12.c fóruma :: Téma megtekintése - oszálytali
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

oszálytali
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 02, 2010 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

amugy Bori voltam Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 02, 2010 11:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bori, ez egész klassznak tünik:) Nincs is messze a közpotnttól.
Kaja és italárak sem vészesek, és lehet meg is lehetne velük beszélni egy kis kedvezményt, valamelyik sörből, meg kajából.. Ha már oda megyünk, reményeim szerintem, 30an Smile

Szóval, ha a többiek is egyetértenek vele, akkor meg lehetne kérdezni a dolgokat..

Küldjek egy körüzenetet ezzel kapcsolatban? Hátha akkor jobban aktiválódna a társaság, mert ez eddig elég soványka..

Na meg tényleg, Icu nénit minél hamarabb értesíteni kéne szándékainkról.. Ha megadjátok nekem a számát, szívesen elcseverésznék vele..

Az évfolyambuliból meg szerintem nem lesz semmi.. Max majd utána akinek van kedve elmegy szórakozni.. Nekem pl. nagyon nem is lesz más választásom, ugyanis este 11 körül már elég nehézkes onnan hazajutnom Very Happy
Úgyhogy majd szólok ennek annak ez ügyben is az évfolyamból, és akkor annyi lesz szerintem:)

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
ankaevi08

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 08, 2010 10:50 am    Hozzászólás témája: csak ugy Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziaasztok Smile
Lattam mennyit irtatok mar ezzel az osztalytalival. Hat szerintem szuperjo az otlet, meg hogy BakLACI te meg vetted a faradtsagot, aztan elkezdted megszervezni.
Arra egyebkent gondoltatok hogy ...lehet hogy nem Kecskemeten kellene? Mar hogy en imadom Kecskemetet, csak a legtobben telleg Pesten vagytok, sokan ott is laknak, es a lehetoseg is tobb mondjuk azoknak, akik bulizassal varjak meg a reggelt... Mar hogy most Kecskemeten hol fogtok bulizni hajnalig? De biztos erre is van megoldas:)
Basszus, hiaba mondunk am barmi otletet is, annyit valtozott Kecskemet...mar nincs am jo kis La Fabrique, hanem ilyen puccos helyek lettek Kecskemet belvarosabol... Smile de sztem meg akkoris a legjobb tosgyokeres kecskemeti baratainkat megkerdezni, mi hoyg s mint. En pelaul vagok egy helyet a Kiskoruton, a nigthclub mellett, ahol a pia is egesz jo arban van, csak asszem a nyitvatartas...puttó. Hat Smile figyeljetek, ha szereny kis tudasommal segitsegetekre lehetek, szoljatok, en szivesen utanajarok Smile

BakLaci, Peti, Bori, Anna, MOni, szuperjo hogy ti igy irtok, meg telleg a sziveteken viselitek ezt .. Mintha nem is lett volna az a fel evtized Smile))))
Vissza az elejére
KisMoni
Aktív tag
Aktív tag
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 08, 2010 2:25 pm    Hozzászólás témája: Re: csak ugy Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

mik a fejlemények Laci? Beszéltél Icu nénivel, időpont, étterem? Döntöttetek?

Móni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zso

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 6:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Végig olvastuk a sok-sok ötletet, és egyetértünk abban, hogy egy olcsóbb hely tökéletesen megfelelne vacsorázni. Aki utána még bulizni szeretne, az spontán elmehet vmelyik szórakozóhelyre, ezt nem kellene külön megszervezni. Szerintünk. Smile Időpont szempontjából jobb lenne a 14-e, mert a hosszú hétvégére sokan más programot szerveznek. Köszönjük minden erőfszítéseteket, és majd figyeljük a fejleményeket!
üdv mindenkinek
Márti és Zsófi Smile
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 11:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

No, akkor holnap felhívom Icu nénit, és akkor megkérdem, hogy jó-e neki is a 14-e. Toger küldött valami számot, remélem jó lesz.

Az étterem meg szerintem az a Kisbugaci lesz. Én ennél jobbat nem tudok. Központi helyen van, és az árak sem horribilisek. De ha valaki tud jobbat, akkor várom az ötleteket, de addig az lesz az első számú célpont:)
Ha már lesz egy körübelüli létszámunk, akkor akár valami kedvezményt is kilehetne csikarni majd belőlük. Erre a feladatra majd várok jelentkező(ke)tSmile

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 14, 2010 3:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Noh, msot beszéltem Icu nénivel. Ő is hasonló okok miatt inkább a 14-ét faovrizálja 21-e helyett, úgyhogy mivel itt a fórumozok közül mindenkinek jó, aki meg nem írt ide semmit, azzal nem tudunk mit kezdeni.. (Néma gyereknek híg a leve..)
Kisbugaci étteremről annyit mondott, hogy régebben jó volt a konyhája, azóta meg nem volt. Jövőhéten akkor akár a helyszínt is le lehetne zsírozni, ötletek még jöhetnek, a hangsúly a "központiasságon"(micsoda nyelvújító vagyok ecsém) és az olcsóságon legyen, de azért ne legyen késdobáló se..
Szóval, ha nincs ellenvetés, akkor a hétvégén elküldöm ezek az infókat körüzenet formájában is az iwiw világában, hogy a kevésbé aktív exosztálytársak is tájékozódhassanak, mik folynak a hátuk mögött.
Písz

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 14, 2010 6:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

azért csípom, hogy mindig ilyen elegánsan fogalmazol Very Happy

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 16, 2010 1:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eddig 22 ember adta le válaszát. Abból 13 igen, 3 talán, és 6 nem.
Ebbe bele vannak már azok is számolva, akik itt fórumoznak, igennel. Remélem így is van Razz

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 17, 2010 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://www.kisbugaci.hu/

http://maps.google.hu/maps?oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8&q=6000+Kecskem%C3%A9t,+Munk%C3%A1csy+u.+10.&fb=1&gl=hu&hnear=Szigetszentmikl%C3%B3s&hl=hu&view=map&cid=7797004163238367760&iwloc=A&ved=0CEcQpQY&sa=X&ei=GgBCTN24FNiI_gb3pLjTAw

Vissza az elejére
zso

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 18, 2010 12:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem jó a 14.e, bár este 7ig dolgozom, de utána szeretnék menni. Úgyhogy igen. Smile Megnéztem az étterem honlapját, nagyon tetszik. Smile
Zsófi
Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 18, 2010 8:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha nem jön közbe semmi, akkor ott leszek. (Gyuri)
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 19, 2010 1:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Noh, gyűlnek az igenek. Már 17 igen van, és 3 talánSmile 27 válaszból. Összesen 41 személyt szedtem össze, mindenkit, aki a 4év során az osztály tagja volt.

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 19, 2010 1:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ank Évi

Bak László

Bekő Bernadett

Bezzeg György

Boross Dóra

Briglovics Évi

Csikós Melinda

Csőke Dániel

Fazekas Krisztián

Földesi Márta

Garai Natália Noémi

Gubek Brigitta

Gubán Barbara

György Angéla

Herédi-Szabó Gábor

Hornyik Adrienn

Horváth Andrea

Kis Mónika

Kis Szilvia

Kovács Tímea

Kun László

Mészáros Máté

Mező Borbála

Miklya Anna

Molnár László

Nagy László

Németh Melinda

Piszmán Dávid

Szabó Mátyás

Szegesdi Eszter

Szellák Ágnes

Szendrei Gabriella

Szőke Zsófia (Nagy Zsófi)

Szokolai Éva

Tamaskó Eszter

Tardi Lívia

Tóth Gergő

Vikár Béla Vince

Zilahi Péter

Zsinka Beáta

Németh Ilona

Hiányzik esetleg valaki???

Vissza az elejére
KisMoni
Aktív tag
Aktív tag
HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 19, 2010 9:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Csak egy kérdés: többi tanárt - néhányat, akit szívesen látnánk ott és ráér, nem hívunk meg???

Nem tudom, h egyáltalán szokás-e, illő-e...?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
3 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban