12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 2:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Haho!!Vki nem akar pestre jönni bulizni?Szivesen várom a jelentkezőket.. Laughing
jah,és hallottátok,h a BARBI szerelmes??
Eszter,milyen a program nálatok?és az idő?
az a dusnoki levegő..tudom,képzeljétek énis voltam már ott! Laughing
tök buli,mi Question Exclamation
puszika mindenkinek
jah,Gyuri, a LOCSI-FECSI 40hozzászólás után van?
mert akkor nekem már nincs sok hátra..nagyon hajrázok
köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 2:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ÉS GYURI,MÉRT NEM TUDOK SZINESET,NAGYOT ÉS VASTAG BETÜSET IRNI????NEKEM NEM MEGYE,PEDIG KIJELÖLTEM+MINDEN,ÉS A BBCODE IS BE VAN KAPCSOLVA!!!
SEGITS NEKEM!!!!!
ÖRÖK HÁLA,TUDOD A LÁTVÁNY SOKAT SZÁMIT... Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 2:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

NA JO,MÉG IROK PÁRAT,HÁTHA MEG LESZ MÉG MA A LOCSI-FECSI!PETI,IRIGYELLEK!
ÉS MA MÉRT NEM JÖSSZ IDE?
Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 6:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

unicum3 írta:
jah,Gyuri, a LOCSI-FECSI 40hozzászólás után van?köszi

Igen, úgy van. A következő kb 60-70 után lesz csak még gondolkodnom kell rajta, mert nem jut eszembe semmi sem, mi legyen a cím. Ha van javaslat, akkor ne kíméljetek.
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 7:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

unicum3 írta:
ÉS GYURI,MÉRT NEM TUDOK SZINESET,NAGYOT ÉS VASTAG BETÜSET IRNI????NEKEM NEM MEGYE,PEDIG KIJELÖLTEM+MINDEN,ÉS A BBCODE IS BE VAN KAPCSOLVA!!!
SEGITS NEKEM!!!!!
ÖRÖK HÁLA,TUDOD A LÁTVÁNY SOKAT SZÁMIT... Razz

Igen, az a legfontosabb. Very Happy Na de komolyan: Amit tudok javasolni, hogy ellenőrizd, hogy mi van a BBCode után! Mert, vagy kikapcsolás, vagy bekapcsolás. A saját profilodban tudod beállítani alapértelmezettnek. Ha így se megy, akkor ... baj van, mert így működnie kell.
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 9:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

TGYET írta:
unicum3 írta:

Igen, úgy van. A következő kb 60-70 után lesz csak még gondolkodnom kell rajta, mert nem jut eszembe semmi sem, mi legyen a cím. Ha van javaslat, akkor ne kíméljetek.

GYURI!!!!KIÁBRÁNDITÓ VAGY!!!mÉRT NEM LEHETNE MÁR 50UTÁN KAPNI VMI RANGOT???pL. BE NEM ÁLL A SZÁJA VAGY VMI ILYESMI
GONDOLKODJ RAJTA
VAGY:EGYFOLYTÁBAN ITT LÓG
HOZZÁRAGADT A BILLENTYŰZETHEZ
Vissza az elejére
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 10:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
TGYET írta:
unicum3 írta:

GYURI!!!!KIÁBRÁNDITÓ VAGY!!!mÉRT NEM LEHETNE MÁR 50UTÁN KAPNI VMI RANGOT???pL. BE NEM ÁLL A SZÁJA VAGY VMI ILYESMI
GONDOLKODJ RAJTA

jJAH EZTIS ÉN IRTAM,CSAK ELFELEJTETTEM BEJELENTKEZNI
GYURIIRD A SZÁMLÁMRA!!!
ÉS FOGADD MEG A TANÁCSAIMAT,HA TECCIK Laughing Laughing
Vissza az elejére
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 10:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kód:
na??
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 10:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyuszka nagyon egyedül van...
És ha nem jelentkeztek...akkor lelépek..már a kezem a zsinóron van.. csak egy klikkbe kerül és....(:
Én inkább nem Köröstorokra megyek (Peti nagy örömére), hanem Abaligetre a country Fesztiválra!!! Nagyon fasza lesz!!!((:
Pá belétek!!(:
Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 02, 2005 7:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Idézet:
GONDOLKODJ RAJTA

Öööö, meg sem tudok szólalni, annyira leteremtettél. Először nyugodj meg, nem kell így felhúzni magad Very Happy . A Locsi-fecsi cím is a 40. hozzászólás után jött, az előző a fórumozó 20-nál. Itt is húsz a különbség.
Köszi a tippeket, talán egy későbbinél felhasználom. És, hogy örömet szerezzek minden rangszerzőnek: két újabb cím került az adatbázisba: 55. Smile és 70. hozzászólásnál.
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 02, 2005 1:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Matyi!Biztos jó lesz abaliget-vagy mi a szar- is.
De Csongrádnál nincs jobb:)))))
Egyébként Srácok!!!!!
Ez nem chat,hanem fórum,uh ne várjátok el még tőlem se,h mindig itt legyek és válaszolgassak!!!!!!
Na én megyek vissza pokerezni!Hatalmas ez a játék!A francia buzikat folyamatosan halálra verem! Cool
na pussz!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 02, 2005 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Olllééééééééééééééééééééé!
Már negyedszer nyertem partit 2 nap alatt!!!Egyszerűen fenomenális vok!
Az viszont biztos,h a franciák nem csak csúnyák és igénytelenek,hanem iszonyat buták is!!!Nagyon meg lehet őket alázni!Very Happy

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Barbi

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 02, 2005 9:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! Végre én is regisztráltam magam!(Tudom csak rajtam múlott.)
Remélem mindenkinek jól telik a nyara!!!!Nekem szerncsére nagyon jól! Meli,igen szerelmes vagyok és nem ez a lényeg,hanem hogy vizsont szeretnek és hogy nagyon boldog vagyok! (Sokat köszönhetek Eszternek!!!!)De ugye te is Dorbellel?! Eszter,ügyes legyél holnap! Nagyon szurkolok! Peti,milyen franciákkal vagy te?

Sokszor puszilok mindenkit!!! :D
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 03, 2005 11:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Baba!!! Laughing
Már nincs 1 hónap se és kezdődik....................................... Shocked
Idézet:

unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 03, 2005 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Barbi írta:
Sziasztok! Végre én is regisztráltam magam!(Tudom csak rajtam múlott.)
Remélem mindenkinek jól telik a nyara!!!!Nekem szerncsére nagyon jól! Meli,igen szerelmes vagyok és nem ez a lényeg,hanem hogy vizsont szeretnek és hogy nagyon boldog vagyok! (Sokat köszönhetek Eszternek!!!!)De ugye te is Dorbellel?! Eszter,ügyes legyél holnap! Nagyon szurkolok! Peti,milyen franciákkal vagy te?

Sokszor puszilok mindenkit!!! Very Happy

Szioka!!
Naggyob örülök neked!remélem ezentúl gyakrabban jössz majd!!!És annak viszont mégjobban örülök,h végre +találtad a szerelemt és őis megtalált téged!!!Irhatnál nekem ímélt!!!Én várom..Smile))
Miujs mindenkivel??KÉpzeljétek,lehet,h albérletbe megyek Gyöngyösre..ugy néz ki,h nem kapok koleszt..nem mintha nagyon számitottam volna rá.. Confused
eszter,mért kellett ügyesnek lenned?Talán autos vizsga?Mert akkor utolag énis szoritok neked!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 127, 128, 129  Következő
7 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban