12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 04, 2006 9:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ági, ha azt írod le, hogy Ági meghalt akkor még biztos nem haltál meg! Szóval írjál nekem vmit az iwiwre! Mondjuk arról , hogy mi a görögdinnye van veled?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Évi

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 04, 2006 9:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

SZia Peti..
Hat..gondolhatod hogynem komolyan mondtam, mint azt ki is emeletme egy ujsagban olvastam.
Az egesz egy nagy szar helyzet, es ez van. Es felek, hogy semmi nem fog valtozni:(
DE a remeny hal meg utoljara!!!! Smile
Remelem mindenki jol van..
hat..halljatok..annyit nyomtak a suliban hogy egyetemen mennyit kell majd tanulni..hat itt meg nagy lazulas van.
Remelem TI is lazultok:)
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 05, 2006 4:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Évi!Az a helyzet, hogy nagyon nem megy a lazulás.Éjjel-nappal melózok!De komolyan!!!Strébernek meg pedálnak érzem már magam, ennek ellenére totál el vok maradva önmagammal... somojú
A Dávidka meg megbolondult!Ő is tök sokat melózik, de ő téyleg pedál!
Emlékszem, mi tavaly harmadennyit nem foglalkoztunk a sulival.Komolyan aggódom érte!!!!
Mondtam már, hogy van egy skorpió az albinkban?Meg van egy japán táncolóegerünk is, a Teri, de ez bizti tudjátok.
Holnap v hnapután lehet jön a Váradi Orsi meglátogatni Dávidot (meg lehet engem is).
Ti mikor jöttök skacok?
Apropo: Mi a "görögdinnye" van a Lacikával???????????húszmilliónyolszázhatvanezerkettőszázkilencvenkilenc éve nem láttam meg nem hallottam róla semmit!Laci!Hiányzoool! Wink

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 05, 2006 5:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

haliho en is elek meg, bar en nem a tanulas miatt vagyok elfoglalt Very Happy bar komolyan mondom h hianyzik Rolling Eyes jovoheten el is kezdek egy nyelvsulit remelem jo arcok lesznek a csoporttarsaim es nem csupa lengyel. tokom ki van veluk.
tegnapelott voltam kinai eskuvon angliaba Cool bar a zene szornyu volt es a 250 vendek kozott 2-en voltunk szokek... de a kaja isteni volt Laughing
bar valamikor ugy ereztem h halalra unom magam. de mikor a kezembe nyomott egy piros boritekot a baratnom es 40£ volt benne hat ez azert karpotolta a kis kellemetlensegeket. es kepzeljetek penzt adnak a koszoruslanyoknak mert h ez szerencset hoz a parnak Very Happy ezt a szokast otthon is be kene vezetni.
szerintem Lacikank elvan az egyetemi haverokkal. lattatok a kepeit iwiwen? nezzetek meg es mindenki vonja le a kovetkezteteseket. Lacikank masnak meseli a vicceit ezentul Sad dobott minket. pedig mi is nevettunk a vicceiden.... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 05, 2006 5:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja tegnap azt almodtam h lemondott fecokank... szep alom volt... bar valora valna...
Vissza az elejére
Évi

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 06, 2006 3:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Borim!
Mi van veled?Ezer eve nem irtal...meg varom az eskuvosruhas fotodat, meg irtam sms-t is.hianyzol..adjal eletjelet!!!!Smile
szeretlek..

Peti!Hat....akkor nagyon sajnalom, es sok sok kitartast a sulihoz, lehetne roszabb is mert mar csak 4 eved van..Smile
JOk legyetek!
Évi

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 06, 2006 3:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja...Peti...ugyertem hogy mar csak negy eved van a sulibol, mielott azt hinned, hogy a teologian a FONOKTOL megtudtam valamit ... Smile
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 06, 2006 6:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem kaptam meg az sms-ed Sad Exclamation
az eskuvoi ruham nem tetszett a vegere ugyh nem azokat a fotokat fogom mutogatni. viszont tegnap vettem egy ruhat a szinhazra es hu abban nagyon dogos vagyok Cool es kepzeld dumaltam azzal a szinesszel is aki az igazabol szerelemben is jatszott! igaz kis szerepe volt, de adott autogrammot meg le is fotozkodtam vele Wink annyira aranyos egy gyerek, es kiejtette kecskemet nevet is es tokjo volt a kiejtese Very Happy
na majd a tobbit emilben. Wink
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 09, 2006 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A mai fiatalok olyanok, mint a nyulak. Csak a fű és a kefélés érdekli őket!

Megpróbálok örökké élni. Eddig sikerült.

Mi a legfurcsább a nagymamán? ? A nagypapa !

A4-es rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném !

Mit kell csinálni az anyóssal, ha véletlenül elalszik ? ? Újra meg kell
gyújtani!

Harcoljunk együtt az üvegházhatás ellen! Fingjunk nejlonzacskóba!

Cigány bemegy a bíróhoz: - De uram, nem sok az az 5 év? ? Mondom KÖTÉL!

A barát az aki akkor is szeret, ha már megismert.

A politika olyan mint a koszos ablak: mindegy melyik oldalon állsz, a
piszok a másik oldalon van.

Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlődet!

Ha mindenképpen fogyni szeretnél, azt tanácsolom, hogy egyél annyit,
amennyi jól esik, csak ne nyeld le!

Amit ma megtehetsz, halaszd holnaputánra és lesz két szabadnapod!

Az alkohollal nincs semmi problémám. De nélküle...

Sose vegyél semmit se, aminek nyele van, mert azzal dolgozni kell!

Aki megházasodik, megtudja mi a boldogság, ...de akkor már késő.
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 09, 2006 3:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Uf
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Évi

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 09, 2006 6:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szijasztok...valaki jon penteken kecskemetre?
lesz a golyamittudomenmi....jo lenne osszefutni, megbizonyosodni hogy meg eltek:) es nem haltatok bele a sok tanulasba, meg miegymasba...

BORI!!!!!!!!!
elsz meg?
ANNYIRA ELVESZTEL, NEM IRSZ, MEG SEMMI:(((((((
adjal eletjelt:)
mindenkinek jo tanulast kitartast:)
Chr!$

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 10, 2006 4:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát, sziasztok! Remélem jól tellik mindenkinek ez a félév is. Nincs is itt akkora lazulás pontosabban mindenki igyekszik úgy lazulni, ahogy tud.
Laughing sokszor az ember csak forgatja a szemét, valahogy így: Rolling Eyes hogy mit is beszélnek a tanárok, egyátalán emberek....??????!!!!!!!
HMMMM. sokszor eszembe jut az osztály, az a rengeteg baromkodás, és pinky.......asszem gyakrabban fogok ezután fölnézni a fórumra:)))))))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 11, 2006 11:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Olééé!Szevasz Krissz!
Örülök,h téged is látni errefele.Jól vagy?
Nem tudom Évi, h milyen gólyaizébizé lesz,de 27-28án lesz 24 órás foci, azon gondolkodom, lehet elmegyek oda...

Na mindenkinek minden jót!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 11, 2006 6:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti írta:
Olééé!Szevasz Krissz!
Örülök,h téged is látni errefele.Jól vagy?
Nem tudom Évi, h milyen gólyaizébizé lesz,de 27-28án lesz 24 órás foci, azon gondolkodom, lehet elmegyek oda...

Na mindenkinek minden jót!

gyere, asszem oda én is megyek azt án este buli, esetleg még iszunk is.. meg amugy jó lenne má látni a képedet.. meg bezsélgetni egyet a tekában, csak hogy noszatlgiázzunk, hogy milyen sza ris volt ottan:DVery HappyVery HappyVery Happy

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 11, 2006 6:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Amugy meg boccs hogy nem jelentkeztem, teljesen elvagyok havazva.. Köv két hétben 8 db ZH-m lesz.. utánna meg potolhatom be az elmaradt házifeladataimat.. szép kilátás.. kicsit elegem van.. meg a tököm is ki van.. meg a faszom is, de leginkább a hócípőm van tele.. Gyurcsány meg megérdemelné hogy három évig Szibériában bányász segéd legyen.. Utánna jutalémul agyba főbe verni, és végül megégetni majd a Dunába dobni.. ő is bekaphatja! meg a Kuncze haverja is..
Üdv mindenkinek.. Béla! Gyere te is foccantani egyet.. de legalább sörözni.. fasza lenne.. télleg.. de kurvára

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 127, 128, 129  Következő
95 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban