12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 6:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyi bazzeg nem tudsz olvasni? Épp az hogy pénteken lesz.. Na de én megyek szombaton Bíró Lacihoz. Remélhetőleg..

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 16, 2006 12:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MATYI, erről lekéstél!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 16, 2006 3:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kabbe Béluskám!!! Very Happy Crying or Very sad
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 16, 2006 3:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Amúgy csipa mindenkinek!! Laughing
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 17, 2006 7:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Matyi!
Köszönés helyett már ezt használod?!!
Hát akkor kabbe neked is! Amúgy mi a retek van veled? Még mindig a fiukat szereted? Laughing Vagy már csak vizilovakat teszel teszel magadévá Laughing Twisted Evil Ne haragudj, de a tetteden nem tudok napirendre térni Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Wink
Amúgy miért szoktál le a fórumról? És ANNA, te is régen jelentkeztél már!
Mi van veletek?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 17, 2006 8:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ne szidd a Matyeszt Bubu! Laughing
Figy már Bélus!Téged megkeresett a Movrin Máté?Jössz szelídre 7végén?S Laci, te?Vagy már elígérkeztél tutira a Bíróhoz?
Matyi?Te mész ara a bizonyos hiperpartira,amit dumáltunk?Mert te is leugorhatnál!!!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 17, 2006 8:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[ Nasty EZT csak most csak neked BUBU!!![/size]

Petikém sztem a Ceglédi ügy miatt egyszerűbb, ha elmegyek arra a hiperpartyra... Confused Shocked De azért nincs örök harag?!?!?!?, [
size=18]MINT BÉLÁVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Na csipa mindenkinek...

Egy időre visszavonulok... a kis szeretett aranyos Bubukátok miatt, hogy oda ne rohanjak!!!

Üdv

kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát úgy néz ki h matyika megsértődött...(azt hiszem ez az igazság keserűsége... Cool )hupssz
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 7:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti írta:
Ne szidd a Matyeszt Bubu! Laughing
Figy már Bélus!Téged megkeresett a Movrin Máté?Jössz szelídre 7végén?S Laci, te?Vagy már elígérkeztél tutira a Bíróhoz?
Matyi?Te mész ara a bizonyos hiperpartira,amit dumáltunk?Mert te is leugorhatnál!!!

Én már sajna megyek a Bíró Lacikához.. már hónapokkal ezelött mondta hogy a szülinapján mennem kell.. Mátéval még összehozzuk azta partyt.. és ti it jöttök.. Tudod Bubu! a multkor nem jött össze a nyaralo.. de most megcsináltuk faszán.. ugy néz ki mint egy palota.. és ,mehetünk be, és nem lesz márs dolgunk mint sörözni, nézni a csajokat, meg este bulizni.. nah mit szolsz? Lenne kedved?
Matyi te meg nem menj már el.. mi lesz nélküled? ?D na jo akkor menj csak..Very HappyVery HappyVery Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 19, 2006 8:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

heló!fiúk,kinek ven nyaralója szeliden Question
én holnap megyek le,ha esetleg már akkor ott lesztek csörizzetek már rám Exclamation
na pusz
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 19, 2006 8:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most akkor hogy van Laci?Jössz szelídre szombaton v mi?Nem igazán értettem az előző hozzászólásodat...
Movrin Mátééknak van lent nyaralójuk-Ági kérdésre válaszolva.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 19, 2006 10:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyi ne legyél fasz! Csak viccelődöm..., sztem kurva jó poén! Laughing
na mind1
Peti! A Máté részéről még mindig nem érkezett megkeresés, ez az eggyik, a másik, hogy óriási stég parti lesz itt a kisdunán a spanokkal...ez van nem tartogathatom magam örökké a Máténak!!! Cool
Laci, za meg ki..ott jó lenne, én benne vagyok! De hívjál egy-két nőcskét is Laughing Laughing Laughing Vagy rendelj, az még jobb Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 19, 2006 10:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szégyeld magad Bubu!

Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 19, 2006 1:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

peti ha netán solton keresztül mennél és várnod kell az átszállásra akkor csörögjél és mulattatlak..ok?!
remélem szelid jó hej mert csak. Guy with axe Toilet monster Boo hoo!
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 23, 2006 7:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bazze!!!!! Mekkora buli volt!!! Hihetetlen! Ezt meg kell ismételni:D Peti te láttad a csajt akivel kavartam? Hogy nézett ki?Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy FULL K.O. Very Happy pont a legjobb részre nem emlékszem:D na mindegy:D Le kell jönnötök hozzánk is! Meg Mátéhoz is le kell még menni! Meg hozzátok is Köröstoroki napokra.. Zsófit is előveszem a talonbólVery Happy Jáhhhh! Annyira megjöttt a kedvem a bu lizáshoz, nem mintha eddig nem lett volna:D De most! Te Béla bánhatod hogy nem jöttél! Ez marha nagy buli volt! Bazzeg Peti! Mér nem vagy Pesten? Vagy én Pécsen.. Hiányoznak ezek a nagy bulik:( Igy együtt.. Milyen jó volt felidézni az emlékeket, komolyan mondom..áhh..lehuznék még 10 évet a Refiben veletek! BÉLA BAZZEG TE IS JÖSSZ LEGKÖZERLEBB!! AKÁRMI IS LESZ!! Te is közénk tartozol.. csak téged hiányoltunk!! Akkor lett volna a legfaszább ha te is ott vagy!! Imádlak titeket! Basszus! Áhh!!!

Kurva jót füredtünka tóban.. Kár hogy nem maradtál.. Bazzeg! megyek haza, és ki szállt fel a buszara! A kis Dieter! a kis Ince Zsolti Díter!! Bazzeg:D minden régi arccal összefutottam a hétvégén! A nyár legjobb hétvégéje volt! Nem bántam meg hogy elmentem.. Fuu Nagyon jó volt! Na soakt irtam már! Puszika mindenkinek!

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 127, 128, 129  Következő
87 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban