12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 10:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Te jó ég ezek az olaszok milyen gyíkok!!! de azért köszi

Ági! A nagy lófaszt öltönyös, a háttérben fogok jönni-menni! Ezért is akarok váltani, mert az nem is igazi munkahely, ahol nem öltönyben nyomják! Most nincs igazam?!! Cool
Peti, ha szeretnél meccsre menni pöstön, rám számíthatsz!
Laci koleszos vagy?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 18, 2006 3:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Béla bazmeg mi ez a bibliai cucc?
Képzeljétek tegnap meghallgattam életem első szőkenős poénját a (!!!) Hozétól. Nem tudom, van-e még aki emlékszik rá. Na mindegy.
Ági és Bubu, szívecskéim! Mikor dugjátok megint ide az orrotokat? Találtam egy helyet ahol 270 a sör! És nem csapolt! Q jó! De csak sok erős fiúval szabad odamenni mert kicsit késdobáló jellegű a hely. Olyan arcok vannak... Tegnap bámult órákig felém egy kb 100kilós cigó, de mivel teljesen kancsal volt, nem tudtam eldönteni, hogy féljek-e. Rolling Eyes
Vmit akartam még mondani de nem jut eszembe. Na csókok. Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 18, 2006 3:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jahh igen van új telóm de sajnos nem tudom fejből a számát. Ha vkinek nagyon kell, kérdezze az Ágit. Ettől függetlenül a régi számom is érvényes.
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 18, 2006 4:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

vettem szép zakót meg magassarkút és akkor majd ezekkel felmegyek pestre és mindenhol kapok munkát (persze nem az eszem miatt)hanem majd belém szeret minden cégnek az elnöke meg azok nak a fiai és azok unokaöccseinek báttttyai és azok hugainak nagyapja.kérdés?
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 18, 2006 5:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A magassarkú azjó. Én mindig is mondtam. Tudod. Piros cipő. Mikor volt, kb egy hónapja? Te bitch. Embarassed Razz Nasty
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 18, 2006 9:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ági!!!
Igenis tisztában vagyok vele, h melyik csapat a jobb!Illetve,h melyik csapatnak jobbak a játékosai, de akkorse tudnék külföldi csapatot szeretni, mert nem élhetem át azt az élményt, ami a meccseken van.
Fradimeccsen viszont nagyon jó dolog szurkolni!
Béla!Azt hittem, h már soha nem akarsz meccsre menni...
Még nem tom, h mikor tudok elmenni,de vmikor mindenképp jó lenne.
Viszont most tökre el vagyok havazva... Crying or Very sad

Egész jó kis vityillót terveztem!Majd be lesz digitalizálza és akkor megbeszélem Gyuri komámmal, h pakolja fel a honlapra és akkor majd ti is megnézhetitek. Nem árt idejében elkezdeni gyűjteni a megrendelőket, nem igaz??? Wink

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 19, 2006 3:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti írta:
Egész jó kis vityillót terveztem!Majd be lesz digitalizálza és akkor megbeszélem Gyuri komámmal, h pakolja fel a honlapra és akkor majd ti is megnézhetitek. Nem árt idejében elkezdeni gyűjteni a megrendelőket, nem igaz??? Wink

Szerintem mindenki alig várja már. (^_^) Küldd el az e-mail címemre, és majd rögtön ki is rakom valahova...
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 11:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na azért még várni kell arra, h elküldjem, mert most még le van adva. Valaikor értékelik aztán talán viiszakapjuk s még akkor kell majd digitalizálnom a dolgokat.
Egyébként én már tényleg alig várom,h megmutassam nektek a munkámat! Rolling Eyes

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 12:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti mi is varjuk Very Happy

tegnap vettem egy kurva jo farmert olyan faszan nezek ki benne h hu Cool

csutortokon jonnek a novereim Laughing
Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 12:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát peti bocs a szombat hajnali hívásokért,de kicsit berúgtunk meg...péntek este és a nyugatiban kötöttünk ki.aztán én mondtam a haverjaimnak h menjünk le pécsre.mondták h jó.de mivel nem vettétek fel a telefont,így mégsem mentünk, ezért inkább a haverom vett szolnokra jegyet és elmentünk reggel fél7kor oda.20 percet vártunk és mindenki elment szolnokról egy másik városba...én pl vissza pestre,van aki debrecenbe stb...hát de szívem szerint pécsre mentem volna.Smilejó lett volna, nem?!
na szóval mond meg dávidnak h csak ezért kerestem.
ja voltam pesten az underwordben...nem istudtam h már a ska is divat lett!aztán kiraboltam egy zöldségest...loptam hagymát meg szőlőt!vicces volt.asszem kicsit sok törit tanultam!jaj de hiányoznak azok a refis délutánok!Smilehúúú peti!emléxel még mit írtál a képed hátuljára!na azt jó lenne tartani!
puszi mindenkinek! Cool
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 10:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ami azt illeti, én se nagyon voltam akkor képben... nem is emlékszem rá, h hívtál... Rolling Eyes
Ami azt illeti, tényleg leugorhatnátok már hozzánk vmikor!Mondtam tgnap Bubunak is.De tényleg!bármikor, bárkit naon szívesen látunk szerényke hajlékunkban!
Egyébként engem mostanában nem foglalkoztat a történelem, kicsit elegem lett belőle,. Ellenben lakótársamnak, Danikának egész kis törivel foglalkozó könyvtáracskája van, szal ő ért hozzá-majd bemutatom! Wink

Nagyon kemény volt!Tegnap megnéztük az Urániában a Szabadság, szerelem c. filmet.Elég jó volt, sok vérrel meg némi erotikával (tiszta hálivúd). S mikor jöttünk ki a teremből kint a mozi kávézójában láttuk a tvben, h mi megy pesten. Eléggé megjött a kedvem egy kis csihi-puhihoz. Twisted Evil

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 31, 2006 12:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na jól leült a hangulat itten.
25ből 17 pontot kaptam a házamra, ami erős középnek számít az évfolyamhoz képest.És én ennek igazából örülök, mert hihetetlenül össze lett csapva.
Na most ezzel tutira nem fogom felpezsdíteni a fórumot, csak gondoltam írok nehány sort magamról.
Ti is megtehetnétek...
pápá

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 31, 2006 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 31, 2006 6:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a rétesünk 30 ft-tal drágult..
és a filter a legjobb hely pesten.
utálom a nyugdíjasokat akik halottak napjára leutaznak vidékre...
ja egyébként mindenkinek boldog halottak napját!(ez egybként olyan mint a halloween?mert akkor viszem a vödröm és szerzek cukorkát!)
ja béla bocs h nem írtam de a meló sajna már rég tárgytalan!
ÉLJEN BUDAPEST-és ezen a héten a budaivár na meg a filter!
vesszenek a cigányok!
puszi peti!
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 31, 2006 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

puszi Ági!

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 127, 128, 129  Következő
97 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban