12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 10:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

azta Laci azt hittem mar nem is vagy. Rolling Eyes az jo h ti ennyit tanultok.En most kezdtem el egy angol sulit azta es meg hazit is ad a tanar, tisztara otthon erzem mar magam. Cool
Evi nem talalom a leveled, pedig emlekszem h irtam.na mind1 majd irok egyet ujra.
Krisztian milyen a teologia? egyebkent rohejes h a vizsgaidoszakban log mindenki az msn-en, es arrol pofazik h mennyire nincs kedve tanulni Wink

jo focizast!

lattatok a meccset tegnap? irek jatszottak a csehekkel. Itt van mellettunk 3 percre a stadium szoval hallottam a goloromot is Very Happy tokjo volt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 12:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát én már nagyon várom a vizsgaidőszakot!!!Nekünk a szorgalmiidőszakban kell sokat makettezni meg rajzolni meg ilyenek...
Ma készültem el a hrvátországi makettel...kb 3 hetembe került...éjjen...

na pussz

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 9:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gratula Peti! Very Happy

kepzeljetek en meg kaptam hazit, riportot kell irnom, nem akarok bekepzelt lenni, de mar a kisullyamban van az egesz, talan kettot kene irnom... de nem akarok streber lenni, igy is en vagyok a csoportban a legjobb Cool

Evi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 14, 2006 7:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mi az a vizsgaidőszak?és mikor tartják?!
én fizetek nekik basszus és elviselem h a lányi lajos-művésznevén lala-akozmix énekese befészkelte magát mellém számteken!
és még történtek olyan fantasztikus dolgok is h kiderült a statisztikáról h stiliszka.(komolyan elírták)gondolhatjátok mennyire féltem h kockás lesz a tábla!
na meg anna tudom h olvasod úgyhogy te is írjál nekünk!
én is írok ami azért vicces mert már egy jó-jó-jó ideje nem aludtam és itt nem is egyszerű péntek esti lázról van szó hanem egy egész napfelkeltés, borozós, orosz-görög-délafrikai-külföldit játszó,gellérthegymászós,citadellanézegetős blablabla nemtudommitakartammondani!
minket fényképeztek a kínaijapánok!(sajnálom de számomra a különbség még mindig nem érzékelhető)talán mert még sosem láttam kettőt egyszerre!
na megyek mert holnap 12óránkeresztül támaszthatom az a rohadt pultot mocskos német szavakat használva mint például:ájnhundertfünfcih bitte!ha ezt ica néni hallaná!
és béla képzeld a bátyám nem is sejti h te ott voltál!asszem jók voltunk!Smile
dávidsálláládávid!kösdmár el az internetet az albérletbe!
puszi peti!szialaci!nahát krisz?!
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 14, 2006 7:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mi az a vizsgaidőszak?és mikor tartják?!
én fizetek nekik basszus és elviselem h a lányi lajos-művésznevén lala-akozmix énekese befészkelte magát mellém számteken!
és még történtek olyan fantasztikus dolgok is h kiderült a statisztikáról h stiliszka.(komolyan elírták)gondolhatjátok mennyire féltem h kockás lesz a tábla!
na meg anna tudom h olvasod úgyhogy te is írjál nekünk!
én is írok ami azért vicces mert már egy jó-jó-jó ideje nem aludtam és itt nem is egyszerű péntek esti lázról van szó hanem egy egész napfelkeltés, borozós, orosz-görög-délafrikai-külföldit játszó,gellérthegymászós,citadellanézegetős blablabla nemtudommitakartammondani!
minket fényképeztek a kínaijapánok!(sajnálom de számomra a különbség még mindig nem érzékelhető)talán mert még sosem láttam kettőt egyszerre!
na megyek mert holnap 12óránkeresztül támaszthatom az a rohadt pultot mocskos német szavakat használva mint például:ájnhundertfünfcih bitte!ha ezt ica néni hallaná!
és béla képzeld a bátyám nem is sejti h te ott voltál!asszem jók voltunk!Smile
dávidsálláládávid!kösdmár el az internetet az albérletbe!
puszi peti!szialaci!nahát krisz?!
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 15, 2006 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Ágika!Jó újra látni! Wink
Dávidkára majd ráparancsolok, h nézzen be ide néha-néha.
Okés?
Egyébként remélhetőleg hamarosan lesz netünk az albiban...

Képzeljétek!
Meghalt Teri,
az egerünk.Dávid krumplit adott neki kajálni, ő meg erre felpuffadt és végelgyengült. Crying or Very sad
Aztán még mielőtt végleg kinyúlt volna, a Dávidka földhözcsapta.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 15, 2006 3:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

David nem szereti az egereket...
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 15, 2006 3:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Evi mi van veled ? IRJ!
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 15, 2006 4:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Dávidot nem akarjátok kivizsgáltatni?!! Mert kéne...

Amúgy meg megy a f§szom kecsóra, főleg a refibe, amíg élek nem teszem be többet a lábam oda! Bocsi fiúk de nem hiányzik, hogy 24 órán keresztül izzadó büdös férfiakat nézzek, akik rohangálnak ide-oda!
Inkább igyunk egy sert, de itt pöstön, fiúkák feljöhetnétek vmikor!!!
Ági lett munkám egy autókereskedésben fogok dolgozni, de ha van remény és esély arra a tuti melóra akkor még mindig kapható vagyok rá!
Sőt!

csókolok mindenkit
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 15, 2006 5:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

rendben egyetlen bélám!de mi ez a meló?öltönyös legalább?!
béke teri poraira(mivel az incidens után gondolom nem maradt belőle sokkal több)
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 15, 2006 6:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Béla csak neked (najó PetiLaciDávid és mindenki aki szereti...) :
http://www.mondobirra.org/download/kwak.jpg
Nincs is ennél jobb.....

Rég írtam már ide, de jó látni, hogy mindenki happy, mindenki szív (ki az életet ki a cigit),és mindenki utálja a suliját, vagyis inkább nem mindig szereti....

Szóval forza Stirlic;kutyafülü angol órák;majdem esre hastam;és a Dunszt féle orosz röplabdások....

u.i: Peti! Tényleg lesz Fradi-Juve meccs?
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 2:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hééé! Evil or Very Mad Én szeretem a sulimat! Pécset meg pláne! Csak néha eldurran az agyam...

Micsodaaaaaaaaaaaaaaa?Fradi- Juve?Nem hallottam még róla...Milyen meccs lesz ez?Összecsapnak európa máspdosztályú csapatai? Wink
De ha lesz, ott leszek.
Basszus!Abban reménykedtem,h a kupában legyen Pécs- Fradi meccs.A 16 közé jutásért összesorsolták a Fradit a péccsel.
ÉS HOL JÁTSSZÁK A MECCSET??????Az Üllői úton!!!Ezt nem hiszem el...

Vissza az elejére
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 4:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Állítólag azért lesz meccs, mert mindkettő csapat jogtalanul került a másodosztályba (Juve esetében kétlem... )
De mivel most a Fradit megbüntetik x millára, ráadásul nem játszhat külföldi csapattal, ezért kétlem, hogy összejön ... Sad
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 6:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kedves peti.szögezzük le előre h nagyon kedvellek,de a attól h a juve és a fradi is másodosztályú attól még jelentősen eltérnek az erőviszonyok ha ne mondjam sztem melyik fél javára.de én azért szeretlek!

szia geri!írjál nekem ímélt!MOST!
LazyG
Fórumozó
Fórumozó
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 7:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ági!
Mail ment neked....Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 127, 128, 129  Következő
96 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban