12.c fóruma :: Téma megtekintése - oszálytali
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

oszálytali
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
KisMoni
Aktív tag
Aktív tag
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 9:17 pm    Hozzászólás témája: Re: oszálytali Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most jutott egy eszembe: Dióhéj étterem a Rákóczi úton... (bár nem voltam még soha, tehát nem tudom milyen a kaja, meg egyáltalán a hely)

http://www.diohej.hu/index.php?c=diohej&m=index

Viszont árban (itallap alapján + étlap sztem nem vészes) legalábbis viszonyítva a többihez...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 9:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja, de láttad az alkoholos italok árát a géniuszban? én is arra gondoltam először, de basszus, drágább mint pest belvárosa. esetleg az a hely, ahol buliztunk még vmikor gimi alatt? a piac mellett volt, és emlékszem, adtak nekünk tequila akciót! Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
KisMoni
Aktív tag
Aktív tag
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 10:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem igazán tudom most h melyikre gondolsz... mi a neve? étterem?

Mert sztem ha tanárokat is akarunk hívni, akkor nem egy partyzós helyre vagy "kocsmába" kellene hívni őket...
Vissza az elejére
KisMoni
Aktív tag
Aktív tag
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 10:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Amúgy ki vagy? Eddig még nem jöttem rá Smile)...
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 11:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na hát elégéggé úgy néz ki a dolog, hogy nem nagyon lesz itt ötletbörze...
szóval szerintem ne pöcsöljünk ezekkel a kérdésekkel túl sokat.
szerintem:
aug 14. vagy 21. < ezekkel a variációkkal meg kéne keresni Icu nénit, hogy neki melyik lenne jó, vagy ha egyik sem, akkor mit javasol. az a helyzet, hogy már nem vagyunk egy közösség, nem fogunk tudni eldönteni semmit közösen. Rolling Eyes szóval én azt mondom legyen diktatúra. pikk-pakk el kell dönteni, hogy hol, mikor mennyiért és utána meghívók s hadd szóljon.

helyszínre egy javaslat: Piszmi mesélte, hogy a "régi" osztályával volt tavaly a találkozó. s az a kiskonviktusban volt a suliban. szerintem az lenne a legjobb hely. nem kell semmiféle puccparádé. szerintem... ráadásul el lehetne intézni akkor már, hogy bemehessünk a régi termünkbe le lehetne csekkolni, hogy meg van-e még a tablónk plusz, hogy mennyire néztünk ki idiótán 5 éve [5 éve? b@sszus, de rossz ezt kimondani] megy ilyenek.

na mit szóltok skacok?

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 12:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Peti, nekem ez így jó lenne akár.. és ott kajáltak is? Me ha zabálni is szeretnénk, akkor arra egy kis lóvét is össze kellene gyűjteni, de mivel nem igazán aktivizálódik a társaság, azt még nehezebb lesz, mint időpontot egyeztetni..
De én benne vagyok, a 14 és 21 közül valamelyik csak jó lesz Icunak, és akkor az lesz időpont. Küldök egy körlevelet, amellyel megkérek majd szépen mindenkit, hogy válaszoljon, hogy jön-e, vagy sem, határidőn belül, és akkor azok az emberek már csak aktivizálódnak majd jobban. Úgy már könnyebb lesz szervezni akármit is, ha lesz egy időpontunk, meg hozzávetőleges létszámunk..

Valakinek akkor kellene beszélni Ilonával. Megtudja esetleg szerezni valaki a számát, akkor akár fel is hívhatom, de ha valakinek van kedve, vagy rá ér, akkor el is mehet hozzá házhoz.. Noh?

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 12:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem a suliban már nem nagyon elcsíphető, arról lecsúsztunk..

macskaszemű = Miklya Anna, irónő, költőnő

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jaja, asszem kajáltak is.

én azt javaslom, hogy legyen az a menetrend, hogy valaki gyorsan leinfózza Icu nénit, hogy mi a dörgés, neki melyik nap jó illetve azt is le kéne akkor már csekkolni, hogy ez a kiskonviktusos dolog hogyan megy.
ha mindez megvan [időpon, helyszín] akkor meghívót kell küldeni mindenkinek. s rá kell írni h max egy héttel az időpont előttig jeleznie kell, h jön-e [egy hét bőven elég szokott lenni, akármilyen étermet is foglal az ember] Meghívón rajta lesz, hogy mennyit kell tejelni s a helyszínen fizet mindenki.
Na?

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 3:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na ja, csak a tejelés az szerintem valamennyire létszám függő..

Vissza az elejére
KisMoni
Aktív tag
Aktív tag
HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 5:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát, ha a konviktusban akarjuk, akkor oda ki kell szállíttatni a kaját, + melegen tartatni... + piát kirendelni... (a mosogatásról nem is beszélve)

Ehhez valóban kell a létszám, h mennyit hozassunk meg milyen piák legyenek (mert akkor nyilván nem lesz csak mondjuk 3 féle és kész, mert nem kellene h literek a nyakunkon maradjanak), és akkor ugye lesz pl 2 fajta tál és kész.

Ezért lenne sztem egyszerűbb ilyen szempontból az étterem, mert oda odamennénk, mindenki rendel amit akar inni és enni, aztán mindenki fizeti magának... (nem lényeg h hányan vagyunk, nem kell a kiszállítással, melegen tartással, mennyiséggel, mosogatással... foglalkozni)

Szóval ezt azért sztem érdemes átgondolni...
Vissza az elejére
matyeszka

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 30, 2010 1:20 pm    Hozzászólás témája: Re: oszálytali Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kakukk!!!!!!

Mellékes információ: DIPLOMÁS LETTEM VAZZE!!!!SmileSmile

Nagyon berúgtam, de élek... és jó nekem a 13-a!!!Smile

Röviden ennyit, majd ha a költözéssel végzem, akkor jelentkezem..

Vége a kolis éveknek!Sad
Jönnek az albérletes évek....Smile

Na puszi minden aktív és kreatív osztálytársunknak, de főleg ennek a Kos Lacinak, jaaa Bak László királyunknak!SmileSmile

HAJRÁ Urugváj!!!SmileSmileSmile

Egy Matyi vótam, csocsesz!Smile
matyeszka

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 30, 2010 1:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja! Kakukk:)
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 30, 2010 1:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyiból valaki szedje má ki ezt a rohadt KAKUKKOT Very Happy

by Préri Farkas

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 01, 2010 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

persze, ezért kéne megtudakolni, hogy az elődeink hogyan nyomatták ezt a konviktusos dolgot.

a létszáról meg csak annyit, hogy tök mindegy hova megyünk vagy hol akarunk kajálni, mindenképp egy héttel előtte fix létszámot kell mondani. és fizetni mindig a helyszínen kell. szerintem ez mindenhol így megy, szóval emiatt no para.

Matyi! gratula! és most, hogy nagy fiú lettél már szőrösödsz is? tudod, ott? Very Happy

Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 02, 2010 8:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kisbugaci elég jó kis étterem nem olyan drága és menüt is lehet kérni ami kb egy 1000ből kijön. Pia ügyileg nem vágom. Majd meglesem Smile
Én benne lennék az évfolyam buliba is meg ha csak pár ember elmegy az osztálybol abba is. Ha szombaton megyünk akkor este van Amstelbe buli, bár vagy 2 éve nem voltam ott, de megsugták, h még mindig olyan pici füstös amiyen eddig volt. ( ezt csak kevés ember esetén ajánlom )
Ti kb mennyi pénzt szántok erre? Ica néni számát meg tudja valaki, mert nem ugy tűnik :S Nagy Laci meg felvett facebookon Very Happy

puszi!

MAtyi grat a diplomához! Meg a koncerthez is amit multkor meglestem, nagyon hangulatos volt Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
2 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban