12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 12:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nagyszerű!Kétszer is elolvashatjátok ezt a csodát,amit írtam!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 11:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti! BUbu! Mate nektek is szolt Szelidröl? Jöttök?
Üdv mindenkinek Olaszorszagol:)

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 11:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szeva Lacika!Jó volt az olasz túra?
Milyen szelídről beszélsz?Ami a múlt szombaton volt vagy mi?Arra én nem tudtam elmenni sajna.
Holnap leadom a tervezést és finito.Aztán lightolok még kicsit pécsett és augustusig vissza se jövök.Na akkor aztán össze kéne futni vhol.Nem igaz?
Ági!Milyen volt a Kiscsillag,Észbontó?

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Movrin tervezett Szelidre valamit penteken, nekem legalab is a Kemenes szolt hogy lesz, es azt mondta hogy jössz te is.. De jo hogy nem jössz mert en sem tudok menni.. Ugyhogy akkor muszaly lesz meg egy összejövetelt szervezni majd meg anyaron, de csak akkor ha mindenki raer.. Meg Olaszorszagban vagyok:) Csak holnap megyek haza:) Na pusz! Jah Köröstorokra meg tervezzel velem ha nem baj:) Remelem el tudok menni:) Jo lenne nem? Smile Egy kis hanyas a breakdance utan;)

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
piszmi

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Végre vagyok:)

Peti,fingom sincs mi legyen az albival.
Döntsetek én megyek. Ha úgy látjátok kicsi v ratyi 5 emberre akkor legyen a nagyobb,de úgyis vagytok egy páran akik eldöntik:) (vagyunk páran)
Szóval ha ki bírom fizetni,nekem jóSmile
És bassza meg akartam menni rockmaratonra,csak bassza meg inkább gyűjtögetek......
És majd a tivornyákat bepótolom szeptemberben:)
Vissza az elejére
piszmi

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ági,van egy jó link: http://www.lyrikline.org/index.php?id=162&L=1&author=ik01&show=Poems&poemId=2985&cHash=32d0dbd2a5

baromi jók kemény versei meg meg is hallgathatod:)
még múlt héten aludtam annáéknál pesten,akkor mutatta meg marci.
tök jó,mert aszem tudok írni....végre.még nem tudom h megy e,de hamarosan kiderül ha beküldök majd egyet kettőtSmile
ha zp-ben van vmi jó koncert szójjál már lécci,sajnos albérlet az már nincs pesten,de azért valahogy majd meg tudom oldani...szerintem.másnem összeszedek vmi csúnya csajt és majd szépen mosolygok rá h had aludjak nála:)
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 2:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Dávid:)

Vissza az elejére
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 3:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szija laci.

Mi van veled mostanában?
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 12:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

utálom a telefonszámlát!meg a postást aki kihozza!béla mostmár én is full le vok égve! Crying or Very sad
jók a versek dávid...télleg Exclamation
jah kiscsillag ferteges volt de az igazi csak azután jött...kimentünk berátnőmmel meg a haverjával hajógyárira...éjszakai csúszdázás,pörgés a játszótéren a sötétben aztán töri aztán napfelkelte,kisüveges gyomorkeserűk...jaj úgy hiányoztatok!
aztán elmentünk a sráchoz és megnéztük a kishableányt...rájöttem h az a kedvenc mesém...egyszerűen fantasztikus! Smile
Idea jaj dávid neked majd írok üzenetet!
puszi mindenkinek és küldjetek pénzt Exclamation
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 3:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

B'szki menyire lefáraszt ez a költözés téma!Holnap itthagyom pécset.
Az albival elég szarul állunk Dávid!Most van még két lehetőség 12+rezsi vagy 16 +rezsi.De,hogy mikor tudom/tudjuk megnézni azt nem tudom.
Á!Tele van a f*szom mindennel!
Ági!Mond a számlaszámod!Majd utalok.Legalább veszel magadnak vmi normális göncöt... Laughing
Csak vicc volt ám , Ági!Nehogy mellre szívd!
Jövőhéten nem megyünk be Kecskemétre mindannyian?Jó tenne egy nagy ivászat.Persze nem mintha nem ezt csináltuk volna egész héten!
Ja és Dávid!Ne aggódj!Szeptember-októberben baromi nagy banzájok lesznek itt pécsett! Cool

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 6:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szija Dávid! Köszönöm kérdésed.. Jól vagyok.. mondhatni.. Nem rugtak ki egyetemről, már fél siker..:S És veled mi van? Olvastam mész Pécsre.. de jó neked.. Úgy laknék veletek.. Mekkora fasza lenne.. Visszaidéznénk az elmúlt éveket, csak egy kicsit durvább verzióban.. durvább ivászatok.. meg minden.. Ajj Peti.. Jó lenne bemenni valamikor.. Csak sajna!
Hétfőtől dolgozok! Nem akarok.. köműves segéd leszek.. legalábbb a szakmában maradok:) De augusztusban már nem fogok dolgozni.. nincs az az isten.. Akkor aztán odamegyek akkor amikor csak akarok:) Jó lenne szervezni, valami osztáytalálkozóféleséget nem? De AUGUSZTUSBAN ÁM! mert én is elakarok menni.. vagy jó valamelyik hétvége is amikor nem fogok dolgozni.. de augusztus a a tuti nekem.. Jó lenne! nem gondoljátok? valami szerdátSmile A Club 69ben.. Karaoke.. NAh? Mekkora fasza lenne.. Bankett fíling..

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 08, 2006 1:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ÁÁÁ!Fél óra múlva jönnek értem s költözök haza.Hihetetlen.Szetemberben el se tudtam volna képzelni,h ez a pörgős kolesz egyszer egy kihalt szellemtanya lesz.S most itt vagyunk a Tomival meg nehány diplomázóval,akiket nem is ismerek és nincs itt semmi.Nagyon szomorú vagyok.Vagy egy hónapig nem látom majd pécset.
Dávid!Mivel már senki nem lesz itt közüllünk, ezért hétfőn Vera fogja nekünk megnézni az albit.Hornok Anáék már látták és nekik nagyon tetszett.Ők csak azért nem vették ki,mert két szoba egymásból nyílik,de sztem ez nekük nem para.Lényeg a lényeg:jó albi,jó helyen havi 12+rezsiért.Sztem ha lehet,akkor már jövőhéten össük meg a szerződést.Nem szabad elszalasztani!!!
Akor majd aztán lejöhet hozzánk a Lacika is és legalább 1-2 napig láthatja ,milyen is lenne együtt.Jó volna...
Jövőhéten iszákoljunk már egyet!!!

Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 1:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szeva mindenki!
Büszkén bejelenthetem, hogy újra tök kopasz vagyok!!! Laughing
Én benne vagyok a szombat esti lázban kecsón! Ági gyere te is, lopd meg a szüleidet, én is azt fogom tenni, de leszarom, hogy mit okoskodsz ki, de gyere!!! Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8961079#
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 127, 128, 129  Következő
85 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban