12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 16, 2007 2:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti! az igaz, hogy kiszopott a fradi a kecskeméttől???? Shocked Confused Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 16, 2007 3:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

igaz bassza meg! Evil or Very Mad
egy botlás belefér egy idényben, de akkoris ciki...

Holnapután (szerdán) délelőtt lesz az eredményhírdetése a 2012es foci eb pályázatnak, ahol elég komoly esélyeink vanak. Ha tudjátok nézzétek! 11 körül kezdődik az m1-en vagy a sport tv-n.

Gyuri! Még indig nem válaszoltál!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 16, 2007 3:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

igaz bassza meg! Evil or Very Mad
egy botlás belefér egy idényben, de akkoris ciki...

Holnapután (szerdán) délelőtt lesz az eredményhírdetése a 2012es foci eb pályázatnak, ahol elég komoly esélyeink vanak. Ha tudjátok nézzétek! 11 körül kezdődik az m1-en vagy a sport tv-n.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 12:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok

jovohet szerdan megyek haza 2 hetre gondoltam osszehozhatnank valami talalkat pesten vagy kecson nekem mindegy. majus 1-tol ki er ra?

na majd irjatok ha szeretnetek latni messzirol jott baratotokat...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 18, 2007 11:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát, ezt is megszoptuk! nem vagyok meglepve...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 12:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[color=yellow]hát jah... ezt beszoptuk... kurva ukrán maffia
én nem hittem a szememnek bassza meg! hihetetlen volt, mikor az ukrán feliratot húzták ki a borítékból! kurvára csalódott vagyok! én tényleg hittem eben a pályazatban...

Jó volna találkozni veled, Bori! Csak nagyon sok a dolgom és nem biztos, h a közeljövőben haza tudok menni... Azért majd írj a fórumra, ha már biztosra tudod, hogy mikor érsz haza!
[/color]

Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 12:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti írta:

Gyurkó! Hova küldhetek a munkáimról képet?
Igaz a multkori tervezésemről ígértem, hogy küldök, de az elmaradt, most lesz egy kiállítás, ahová a legutóbb tervezett házamról csináltam két tablót. És ha már ennyit dolgoztam, megmutatnám nektek is. Elég kis cuki dizájnt találtam ki...
na halihó

Az e-mail címem-re például, azután majd kirakom...

Idézet:

Nem minden nap járok erre, de mindig elovasom, amit írtok.[/b]
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Amint azt a geodézia tanárom mondaná: Ez burkoltan két kérdés volt!
Az első, hogy küldhetem-e a címedre, a második: Mi az e-mail címed?

Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 12:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na fasza!felmondtam a munkahelymen mert találtam egy másikat.azt mosndtáh oké akkor jövő héten kezdhetek,aztán ma küld a nő egy mélt lahet h mégsem vagyok alkalmas erre szoptam.szóval hirtelen kellene vmimeló pesten!
remélem jól vagytok.képzeljétek már majdnem fél éve együtt vagyok a barimmal!tökizé
hát az ebről meg annyit,h én égtem volna ha itt rendezik magyarországon.de ilyen politikai botrány után meg sztem cseppet sem volt meglepő, h nem bízták ránk!
ja 3 nap alatt megnéztem 18 heroes részt!bazdmeg ez a legjobb sorozat!nagyon nagy!nézzétek!!!!!!!!!áááá
puszi
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 10:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Értem én a gondolatmenetedet Ági. Mmint, ami az eb-t illeti.
És jogos is lenne, ha mondjuk Olaszország kapta volna, ahol rendben van az infrastruktúra, a politika is úgy tűnik, hogy túl van a mélypontján és a futballbotrányok is elcsendesedőben vannak.
De UKRAJNA és LENGYELORSZÁG kapta baszki!!! Ukrajnában hatalmas politikai válság van, ellenben utak meg stadionok nincsenek, sokkal nagyobb szarban vannak, mint mi. Lengyelországban pedig kb akkora a bundabotrány van, mint itáliában volt (két csapatot soroltak alsóbb osztályba) és tele vannak huligánbalhékkal, az infrastruktúrájuk pedig a mienkhez hasonló. A pályázatuk pedig gyengébb volt.
Ez nem több, mint bunda. Ukrajnában van maffia, nálunk meg még az is szar. Ennyi.
szerintem

Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti írta:
Amint azt a geodézia tanárom mondaná: Ez burkoltan két kérdés volt!
Az első, hogy küldhetem-e a címedre, a második: Mi az e-mail címed?

Értem... Akkor csak nekem rossz az asszociációs kézségem... Akkor itt van nyiltan rá a két válasz:
Az első, hogy bármikor. A második, ott van a profilomban...
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 1:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na azért szervezettbűnözés nálunk is van! Gondolj csak Tibire meg a többiekre! MALIBU! Laughing Cool Laughing
Egyébként meg, hol aza kurva macsek?!!!
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 7:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

annyi jo van ebben h legalabb annyi idore eltakarodnak a sajat orszagukba a lengyelek es nem rontjak itt a levegot.tokom tele van mar veluk!!!!!!!! Evil or Very Mad bar ahogy oket ismerem meg arra is surok lesznek h vegyenek jegyet a meccsekre, inkabb ingyen nezik itt a pubba a meccseket nagy lengyel zaszlokkal, es meg csodalkoznak azon h nem mindenki lengyelorszagnak szurkol. hat en biztos nem. panszlav unio ... szanalmas.... Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 22, 2007 12:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A lengyelek haverok!
Egyébként tökre meglepődtem. Mikor volt az eb-pályázat eredményhírdetése, a magyar tv készített interjút a lengyel szövetség elnökével és magyarul adta az interjút. Tök durva.

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 27, 2007 10:33 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci! Indultok a Borsodi Egyetemi Kupában?
Mi indulunk, de nagyon gyenge a csapat. Confused

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 127, 128, 129  Következő
115 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban