutifix, hogy nem csak Gyuri szokta nézegetni ezt a fórumot, hanem más is! Úgyhogy ha nem akarjuk, hogy még ezen a kib. nyáron q-ra szétmenjen az osztályközösség, mert mindenki lusta, mint a picsa, akkor lécci!
Főleg, mert nem akkora megterhelés, mintha kéne egy ímélt írni, azt se ír senki (én se) de ennyire képesek lehetünk!
Fuhh. Ez most jólesett.
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 17, 2005 3:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most értem haza GOA fesztiválról!!!hát ezt elmondani nem lehet, milyen jó volt!!!!!!!!holnap hajnalban megyek Erdélybe...még nem aludtam semmit egész éjszaka tomboltam , ill. északákon keresztül.Most 1 puha ágyra vágyom úgyhogy gyorsan elköszönök, pusszancs mindenkinek élevezzétek a nyarat , amíg még nem tudjátok meg a felvételik eredményét!!!
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 11:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na sziasztok én is hazajöttem, most majd írok ha lesz valami amihez hozzá tudok szólni.
Kovács Andor hívott házibuliba kedden....AZ a Kovács Andor.. És náluk lesz a buli. de ezt asszem kihagyom most.. Shocked angel13

na ciao
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 12:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hola!Megérkeztünk!!
Baromi nagy volt az egész!Hatalmas bullerek meg a bícs meg minden,amit csak el tudtok képzelni!Az Ági is nagyon élvezte ám!Nyomultak Rá a csávókák 1000el!
Első este Ági kapcsiból szétcsapta magát Vomit ,viszont összehaverkodtunk egy nagyon laza holland néger csávókával.Aztán Szandra,Szilvi,Lacika meg én elmentünk bulizni.Úgy képzeljétek el,amerre csak néztek,mindenütt discot láttok.És 2 percenként jönnek mindenféle ismeretlen emberek (a szórakozóhelyek alkalmazottjai) és ajánlgatják a mindenféle bulikat.Folyamatosan nyomják: this is the best party,free entrance,good music,stb...Na mondjuk az entrance az nem volt free sehol,mert mikor a bejárathoz léptünk,mindig közölték velünk a valódi árat,ami 4-10 euro közöt volt.Egy hely viszont tényleg ingyenes volt.A Moby's.Az elmult kb 20 év legnagyobb europai hiperslágereit játszották Confused ,viszont a hangulat baromi nagy volt!(Ági!Nekem már hiényzik az a hely!!!!)So minden este oda jártunk.
Hát az étel specialitásokat kihagytuk,mert a jó magyar májkrémen és zacskós levesen éltünk.Viszont a piák!!!!Ivott már vki Sangriát?Egyszerűen csodálatos íze van.Édes mint a méz.A tequillát meg a coronitát gondolom nem kell bemutatni.Sörből meg a legjobb helyi az a San Miguel.Esküre az Amstellal verseng nálam!Nadon jó!
A tenger gyönyörű volt,csak résen kellett ám lenni,mer medúza az bőségesen volt.Egyszer a Lacival hatalmas menekülést vágtunk le,mert két kis mocsadék úszkált körülttünk.Azóta is görcsöl a vádlim.
Na asszem kb ennyi.Maajd ha még vmi eszembe jut,akkor folytatom az érdekfeszítő élménybeszámolómat.
Ja!Degyökér vagyok!A legfontosabb:megismerkedtünk két pesti fiatallal,Ágival és Lacival.Mindeketten felszolgálók pesten.Laci meleg,de hatalmas partiarc.Tehát a fél nyaralás alatt szakadtunk a röhögéstől a szövegén.Egyszer annyira röhögtünk,h egy baromarcú katalán biztonsági azt hitte,be vagyunk tépve.Pedig akkor pont nem. Very Happy Na jó,ez csak vicc volt!Ági teljesen megimádta a Lacit.Mmint nem a Bak Lacit,hanem a másikat.Bak Laci amúgyis csak a Szandrát imádgatta éjjel-nappal.Minden estere nagyon szimpatikusak voltak.Nem úgy,mint én a külföldieknek:egy francia faszkalap meg akart verni egy fél szál cigiért egy dán kukimanó meg leköpött miután lekurvaanyáztam miután beintet miután megvertük őket csocsóban.Ja igen:MAGYARORSZÁG-dánia: 2-0!!!!!!!
Huhh elfáradtam.Kibasz sokat utaztam (utaztunk),és csak ma reggel értem haza,uh most megyek és lefekszem.De amíg alszom írjatok ám!Elkeseredve láttam spanyolországban,h nem látogatjátok a fórumot!
Tessék leüli és irogatni!!!
Csoki![color=green][/color]

Legutóbb Peti szerkesztette (Pént. Okt. 21, 2005 10:31 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 7:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Be kell kakilni tőletek!
Nem hiszem el ,h mindenki annyira másnapos egész nap,h nem tudjátok megmozgatni az ujjatokat és vmit idekúrni!!!!!!!!!!!!!
Nyomjatok már vmit!!!

Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 9:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

helló!!
Cool helló mindenki wats da f.....in deal? Cool
milyen a nyár,kisfiúk kislányok???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 9:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na tessék példát venni Béla barátomról!!!
Lehet,h nem túl bőbeszédű,de legalább vmennyire kommunikatív. Very Happy
Én most nem fogok válaszolni a kérdésére,mert éppen msnezek vele és frankón tudok Róla mindent.Még azt is, hány pattanás van a pikkolóján.
( Very Happy Ne akarjátok megtudni!Szegény kis jancsibohóc tele van pattikkal.)
Na jó,nem égetlek tovább Bubu.Mindenkinek jó éjt!

Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 5:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na végre sikerül írnom...hát ez elég hervasztó hogy szinte senki nem ír...a peti meg csak halgasson mert spanyolba csak egyszer voltam részeg igaz széthánytam az apartmant de aztán a többi napon csak picicipő(szandra)és én voltunk teljasen normálisak...isteni volt egybként...rengeteg pasi és csúnya nők...hát tudjátok tényleg van abban vmi hogy a magyar nők a legszebbek...itt még értem is odavoltak... Very Happy és olyan pasiiiik Razz húúúúúúúúúú
a tenger qrva jó voltstb...most megyek...majd még írok,ja és anna nagyon szép az a szövg amit fölnyomtál nekem mégsem vagy hajlandó egy kibaszott ímélt se írni és ezt azért itt teszem közzé mer telefonon sem tudlak elérni mivel gondolom megint ott hever az ágyad alatt lemerülve-szokásosan Confused
csók mindenkinek...és anna csörörgj rám ha bekapcsoltad a telefonod...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 127, 128, 129  Következő
1 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban