12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 10:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hjaskléfhjkésdghéjklydfjklbádfhaio
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 10:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bocsika, csak kiakartam próbálni a vágány fotómat!((:
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 11, 2005 12:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azta Matyi tenyleg nagyon vagany ez az uj kep...remelem aze meg nem nyirod kopaszra a hajad Very Happy Ma voltam "rock koncerten!" Ami annyibol alt , h a helyi bandak muzsikaltak vmit, ja 10-kor vege lett....Ja es nem volt pia...hat ez anglia, mindenesetre 3£ volt a belepo ami tobb mint egy ezres...de lagalabb baratkoztam es nem szobamban ucsorogtem...
Hat ez szomoru, h ennyire nem nepszeru az osszetartas az osztalyban, de Kutyabol nem lesz kolbasz, ja szalami...Bela azelott ruhelted a Vincet!!!!Nekem egyebkent aztan tokmindegy, h mi vagy itt nem is tudjak normalisan kiejteni a nevem...Na jo ejt Vincus Laughing Laughing Laughing + a tobbiek Razz Very Happy Laughing na ma vegre nem ugy fekszem le , h szar volt a napom...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 11, 2005 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát skacok,ez nagyon zomoru,de én nem voltam gólyatáborban!eddig az egyedüli kapcsolatom a sulival az,h elmentem a beiratkozásra..Sad holnap megyek!!!van tesim is...nah,ehhez mit szoltok?rendesen fogok tesire járni..(mert muszájSmile ) szoval,majd alakul vhogy a dolog.de az egyenlöre tuti,h bejáros leszek,és minden nap 5kor kell kelnem!!!!viszont a jo hir,h rengeteg gyakorlatunk lesz!az csaknem olyan uncsi..
szoval,most tökre izgulok,h mi lesz holnap...
vki gondoljon rám is...
pl. arra,h egy kibasszott jo pasi odajön hozzám reggel,h szeretne mellém ülni v vmi ilyesmi.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
az nem lenne rossz..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 11, 2005 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baklaci írta:
Na jo ezt azért nem gondoltam kamion.
De ha már igy elmarad a tali ma, akkor aki Pesten tanul azzal szivesen összefutnék pár szóra... sajnos nem tom fejböl hogy kiket vettek fel Pestre, ugyhogy nyugodtan szoljatok nekem... Na puszilok mindenkit..

U.i. a mi kis vendégünk mutatkozzon már be egyszer...mert nekem fingom sincs hogy kijaz

utána írtam hogy ÉN voltam te vakegér..
na mindegy..

én pesti lettem de gondolom nem én vagyok az elsőszámú akivel talizni akartatok:D

azért ha kell egy kis matekkorrepetálás akkkor majd szólok;)
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 11, 2005 5:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

unicum3 írta:
hát skacok,ez nagyon zomoru,de én nem voltam gólyatáborban!eddig az egyedüli kapcsolatom a sulival az,h elmentem a beiratkozásra..Sad holnap megyek!!!van tesim is...nah,ehhez mit szoltok?rendesen fogok tesire járni..(mert muszájSmile ) szoval,majd alakul vhogy a dolog.de az egyenlöre tuti,h bejáros leszek,és minden nap 5kor kell kelnem!!!!viszont a jo hir,h rengeteg gyakorlatunk lesz!az csaknem olyan uncsi..
vki gondoljon rám is...
pl. arra,h egy kibasszott jo pasi odajön hozzám reggel,h szeretne mellém ülni v vmi ilyesmi.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
az nem lenne rossz..

szia Meli!

Nekem is van tesim, választhatok h úszni akarok vagy aerobikozni.. én az úszást választottam, mert a margitszigeten van és ott sok vizilabdás is van....
voltam hétfőn a refiben a pestibori jól kiröhögött h matekóráim is lesznek.
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 5:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló mindenki!
Amúgy nem kell ezt olyan véresre venni, tőletek nem is tudnám megszokni a Vincét! Rolling Eyes
B. Évi te a Bgf-kvifk-re jársz?Mintha azt írtad volna valamikor a fórumon.Oda jár a Harmat Iván is, csak gondoltam...lesz egy ismerős arc!
Bélu most hajlamos a depresszióra, nem akarok tanulni, meg azzal foglalkozni, hogy jövőre felvegyenek! Diplomával is csak kitörölhetem a seggem, de még kettővel is!Hát akkor meg mi a faszért tanuljak????!!!!!!!!!BBBBiiiaaaaaaattttccccchhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
Bélunak elege van Exclamation
Az meg tuti, hogy Bélu ott lesz decemberben a szalagavatón!
Csiri-biri spanjaim ti is legyetek ott!
És majd "poppolunk" eggyet , ahogy Petrov mondaná!
Szia Mindenki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 5:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezt meg azért , hogy meglegyen a 40, na csók
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 9:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bubu írta:
Helló mindenki!
Amúgy nem kell ezt olyan véresre venni, tőletek nem is tudnám megszokni a Vincét! Rolling Eyes
B. Évi te a Bgf-kvifk-re jársz?Mintha azt írtad volna valamikor a fórumon.Oda jár a Harmat Iván is, csak gondoltam...lesz egy ismerős arc!
Bélu most hajlamos a depresszióra, nem akarok tanulni, meg azzal foglalkozni, hogy jövőre felvegyenek! Diplomával is csak kitörölhetem a seggem, de még kettővel is!Hát akkor meg mi a faszért tanuljak????!!!!!!!!!BBBBiiiaaaaaaattttccccchhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
Bélunak elege van Exclamation
Az meg tuti, hogy Bélu ott lesz decemberben a szalagavatón!
Csiri-biri spanjaim ti is legyetek ott!
És majd "poppolunk" eggyet , ahogy Petrov mondaná!
Szia Mindenki

Hi

oda ja, Iván mellettem ül Kommunikáció órán.
ma is taliztam vele, épp elkésett és nem tudta hol a terme.. valami vendéglátás alapjai vagy mi.. sztem jobban járt h lekéste:)
Van még itt egy volt Bés csaj, de nemtom mi a neve és csak egyszer láttam.
Más nincs.
de nem is baj, már egy csomó új spanom van, a gólyatáborunkról is vannak képek ha valakit érdekel:
http://www.kvifnight.hu/photos/thumbnails.php?album=38

az xxl-es egyenpólótól eltekintve jó volt.
Vissza az elejére
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 14, 2005 9:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vuka írta:
unicum3 írta:
vki gondoljon rám is...
az nem lenne rossz..

szia Meli!

Nekem is van tesim, választhatok h úszni akarok vagy aerobikozni.. én az úszást választottam, mert a margitszigeten van és ott sok vizilabdás is van....

szia!
énis az úszást választottam ám,de nekünk külön kell +oldani,és én asszem a bvsc-be fogok menni.te a sulival mész???
milyenek a pasik ott??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 14, 2005 10:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

unicum3 írta:
Vuka írta:
unicum3 írta:
vki gondoljon rám is...
az nem lenne rossz..

szia Meli!

szia!
énis az úszást választottam ám,de nekünk külön kell +oldani,és én asszem a bvsc-be fogok menni.te a sulival mész???
milyenek a pasik ott??

ja, nekünk fél8ra kell menni és van tanár meg minden, de nem figyel csak ottvan h beírja h eljöttünk.. kbb40en vagyunk keddenként, de van minden nap.
van szauna meg minden a pasik gázok dehát én nemis pasizni járok oda..
félév végére 1500m-t kell leúsznunk:D mondjuk sztem senki nem fogja leellenőrizni.
itt az újpestes vizilabdások vannak. még nem láttam egyet se, sztem nem fél8ra járnak oda:DVery Happy
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 14, 2005 10:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[quote="Anonymous"]
unicum3 írta:
Vuka írta:
unicum3 írta:
vki gondoljon rám is...
az nem lenne rossz..

szia Meli!

szia!
milyenek a pasik ott??

ja, nekünk fél8ra kell menni és van tanár meg minden, de nem figyel csak ottvan h beírja h eljöttünk.. kbb40en vagyunk keddenként, de van minden nap.
van szauna meg minden a pasik gázok dehát én nemis pasizni járok oda..
félév végére 1500m-t kell leúsznunk:D mondjuk sztem senki nem fogja leellenőrizni.
itt az újpestes vizilabdások vannak. még nem láttam egyet se, sztem nem fél8ra járnak oda:DVery Happy

bocsi:D ittvagyok bejelentkezve:) ÉN voltam ezis..
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 15, 2005 11:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hola fiataklok!
Mizuri?Basszus!Nem birom ezt a hajtást!Elég sokat partizunk!
Tegnap hatalmasat poppoltunk!Sörházban voltunk.Tele volt embörkével és fullasztó meleg volt.5perc után csorgottt rólam a zív!De hatalmas látvány volt ,ahogy az izzadt,vonagló testek egymáshoz simulnak!Nem csak jó látvány volt,hanem jó érzés is!!! Cool
Évikém!Látom vannak nálatok jó nők!Télleg!Lakótársad jól néz ki?
Az itteni nőkről:meglepve tapasztaltam,h annak ellenére,h műszaki kar,tele van a suli jó csajokkal!Komolyan!Amerre nézek jó nő terem... Very Happy De mondjuk ez nem is csoda,hiszen Magyarországon vagyunk! Very Happy
Hééééé pestiek!Vmelyik 7végén le szeretnék ugrani kicsiny fővárosunkba!Örülnék,ha egy jó pár emberrel összefutnék!Meg vki intézhetne nekem szállást is...Ja!Ha vki ráér,és van kedve ugorjon le Pécsre!Fantasztikus város!Egyszerűen lenyűgöző!A bulik meg...pfff...KÉSZ!
Na puszikálok mindenkit!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
macskaszemu.
Vendég
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 15, 2005 2:39 pm    Hozzászólás témája: bocsánat mindenkitől mindenért. egyébként sallala Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyerekek, bocsi, hogy nem mehettem 10edikén, bár ahogy látom, amúgy sem volt épp olyan nagy a beach-hangulat (khmm, ági.... Smile) azért nem mentem, mert az utolsó pillanatban közölték anyámék, hogy feljönnek pestre megnézni, hogy is éldegélünk mi kettecskén, és hát ugye sok mindent vissza lehet utasítani, EZT nem.
Viszont, jó lenne a pestiekkel találkozni, mondjuk vasárnap este, amikor már mindenki itt van... A hegyalja úton van egy kurva jó söröző, elég óccsó is. Szeretném, ha írnátok nekem smst, mert a bercinek törölték az agyát, és csak az ági meg a livi száma van meg!
szeretek mindenkit: anna
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 15, 2005 6:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Hola fiataklok!
Mizuri?Basszus!Nem birom ezt a hajtást!Elég sokat partizunk!
Tegnap hatalmasat poppoltunk!Sörházban voltunk.Tele volt embörkével és fullasztó meleg volt.5perc után csorgottt rólam a zív!De hatalmas látvány volt ,ahogy az izzadt,vonagló testek egymáshoz simulnak!Nem csak jó látvány volt,hanem jó érzés is!!! Cool
Évikém!Látom vannak nálatok jó nők!Télleg!Lakótársad jól néz ki?
Az itteni nőkről:meglepve tapasztaltam,h annak ellenére,h műszaki kar,tele van a suli jó csajokkal!Komolyan!Amerre nézek jó nő terem... Very Happy De mondjuk ez nem is csoda,hiszen Magyarországon vagyunk! Very Happy
Hééééé pestiek!Vmelyik 7végén le szeretnék ugrani kicsiny fővárosunkba!Örülnék,ha egy jó pár emberrel összefutnék!Meg vki intézhetne nekem szállást is...Ja!Ha vki ráér,és van kedve ugorjon le Pécsre!Fantasztikus város!Egyszerűen lenyűgöző!A bulik meg...pfff...KÉSZ!
Na puszikálok mindenkit!

Hi!

Pesti tali jó ötlet, majd szólok Máténak hátha ő is jönne...
A lakótársam jó csaj, 22éves és tök okos, mindenben segít meg jól is főzSmile Mondjuk én is............ Rolling Eyes

majd akkor szóljatok h mikor talizzunk

ja, Peti sajna itt nem tudlak elszállásolni mert nem gyakran vagyunk itt hétvégén..

pussz
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 127, 128, 129  Következő
17 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban