12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 03, 2005 2:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nah,még egy utoló probálkozás... Question Question
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 03, 2005 2:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

GYURI!!!naharagudj,de nagyon mérges vagyok erre a rendszerre!még most se sikerül a szines irás!!!áááááá.pedig már mindenféle BBcode-ot +néztem
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 03, 2005 2:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

lálálá..ez igy unalmas,már +int csak én vagyok itt a forumban..
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 04, 2005 10:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Éjjenéjjenéjjen!
Ezazezazezaz!
Jeszjeszjeszjesz!
Ki van a f..zom! Mad Miért esik az eső?Miért felhős az idő?És főleg miért van hideg??????Hm???Miért?És mért pont most?Most,a mai napon,amikor a Körös-toroki napok kezdődik!!!Ez az egyetlen értelmes rendezvénye kis városkámnak, Csongrádnak...erre tessék!A szar idő tönkreteszi!
Mindjárt sírok! Crying or Very sad
Vki csináljon szép,nyári időt!
Léccike!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 04, 2005 10:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

www.famousteams.com
és
www.bestfootballer.com
Aki egy kicsit is szereti a focit,annak kötelező ezt a két lapot megnézni!!!!
És annak is kötelező,aki utálja a magyar focit!Gondolok itt az Ágikához hasonló felfogásúakra! Wink
És ha már a magyar focinál tartunk:a Hajduk Splitet összesítésben 8-0ra megalázni nem kis dolog ellenben nagyon nagy!So ismét megcsillant a siker csillaga kis hazánk felett.Van remény,hogy a 95/96-os Fradi-menetelés után ismét bejusson magyar csapat a legrangosabb európai kupasorozatba,a Bajnokok Ligájába. Smile
So mindenki csüccsenjen le a fotelba egy jó hideg sörrel v ásványvízzel és nézze meg a Manchester United elleni mérkőzéseket!
A félreértések elkerülése végett:NEM LETTEM LOKI DRUKKER!!!
HAJRÁ FRADI!
Viszont minden magyar csapat megérdemli,h egy ország bíztassa,aki legalább ilyen játékot tud felmutatni,mint most a DVSC.

Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 04, 2005 10:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hellóka malóka fiacskáim!!
i mentek gólyatáborba??!?!?!?Mert nekem annyira nincs kedvem.., hogy csak na!!
Nem akarok tovább tanulni!!!):
Én már elég okos és művelt vagyok!!!(: Nemdebár??
Aludjatok jól és álmodjatok mélyeket!!(:
Ja és Petikém..rájöttem, hogy csak a te kedvedért nézek magyar focit..és azt is csak egy évben egyszer...((:
Puszikállak!!
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 05, 2005 2:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyi!TE NEM VAGY NORMÁLIS!!!!!!!
Mi az,h nincs kedved gólyatáborba menni???Az hatalmas buller!Én már várom!
Csak egy baj van vele:rohadt messze van. Sad
Huhú!Tegnap hogy eláztam!Naon durvili volt szakadó esőben bulizni!Mmmint úgy,h nem volt fedett a hely! Cool
És mennyi jó nő!!!!!!
Az tuti,h a magyar nők a legjobbak!
Lécci szorítsatok,h ma este kerülje el az eső Csongrádot!Mert ma is megyek bulizni és naon nem szeretnék holnap hajnalban ismét vizesen és sárosan hazaállítani!Holnapután meg talán végre értelmes idő lesz...
Na pusszancska!

Vissza az elejére
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 05, 2005 4:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na,hali mindenkinek.Olyan gáz ez az idő!!!! Mért pont most,mikor szabadság van??Tuti,h szeptemberben meg nagy kánikula lesz!Vayg szakadni fog a ho?Ki tudja?
mindenesetre örülnék,ha lenne legalább egy kicsit melegebb,vagy csak ne esne az eső!!
Peti!Szoritok neked,h ne essen az eső mikor bulizni akarsz!+sok jo csajt,akikhez kellően közel tudsz kerülni.. Laughing Laughing Razz
nah,most ennyi
Vissza az elejére
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 05, 2005 11:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Érdekes ma pulovert vettem fel estére..........nyáron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fura sztem itt a világvég, a gyehenna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil
Twisted Evil
Twisted Evil
Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 11:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hali-hali mindenkinek!!! nekem még mindig nem sikerül a szines... Crying or Very sad Crying or Very sad és ez naygon szomorú.. Sad
Vissza az elejére
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 11:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ajajjaj
hol vagytok többiek??nem jo ittt egyedül.már fáj a szemem a sok gépezéstöl.Vki nem tud vmi tuti kis játékot?Amolyan 5perceset...na,vki?! Shocked Shocked
csak hajrá az ötletekkel
Vissza az elejére
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 9:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

játék?? Battlefield2, de az nem 5 perces..................a rothadás gyilkolja halálra letöltöttem és a telepítésnél meg szarozik............................fel is baszta az agyam!!!!!! Twisted Evil De azért én is átb*sztam 1 kicsit a gépet........ Cool
Basszus ez a mai nap naon gyorsan elment...........
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 9:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Írjatok wazzeg!!!!
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 9:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Guy with axe Guy with axe 2 man down és tudjátok nyáron különösképpen fontos a megfelelő folyadék bevitel! Mindenki igyon sok sört!!!!!
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 07, 2005 9:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

L4m3ch írta:
Guy with axe Guy with axe 2 man down és tudjátok nyáron különösképpen fontos a megfelelő folyadék bevitel! Mindenki igyon sok sört!!!!!

Persze! Épp azt mondják h a melegben ne igyunk sok sört hanem vizet. Ezt Neked tutdnod kéne dokikám..

Na én voltam tegnap a repülőnapon és tök jó volt mert sütött a nap és a fűben ültünk mert nem volt vizes! és tökjó volt és lángost is ettem na hoppá..

Meli: http://games.yahoo.com/ ezek nagyon tutik és tökjók és van 5perces tökjó is!

Ciao
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 127, 128, 129  Következő
8 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban