12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 7:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kisasszonyka írta:
én akarok képet feltenni ,h nekem is legyen de nemtudom hogy kell...

A profilodban van saz avatar részleg ott linkej be egyet, vagy válassz a galériából. De ha sajátot akarsz, akkor küld el e-mailben, és én felrakom.

kisasszonyka írta:
mag olyan vicces kis frappáns szöveget is akarok h jófej lehessek és közétek való de nem írja ki hiába írom be a profilba... Sad

Ezen mit értesz? A rangokra gondolsz? Akkor írj sokat és kapsz automatikusan. Ha felhasználó nevet akarsz váltani, akkor azt nehezebb...
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 10:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ooo tényleg Gyuri!Én már régóta szeretném lecserélni ezt a petrof témát vmi normálisabbra.Lehetséges ez?
Tegnap uborkával maszturbáltam.Lehet gyerekem?

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 11:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

héj gyuri!tégy meg nekem vmit!találtam a neten egy képet...annyira hasonlít rám és feltennéd nekem?!menj a www.google.comra ott képekre kettints,aztán írd be h hamupipőke!és az első oldalon asszem a harmadik sor harmadik képe,egy cuki rajzolt kiscsaj rózsaszín ruhában ártatlan szemekkel!lécci lécci könyi könyi az arok lenni!
ja szövegnél arra gondolok mint pl béla máté péter idézete...de hiába írom be az enyémet nem írja ki... Crying or Very sad
peti!tudom h azt mondták h az uborka egészséges de nem a seggeden keresztül te butus hanem meg kell enni! Cool
puszikálok mindenkit...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 11:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ahhoz mennyi üzit kell írnom h site admin lehessek?! Very Happy
Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 12:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja és béla akkor csütörtökön tali mali...ahogy megbeszéltük...pontban éjfélkor rakd le a lift és a wc sarkára a fekete bőröndöt és menj el,de ha a csomagban nem az és nem annyi lesz benne amit kértem,megölöm a lányod aztán a feleséged aztán az anyád és az apád majd végül azt az igen csúnya fiadat aki annyira hasonlít rád...remélem érthető voltam
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 1:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bázzzzz!!!!
Szemét zsaroló, honnan tudsz a feleségemről meg a gyerekekről?!!!!
Te kémkedsz utánam, Ági?!!!
László kedves rendkívül régen adtál hírt magadról! Írj vagy meglátogatlak! Cool Egyébbként, hogy van a kishugod? Gondolom már nem is olyan kicsi.... Exclamation Laughing Rossz vagyok Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dávid ha írni akarsz akkor a megfelelő gomb a postreply!

Ági te meg ne legyél balfasz! Ha megvan a képed amit ki akarsz tenni közszemlére akkor küld el a jó öreg Gyú bácsinak, ő majd gondoskodik mindenről!!! Ugye Gyú?!!! Te vagy a legnagyobb Ász! Respekt Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
piszmi

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 2:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló

Gondoltam beköszönök meg kicsit nyomot hagyok az oldalon.....
Nekem gumikacsa kép kell,mint msnen:)
Ha van ilyen képed Gyuri,lécci tedd be:)

Köszi

Kéne már egy altatóra hashajtó kombó....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 5:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

béla miután a bátyámnak adtad ki magad kezdtem gyanakodni és kicsi utána jártam az ügyes bajos dolgaidnak Cool
nem tudom érzitek e a levegőben,de szerintem fergetegpárti íze mászkál a levegőben,mert dávid megcsinálta élete első hozzászólását az OSZTÁLYFORUMON!jeee tepsoljuk meg(hú ez zsóka nénis volt)blááá!
juj én régen mindig össze akrtamhozni vassal Very Happy
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv a siteon kiskopasz!

Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 7:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Idézet:
Én már régóta szeretném lecserélni ezt a petrof témát vmi normálisabbra.

Mire gondolsz? A képre, vagy a nevedre? Ha az előbbi, akkor küldj képet, vagy állítsd be a címet a profilban. Ha utóbbi, akkor mond mire akarsz váltani.

Idézet:
találtam a neten egy képet...

Remélem erre gondolsz...

Idézet:
ahhoz mennyi üzit kell írnom h site admin lehessek?!

Ebből a rangból csak ez az egy van.

Idézet:
Ugye Gyú?!!!

Úgy van.

Idézet:
Ha van ilyen képed Gyuri,lécci tedd be:)

Remélem jót raktam be...

Idézet:
ja szövegnél arra gondolok mint pl béla máté péter idézete...de hiába írom be az enyémet nem írja ki...

Be kell kapcsolni hogy mindig írja ki az aláírást. Itt alulról a negyedik pipa.

Remélem mindenkinek válaszoltam a kérdésére...

U.I.: Van még egy rang, amit el lehet érni... szép kerek számnál (^_^)
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 10:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ági holnap akció van! Én adom táska, te adod mikrofilm! Cool Es csak semmi feltunoskodes! Meg ertve?
Ha hívod zsaruk: lelépek!
Ha nem leszel egyedul: lelépek!
Ha nincs mikrofilm: sajnos meg kell, hogy oljelek! Tudod, hogy az uzletben nincs baratsag, foleg nem a mi szakmankban! Cool
daszvidanja
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 10:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[quote="TGYET"]
Idézet:
Én már régóta szeretném lecserélni ezt a petrof témát vmi normálisabbra.

Mire gondolsz? A képre, vagy a nevedre? Ha az előbbi, akkor küldj képet, vagy állítsd be a címet a profilban. Ha utóbbi, akkor mond mire akarsz váltani.

Legyen valami egyszerű.Mondjuk Peti,mivel mindenki így szólít.
De akkor most majd ezzel a névvel kell majd bejelentkeznem is?

Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 1:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti írta:
Legyen valami egyszerű.Mondjuk Peti,mivel mindenki így szólít.
De akkor most majd ezzel a névvel kell majd bejelentkeznem is?

Igen, ez mostantól a felhasználó neved.
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

héj ki vagy,peti?!és mit csináltál petroffal?!megölted te szemét?!
ja gyuri köszi h feltetted de nem arra gondoltam...aztán végülis sikerült betennem a képet...
ugye milyen szép vagyok?ez a kép még gyerekkoromban készült...(naygon nagyon régen)
jól van bubu,de semmi trükközés,különben egy gombnyomás és a családod halott....háháháháááhhhááá
és béla,velem nem lehet játszani!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 127, 128, 129  Következő
81 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban