12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 8:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy kedves ismerősőm

Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 8:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Héé

Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 12:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

1400

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyuri köszi szépen a kacsát....Smile

Béla spórolj már 300 ft-ot és told már le a segged kecskemétre.
Tudod,inni kell a többit meg már megbeszéltükSmile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 6:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ő az igazi!!!

A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 28, 2006 1:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Krrrssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Ma csináltam életem első paprikáskrumpliját, és kiba...tt jó lett! Ász vagyok Laughing rr
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 28, 2006 3:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na sziasztok!
béla,tényleg menjél már kecsóra s akkor én is megyek!
megdöglött 3 kisnyulam(balázs az emlékükre kérlek szolgálj vmilyen képpel!)
ja dávid majd írok ímélt!bebuktam a gyereket mint várható volt,de rögtönöztem egy pincebulit éjjel 3kor...SOLTI EMBEREKKEL!
hihetetlen,de rájöttem h kicsiny városomban a nyugdíjas otthonon kívül is van élet!
ja és aki tud az töltsön le a netről bödőcs v bődöcs tibor fábry klubbos szereplését!kibasz vicces!
na puszó-nyuszó Exclamation
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 30, 2006 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Snooooooooooooooooooooooooop
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 30, 2006 7:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez már több,mint barátság!

Ma jöttem meg táborból,azért nem tudtam írni.
A kecskeméti beivásról értesíthhetnétek engem is.Persze csak,ha nem zavarok.

Dávid!Találtunk egy pöpec albit nagyon tuti panorámával meg minden 120+rezsiért.Ami nem is sok,ha heten megyünk,de a főbérlő ragaszkodik a 6 emberhez.Úgyhogy szükség lesz egy kis bizniszelésre.Majd hívlak!
Pusszó mindenkinek.

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 01, 2006 7:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

juj nyertek a portugálok,pedig bekem haja ma különösen jól állt!még sírtak is Crying or Very sad
jujujujujujuj holnap megyek koncertre!KISCSILLAG lesz!
peti te voltál már?!pécsen nagyon soxor lépnek föl...a fene egye4 meg úgy lennék pécsi!majd meg foglak ám látogatni titeket! Cool
na puszika!

hiányzol bubu! blob1
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 02, 2006 10:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na ide is irok man ha Agi igy ramszolt iwiwen... igazabol most nagyon busy vagyok , rendezem a dolgaim mindenkitol bucsut veszek, a kis egy eves picurnak mondtam h elmegyek egy het mulva es h nagyon hianyozni fog es nekem adta a kismajmat ( ami hihetetlen nagy dolog mert tole sosemn valik meg) persze mihelyt odaadta mar kerte is vissza, de azert ez meg is nagy dolog. A masik kolok nem fuzott hozza sok dolgot h tobbet nem fog sokat latni...nem is vartam tole mast...
tegnap voltam egy magyar sutogetos partyn es kiderult h valahol meg osszetart egy keves magyar...kar h csak most ismertem meg oket.
szoval 8-an megyek haza! Cool Laughing Very Happy este mar rogton bulival kezdtek vasarnap pestre megyek aztan este megint bebaszok egy masik haverommal hetfon meg megyek cserkesztaborba olyan 17-e korul megjovok aztan nem akarom megszakitani a bulik lancolatat, ugyh remelem ebben ti is segiteni fogtok. valami goa fesztivalra is menni fogok Agi ha tudnal jonni tok jo lenne meg barki akit erdekel ez a hihetetlen goa fesztivalos hangulat jojjon!!!! Aztan meg balatonozni is szeretnek meg ott valami kis osszeruccanast csapni, de azt meg meglatjuk keplekeny a dolog. augusztus 24-en meg megint elbucsuzom majd megcsunyitott kizsakmanyolt hazamtol ( lehet h akkor mar epp ott tartok h nagyon el akarok majd jonni, gondolom kulonfele politikai behatasok miatt) szoval repulok majd Dublinba!!! Cool remelem valami jo kis voros ir gyereket kifogok Rolling Eyes pusszantas
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 02, 2006 10:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ezt meg el sem hiszem h a franciak meg mindig nem estek ki, ez mar kezd pofatlansag lenni!!! megis mit kepzelnek Evil or Very Mad nekik senki sem osztott lapot akkor meg mit pofatlankodnak es nyernek itt sorozatba! valaki mondja mar meg nekik h azert ezt meg se kene...

hajra nemetek Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 02, 2006 8:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Áginak:

Amugy meg:
Vége van az évnek végre leadtam az indexet őrület van!!!!
Kezdődhetnek a Zacsi-Pacsi pártik a Coco Bongóban!!!

Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 12:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Juj Bori!Már nagyon várunk!

Nem voltam még Kiscsillagon,mert sosem voltam Pécsett, mikor itt léptek fel.De hallottam már őket és jók nagyon.Tutyi jó lesz Ági!

Dáviiiid!!!A Lilla kap lakást és a Dorcival (persze egyiküket se ismered,de ez most mindegy) külön fognak költözni so 5en maradunk kanok Cool .Találtunk is egy jó albit ötünkre havi 10+rezsire jönne ki fejenként, ami azért nagyon jó főleg ha azt vesszük,hogy 5 percre van a parasztelosztótól(buszpályaudvar) és kb 10 percre a Széchenyi tértől.Szerdán megyünk megnézni és úgy tűnik semmi akadálya nem lesz a szerződés aláírásának.Akkor viszont jó lenne augusztustól kivenni ( a főbérlőnek is így lenne a legjobb), mert mi a Tomival megyünk Horvátországba felmérőtáborba és jó lenne előtte meg utánna pécsen tartózkodnunk.No meg a gólyatábor előtt ígyis-úgyis be kéne cuccolnunk.
Mit szólsz ehhez kedves lakótársam?

Egyébként,ha augusztusban beköltözünk páran igazán meglátogathatnátok minket!Akkoriban úgyis nagy lesz itt a fesztiválhangulat.Tuti lesznek frankó bulik.

Ja!Aug. 6án Csongrádon (Körös-toroki napok) lesz Kispál!Oda is leugorhatnátok!

Pfff de sokat írtam.

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 12:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Juj Bori!Már nagyon várunk!

Nem voltam még Kiscsillagon,mert sosem voltam Pécsett, mikor itt léptek fel.De hallottam már őket és jók nagyon.Tutyi jó lesz Ági!

Dáviiiid!!!A Lilla kap lakást és a Dorcival (persze egyiküket se ismered,de ez most mindegy) külön fognak költözni so 5en maradunk kanok Cool .Találtunk is egy jó albit ötünkre havi 10+rezsire jönne ki fejenként, ami azért nagyon jó főleg ha azt vesszük,hogy 5 percre van a parasztelosztótól(buszpályaudvar) és kb 10 percre a Széchenyi tértől.Szerdán megyünk megnézni és úgy tűnik semmi akadálya nem lesz a szerződés aláírásának.Akkor viszont jó lenne augusztustól kivenni ( a főbérlőnek is így lenne a legjobb), mert mi a Tomival megyünk Horvátországba felmérőtáborba és jó lenne előtte meg utánna pécsen tartózkodnunk.No meg a gólyatábor előtt ígyis-úgyis be kéne cuccolnunk.
Mit szólsz ehhez kedves lakótársam?

Egyébként,ha augusztusban beköltözünk páran igazán meglátogathatnátok minket!Akkoriban úgyis nagy lesz itt a fesztiválhangulat.Tuti lesznek frankó bulik.

Ja!Aug. 6án Csongrádon (Körös-toroki napok) lesz Kispál!Oda is leugorhatnátok!

Pfff de sokat írtam.

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 127, 128, 129  Következő
84 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban