12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 12:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkor az lesz,hogy átváltozok szupercsillagharcossá és nagy hajam lesz és szőke meg lesz nagy muszklim is meg fog tudni szuperkámehámét is csinálni.

Ez az életcélom! Cool

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 12:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De sajna még csak kis mindenttudó vagyok.

Még jó,hogy nem okostojás...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 12:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyuri!
Mikortól van új rang?Szeretném még egy héten belül azt a csúcsot is meghódítani.

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 12:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

és meg van a teljeskettes!!!
222

Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 12:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti nem is vagy cserkesz akkor nem is mondhatod h cserkeszbecsszora!!!!!!! ez tuti h igy van cserkeszbecsszora ( latod en mondhatom , mivel en cserkesz vagyok Laughing Cool Very Happy )

Agi en mar annyira nem emlekszem h hogy tancolnak a magyar pasik, h az mar elszomorito. Majd egypar szilaj legenyt ossze kell szednem ha hazamegyek h felfrissitsek az emlekezetemet. Egyebkent azt tanusitom h a magyar sracok csokolnak altalanossagban a legjobban. Very Happy

egyebkent mondtam h priuszom van? meg kaptam 3 kis fekete pontot a policetol. Crying or Very sad de hat nem lehet mindenki tokeletes Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 12:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jaj nem is mondtam h en is fogadok a meccsekre ! Nemetorszag a kiraly, ezt mar Misikemmel es letisztaztam. amikor nyertek ezt irta vissza:" yeah! a picsaba! 0:1 hoch verdient gewonnen." valami nagy nemetes arc forditsa mar le nekem h mi ez a hoch izes trugyi mert a nemetben most nem vagyok benne sajna.kosszentyu
Vissza az elejére
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 1:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hoch verdient gewonnen = nagyon kiérdemelt győzelem
kb ezt jelenti Smile
Ezek a németek nem tudnak semmi emberi nyelvet

Forza Azzurri!!!

Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

koszi Balazs Very Happy ma is tanultam legalabb valami hasznosat Cool latjatok erdemes elni! Laughing
Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

peti, szerintem ha betelik,átteleportálódsz egy másik univerzum,másik fórumába ahol sokkal kifejletebb és intelligensebb egyedekkel lesz lehetőséged beszélgetni,de előre szólok h azok korántsem lesznek olyan szépségesek mint mondjuk én vagy a béla segge...
nah ő béla!mit csinálsz a jövő 7végén v pénteken v ilyesmi mert több mint valszeg h én kecsóra lenézek...kéne a kessem meg a zsém meg a bizonyítványaim...NAGGYON!légy jó kisfiú és hozdd el szépen!johó?('blob1')('color')('tongue7')
nah remélem most sikerült javaskriptelésblabla nélkül Cool
puszi
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ügyi vagy Ági!
Azért én sosem említenélek egy lapon a Bubu seggével. Laughing Az sokkal szőrösebb!!! Rolling Eyes

Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 7:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Idézet:
Oakhood:
Peti nálad ez az üzenetszámlálóka ha betelik akkor mi történik?

Sajnos a legrosszabb... felhasználta a megadott limitet, és nem szólhat hozzá többet a dolgokhoz. Így jártál, majd legközelebb okosabban kell felhasználni a hozzászólás tokeneket Laughing (^_^)

Igazából, azt gondoltam, hogy más színű csik fog növekedni ez után. Csak még a színén kellene kitalálni. Új rangok meg ezzel együtt várhatóak!
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 8:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bubu írta:
hé Gyuri rossz a vekker

Látom, de nem tudok mit kezdeni vele, mert azt mutatja, amit a szerver. Azon meg nem tudok állítani. Sad
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 9:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

óh peti ne bókolj mert elpirulok! Embarassed Very Happy
gyuri!én akarok képet feltenni ,h nekem is legyen de nemtudom hogy kell...mag olyan vicces kis frappáns szöveget is akarok h jófej lehessek és közétek való de nem írja ki hiába írom be a profilba... Sad
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 10:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló mindenki!
Helló Ágika, ha a pénzedet akarod, akkor a bukimmal kell beszélned, ő játszotta meg a meccseket, amin elúszott a pénzed, bocsi... Laughing Laughing
Áhh, csak humorizáltam, de szerintem előbb megkapod a pénzed, ha megkérsz, hogy adjam postára, mert nem valószínű, hogy mostanába kecsóra megyek! De komolyan jó lesz, ha postán küldöm el? add meg a címed és én küldöm a zsetont elsőbségivel!!!ja és a bizidet is akkor valahogy belegyömöszölöm egy borítékba, de ha nem fér bele, akkor max levágom kicsit a sarkából! Laughing
na csókollak
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 9:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hallod Béla!Szerintem ne tedd fel postán,mert azt ellopják.Én egyszer már megjártam Confused

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 127, 128, 129  Következő
80 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban